Отговори
# 675
Ехаааааа как я чакахме тази новина  Heart Eyes Честита малка принцеса на Фрийдъмчето, да бъде много здраво, щастливо и лъчезарно дете за радост и гордост на мама и тати   bouquet

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 18 нови отговора.  #Crazy

# 676
  • Варна
Belverde,
според мен всякакви коки трябва да се лекуват, но може и да греша... Имаш ли доверие на лекаря си?
Ако се съмняваш потърси още едно мнение.
Фрийдъм,
честито ти съкровище! Да е жива, здрава и щастлива малката Ева!

Аз се върнах от отворените врати в Окръжна, всичко много хубаво, но без климатици на тези жеги... не знам как издържат и бебетата и майките им. Само заради това бих давала по 50 лева за вип стая, но били само 2 и почти винаги заети. Дано се разхлади малко през август. Иначе едни сладки бебчета гледах, мале мале Heart Eyes
Утре и аз съм на консултация, ще искам МБ да видим на мен какви гъби, коки и други гадини ще ми излязат Whistling

# 677
  • Обетованата земя

Елс, Айрони и другите ремонтиращи - моята доки казА да дишаме спокойно, че нямало жена, която да има да върши работа и да роди  Mr. Green Та може да свършим с ремонти и преместване и тогава да идват бебоците  Praynig
И аз съм го чувала това, и се успокоявам че все имам нещо да си свърша.  Mr. Green Ама задачките са на приключване... Laughing
За коките и аз пропуснах да пиша, че са си бактерии, не гъбички. И Иво нямаше никакви признаци, че са в нослето му, случайно ги открихме, нито беше болен, нито нищо.

# 678
  • София
Привет тумбачета  Hug
Най-сетне се докопах до компютъра.Татито нали е отпуска и само си цъка на него...
Честито бебче на Фрийдъм.Да ти е жива и здрава малката!!!
Екзо много готино ми стана от разказа ти  Hug Радвам се,че сте добре всички.
Блонди малката Ками да не е решила все пак да излезе преди 1ви  newsm78
При нас промяна нулева  Mr. Green Аз в депресия,бебка в корема...Днес прабабата като ме видя и каза,че според нея съвсем скоро ще тръгне пък да видим.Жената на възраст,може и да разбира  Mr. Green
Днес беше погребението на дядото на приятеля ми.Ние си стояхме кротко вкъщи и после си дойдоха другите и вече можехме да се включим.
Снощи открихме с татито няколко стрии на коремчето ми и сега се молим малката по-бързо да излезе,че да не станат по-зле,че само там нямах досега  Mr. Green
Аничка стискам палци всичко да е наред и да не е фалшива тревога  Hug

# 679
Фрийдъм, честита дъщеричка, да ви носи само радост   bouquet

Аничка, дано мине леко раждането  Praynig Hug Ще чакаме да се похвалиш.
Елвирка, време ти е и на теб, успех и леко раждане  Praynig Hug
Блонди, дано всичко е ок с дребната, чакаме новини  Praynig Hug
Екзо, много мил разказ  Heart Eyes

Аз се пльоснах на дивана преди малко, продължавам с чистенето от вчера, по-основното наред с ежедневното и ми идва малко в повече  Tired Crazy
Лека вечер!

# 680
  • софия
ЧЕСТИТО НА ФРИЙДЪМ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА И МНОГО ДА Я РАДВА!

Екзо много трогателен разказ!
Аничка стискаме ти палци! Блонди и на теб!

Мен нещо ме е налегнал много мързела. Да видим как ще го прогоня. То не че имам кой знае какво да правя, ама все пак.

# 681
  • Пловдив
елсун http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=121976.0  Hug

пепър страхотна покупка.  Wink

elvirka тая докторка направо те е оправила. Егати, може и днеска да родиш, може и друг път.  #Crazy

аничка ухааа настръхвам, като си представя да съм на твоето място. Хайде припкай към болницата и успех.  Hug

belverde бих те посъветвала да си направиш повторно изследване в друга лаборатория.  Peace

Хайде почнасееее Честито на Фриидъмче

Червената Соня за какво ти е това информирано съгласие?

# 682
Честита Ева на Фрийдъмчето! Да е много здрава, послушна и много щастие и радост на носи на мама!

Аничка, Блонди, Елвирка Simple Smile ако е писано Simple Smile да ни зарадвате скоро с хубави новини! Май наистина от днес доста постъпления чакаме  Mr. Green

Соня, дано е права твоята доки  Mr. Green , ама пък то аз така както съм я подкарала няма скоро да свърша, а бебо все пак няма много, много за кога да чака  Whistling Може временно да се окажем съседки Wink
Това информирано съгласие май трябва поне да прегледам... без друго с всичко друго съм назад....  ooooh!

А тук как заваляяя.... дано поразхлади малко!

# 683
  • Варна
Честито на всички майчета, гушнали вече малките си душички!  newsm51 Всяка такава новина разтупква сърцето ми и ме кара да се усмихвам и просълзявам! Simple Smile

На тези, които им предстои или в момента раждат, искам да пожелая леко и безпроблемно раждане, без поводи за притеснения! С вас ме момичета! Heart Eyes

Аз също искам да родя нормално, дано и бебчо е на това мнение, но слава Богу за сега няма предпоставки за друго.  Praynig

Иначе преди 10-ина дни умната ми глава реши да се подмия хууубавичко със сапун отдолу, че постоянно от някъде ми мирише на лошо, викам да съм сигурна, че не е от мен Simple Smile Е, резултатът беше, че на другия ден умрях от сърбеж там долу... На прегледа помолих доки да ми вземе микробиология заради симптомите, а той вика - няма какво да те гледам, имаш гъбички! И ми предписа Гиназол. Сърбежът и зачервяването изчезнаха почти веднага, но не спирам да се чудя как да накарам тоя човек да ми направи МБ, а се опасявам, че може да не ми остава много време до раждането... Sad

# 684
Фрийдъм, очаквах новините за вас с нетърпение.  Mr. Green Да ви е честито! Да е жива, здрава и щастлива! Да се разбирате и обичате взаимно. На теб бързо възстановяване и да си все така усмихната и позитивна   Hug newsm51

Хайде мамчета имате по едни стиснати палчета и от мен  Hug

Аз след малко тръгвам за тонове и преглед.

# 685
Тъкмо си мислех дали днешния ден ще бъде без добра новина и ето Фрийдъмчето се отчете.

Честита дъщеря Ева. Да е жива ,здрава и много да радва цялото семейство. Hug

# 686
  • София
Сонче, благодаря ти за подробното инфо Hug Малко ме успокои, не знаех, че си микробиолог Wink Може би ще повторя изследването  Confused Браво на твоята лекарка, хубаво е, че си я харесваш и си доволна от нея Flutter
Месечинке, да, имам му доверие и съм съгласна, че всякакви коки трябва да се лекуват, но в събота така или иначе съм в кабинета му за тонове и ще го обсъдим подробно, че той днес беше луднал  Confused
Рая, как така без да знае ти изписва лекарства Thinking
Дбс, успех на прегледа, после да разкажеш Flutter

# 687
  • Пловдив
фридъмче,честито Hug

белверде аз си слагах гинопеварил от 50 мг-15 глобула,има и от 150 мг -само 3 на брой са.След тях микрото ми е чисто.Ако имаш бактериална инфекция се слага Полижинакс,даже някои доктори го изписват
превантивно преди раждането. Hug
би би големи съвпадения Laughing,нали сме и от отбора на ДЗП Heart Eyes

# 688
  • София - град
Честита Ева на Фрийдъмчето

Аничка леко раждане  Party Flutter

Навън заваля и в темата заваляяяя  Laughing

# 689
Честито на майчетата с бебчета Hug
Аз мога да се похваля, че потвърдих собствената си теория за желязото и храната - отказах да пия желязо, хемоглобина ми беше паднал на 106 преди месец и минах на черен дроб 1,2 пъти седмично, леща и червено цвекло на салата пак 1 път седмично и днес ми излязоха резултатите - 125 Heart Eyes супер щастлива съм Party Ако някой иска може да пробва Peace

Общи условия

Активация на акаунт