Отговори
# 690
Фрийдъм Честитаа ти бебочка Ева!!!! Да е здраво и щастливо бебе!!!

Блондиииииии какво стана няма те....  Уж само на преглед отиде, май ще се върнеш с Ками!!!!

# 691
Freedom, честита дъщеричка! Да донесе много радост и усмивки на цялото ви семейство!

Аничка, Блонди - леко раждане и невероятна първа среща с бебенцата ви.

Яна-80welcome

Това за кокитата си е обикновена МБ нали? Не е нещо по специално. Белверде, на мен ми вземаха в болницата - няма да ти казвам как - без разширител, в болничното легло със системата, от медицинската сестра и излязоха някакви ентерококи, в които много се съмнявах - накарах моето АГ дами вземе - е беше абсолютно чиста. Така, че повтори изследването.

Екзо, много мил разказ. Радвам се, че се справяте с кърменето. Дано успееш да премахнеш АМ.

Момичета, къде могат да ми измерят кръвното - много ме боли главата, а нашият апарат изкарва 3 пъти подред коренно различни стойности.

# 692
Момичета, къде могат да ми измерят кръвното - много ме боли главата, а нашият апарат изкарва 3 пъти подред коренно различни стойности.

В първата най-близка аптека!!!

# 693
  • София
Галка в повечето аптеки можеш да си измериш кръвното
Леле времето е супер.Толкова е приятно в момента вкъщи,че чак не мога да повярвам  Mr. Green

# 694
  • Варна
belverde, и аз бая се зачудих как само по описание на симптоми ми предписва лекарства, но е факт, че те изчезнаха от този крем. Единствено ме притеснява дали и гъбичките са изченали, не само сърбежа и зачервяването. Но другата седмица ще го накарам да ми вземе МБ пък  Crossing Arms Аз още не съм започнала с арниката между другото...

А статията, която пусна вчера Диди24, така ми хареса и обнадежди, че даже реших да пробвам да родя и без епидурална упойка. Благодаря ти, Диди   bouquet

# 695
Фрийдъм, честита ти дъщеричка Ева!  Много здрава и щастлива да бъде! newsm51
 Блонди и Аничка какво ли правят? newsm78

# 696
  • София
Забравих да приветствам яна 80 с добре дошла!  Hug
Рая, ще си искаш МБ!  Hug
Принцеске, наистина сме и от ДЗП!  Mr. Green

# 697
Какво се смеете бе Елсита и Бютита, аз като един виден кулинар викам ще изпусна някаква страхотна рецепта. Joy
Малее представяте ли си,че вероятно Блонди сега се пържи на магарето. fingerscrossed

# 698
Честита рожба на Фрийдъм! Да е жива и здрава Ева и много да ви радва!
белверде, аз също съм с гъбички, нямам никакви признаци - нито сърбеж, нито парене, нито мирис, сега пия Биозин мама, а за влагалището - вагилакт.

# 699
Малее представяте ли си,че вероятно Блонди сега се пържи на магарето. fingerscrossed
Аз по-скоро си мисля, че Аничка ще ражда днес Thinking

# 700
  • София
Ама нали Блонди отиде само да я видят, има ли други новини? За аничка също? Да не съм пропуснала нещо? Че взехте да им пожелавате леко раждане...

# 701
То новини няма, ама нещо много им се проточиха прегледите и на двете..та всички почнахме да мислим, че раждат.

# 702
  • София - град
В темата на Токуда едно момиче е споделило полезно инфо относно шевовете. Позволявам си да го споделя, мисля че ще е от полза :

Скрит текст:
Да ви кажа за шевовете : много ми помогна тоалет след всяко посещение на wc с кислородна вода 3 % и спрей цикатридина. Пиша го тук, защото разбрах, че другите лекари не го предписват, а трябва определено. Аз родих сутринта, на другия ден вече сядах и ставах, кляках спокойно, нямах никакви проблеми, за разлика от други момичета, на които нищо не им бяха изписали.

А Аничка писа че има контракции на 2 минути и отива да ражда , аз за това пожелах леко раждане.... Или не съм разбрала  Rolling Eyes

# 703
  • Варна
Точно така, тя може би вече си има бебче Simple Smile Блонди също е съмнителна, дано скоро имаме новини.

# 704
Сега да не се окаже пак че Блонди преплюсква с пържоли hahaha hahaha hahaha То накрая като с лъжливото овчарче ще стане....от 20 дни все я редим, че ражда, а накрая сигурно когато най-малко очакваме ще проплаче Камито hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт