Отговори
# 75
На интервали е болката, не е постоянна.Дневс имам напрежение, освен контракциите, както преди да ми дойде, но си мисля че вчера повечко съм си натоварила кръста.В АГ-то ми казаха, че освен болезнени, трябва и да е стегнат корема, при мен не всеки път е стегнат корема.Офффффффф  ooooh! Явно съм от отбора на нервните, не на плачливите  Crazy

# 76
Месечинка, досега съм прала само с праха на Сано.Течния не съм го ползвала.Струва ми се че няма да е толкова икономичен,иначе за качеството не мисля че ще е по-ниско.
Омекотител не съм слагала.Не усещам да има нужда,всичко  ми излиза мекичко.Този на Чико го купих когато се приготвях за Кики и за съм го ползвала веднъж,два пъти.Така си и остана и даже ми е в шкафа,но надали е читав и май ще го хвърлям.
Протектори имам на Вис Виталис- малки размери и смятам да ги ползвам  в кошчето и количката.Имам и голям от Кики с ластик за матрак на легло.

# 77
Аз съм с прахообразния Сано. Доволна съм, и омекотител взех такъв.

Момичета, мислите ли че тези настроения са предродилни? Или просто сме хормонални бомби. Confused

# 78
Иииха...днес си поръчах и ваничката със стойката (тя вече е розова),не за друго ми на розовата най-много ми харесаха картинките  Mr. Green иначе всичко за малката ми е в зеленичко,жълтичко...и всякакво друго...но максимално съм се ограничила от розово  Sick
И козметика поръчах на sebamed .Не знам дали ще съм доволна от нея,но реших такава да поръчам пък каквото е такова.Сега се чудя на какъв прах и омекотител да се спра и с нещата за бебето съм готова.Памперси и мокри кърпи ще взема от метро,а лепенки за пъпче (ако се наложи ще търся по аптеките)  Peace
За мен ми останаха само нощниците Simple Smile Чух се с доки,на 26ти съм на запис и направо ще решаваме кога ще се ражда.Живот и здраве всичко да е ок  Praynig

# 79
  • До морето
Момичета щях да питам - казаха ми да си взема спирт и Топоцин, евентуално за пъпчето на бебо, но никъде не мога да открия. В аптеките, в които проверих казаха, че са го спрели преди няколко месеца - вие купвали ли сте нещо такова?

За праховете - аз съм с течен Сано, взех и такъв омекотител,но после тука коментирахме, че не било нужно омекотител и не съм го ползвала. От праха съм доволна!!!!

# 80
  • София
Момичета щях да питам - казаха ми да си взема спирт и Топоцин, евентуално за пъпчето на бебо, но никъде не мога да открия. В аптеките, в които проверих казаха, че са го спрели преди няколко месеца - вие купвали ли сте нещо такова?

За праховете - аз съм с течен Сано, взех и такъв омекотител,но после тука коментирахме, че не било нужно омекотител и не съм го ползвала. От праха съм доволна!!!!

да и на мен така ми казаха за топоцина. предложиха ми някакво друго прахче, сулба.... незнам си какво, ама после ще видя какво точно е

# 81
  • София
Да, Топоцина вече не се внася и е заменен с нещо друго, но и аз не му помня името  Confused
Гунди, за нощницата, аз в събота писах, че не стигнах до магазина, но разбрах къде е, просто много се забавих в Дом Хармония (около 1ч.) и мъжа ми беше на ръба на нервна криза, а бяхме точно там, където се пресичат Ботев и Пиротска, исках освен до този магазин да вляза и до платовете, но не успях и отложих за тази събота, когато трябваше да са ми готови пердета, но ми се обадиха, че щели да са готови към 5-ти и тогава ще ходя да взема (ако не съм родила) hahaha Tired Аз съм се приготвила с 3 нощници де, но едната със сигурност не става - много прозира Embarassed, а другите две са с ръкавче, та тази, ако си взема поне ще е с призрамки Flutter
За срещата, аз още не знам дали ще дойда със сигурност, защото съм на ЖК от 13.00 (нали вече са всяка седмица), а после мисля да отида до НОИ за да си взема и аз от този код и да проверявам болничните Naughty
Разбрах си изследванията - урината ми е чиста, а хемоглобина ми след доста пиене на желязо, вкл. последно направих и един цикъл с Тотема се е качило от 102 на 106  ooooh!, но какво да правя - вече спирам да се ядосвам  Laughing

# 82
  • София
Момичета, няма топоцин, с неомицин е варианта http://apteka.framar.bg/30003266/%D0%BD%D0%B5%D0%BE%D0%BC%D0%B8% … -55-%D0%BC%D0%BB-
Фрийдъмче, леле, не остана, дано се видим в сряда на среща!  Hug
Върнах се от лекар, няма да съм тази седмица под ножа, а другата!  Laughing Малко се поуспокоих, бебчо не е много голям, 3кг е и док каза, че предпочита по-близо до термин, така че няма да ме реже сега. Това ме зарадва де, защото ми даде още време да се настроя, направо съм щастлива. Иначе вече толкова ми тежи, че ми се искаше да се се случват нещата, ама нека порасте още малчо  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 19:18 от bi_bi

# 83
  • By the sea
Ихууу, 27-ма поред августовска тема Mr. Green Hug

Калка, за Девата багажа ми още чака да го пъхна в сака, иначе: спретнах документите в една папчица, тоалетни принадлежности /най-общо- паста, четка за зъби, гъба за баня, самобръсначка, козметика малко, четка за коса, фибички, ластичета, нокторезачка, пиличка,дреболийки ала-бала/, санитарни материали Laughing- превръзки, гащи-еднократни и многократни, едно пакетче мокра тоалетна хартия /+ 2-3 рулца суха, за всеки случай/, сЮтЮени,  мокри кърпички - за кърмачки, за бебе, крема и подплънки за зърна, чехли за баня, някакви леки сандалки за разходка до магазина след раждане Mr. Green, 2-3 чифта леки чорапки, 1 лек памучен халат, зарядно за тел., нещо за четене, тефтер+химикал, малко парички, лаптопа и засега друго не се сещам newsm78 Ама като знам каква съм Мара Подробната по отношение на багаж, кой знае колко глупости още ще напъхам. А да, сешоар! То там има в баните, но аз без моя не мога да живея, а и много ги мразя тия тип "хотелски", после си като продухана кошница в главата Wink За беб - ами нищо newsm78
Олио мисля да ползвам, поне в началото, да кажем първите седмици, въпреки че бях много против, но си промених мнението Peace Така и така вече се снабдих с това на Веледа, но взех и лосионче де.
Протектори поръчах заедно с матрачето, от магнифлекските, единия е като чаршафче, др. с ластици, взех и 1 на Бертони.
На лекциите ни посъветваха да не слагаме лепенки за пъпче, особено пък тия дето са за 3 дена, кой знае какво може да се завъди отдолу, а вместо пудричката - Оксикорт Peace
ММ вчера купил една ролка чували от 150 литровите да застила в колата, че го е страх да не "опикая" седалката докато ме кара към болницата. И сега до раждането ще седя на чували hahaha
За манджа, какво да ви кажа...от няколко дена го караме само на пълнени чушки - с кайма, със сирене, с кайма, със сирене...Вече имам чувството, че съм се превърнала в голяма пълнена чушка /с кайма/:crazy:Ама тая вечер - тиквички на фурна  chef Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 19:59 от PaperMonster

# 84
за тия прахчета за пъпчето не съм чувала добри отзиви...нито за топоцина,нито за другото...мисля,че и само спирт ще свърщи работа. Whistling

а иначе белверде пак като не е под 100 е идеално...какво има да му се ядосваш

# 85
За нощниците - тези на Пиротска и Ботев - аз си купих точно от там миналата седмица  Laughing Едната е от специалните за кърмачки, другата за разнообразие я взех с един ред копчета в средата - и двете са по 13.90 лв. Вече са испрани и приготвени. Многосе колебаех да си взема поне една с презрамки и сега ме е яд, че не го направих Mr. Green

За топоцина,  едно време помня беше небацин- защо им е на тия хора да спират от производство точно най-ефективните лекарства  Crossing Arms , аз мисля имам останал дано да е в срок, но за спирта се чудех какъв точно трябва да е ?

Ludnica14 мен само с този прах ми лекуваха раничките нашите- от личен опит мисля, че е много добър, незнам за новия заместител де  Embarassed

Галка, и на мен ми е яко здухано  ooooh! дано скоро се разкара това кофти настроение, аз се опитвам да го компенсирам с приготовления Laughing

# 86
Ето ме пак, ау, изписали сте света, ще опитам набързо да ви насмогна, че после отивам на мониторинг и преглед, а после ще имаме гост и ще ядем баница и торта с вишни   chef

Бюти, мерси за темичката  Hug Сега в жегите пак ще съм към отбора с отоците  Grinning

Ох, това име, май няма да го сменяме. Казах му да си избира последно - Андрея или Камелия, май ще остане Камелия, на мен и двете много ми харесват. А и свикнах с Камито  Blush

Кашпичке, снощи като си легнах и бебка мръдна и се чу ясно и силно онова пук-пльок, дето ти пита за него, доста е гадничко и малко стряскащо  Sick дано не се повтаря  Crazy

Пърпъл, под бенки да нямаш предвид едни миниатюрни кафеникави висулчици? Ако да, те падат след раждането, не бой се  Hug

Купих си колектори за кърма, като гледах филмчето от Михи се убедих, че няма начин да не ми потрябват, само един вид на Авент имаше, хубаво изглеждат.  Simple Smile

Муки, аз съм взела същия лосион, много е хубав, мирише страхотно, попива бързо и не оставя мазно, хич не обичам после да е мазно  Rolling Eyes

Лошичката, Тефита,  мерси за предложенията, не държа да е с Б, проблемът е, да не завършва на А, защото на френски ударението отива на последната гласна и сама си произнеси как звучат имената, дето завършват на А.  Crazy Само с -ия накрая е почти същото, затова търсим с ия или на съгласна, което пък аз не харесвам особено.  Tired

Белверде, ще се оправят гърдите, и моите сега са отварт  Whistling

Аз ще мажа само с лосион, нито мляко смятам да ползвам, а олио е просто абсурдно, ако ще навън -50° да е  Stop

Фрийдъм, айде петък тогава  hahaha, че е 27, много искам да има седмичка, любимото ми число е  Blush

Ама сега док ще каже, че бебка е мноооого високо и следващата седмица да не чакам  Joy

# 87
  • София
А, док каза също да отивам с баткото и таткото, които ще изчакат отвън и след това той ще им покаже бебо Simple Smile
Ох много ми е хубаво вече, а и като се прибрах шефа ме зарадва с хубава новина в мейла за летен бонус, тъкмо навреме!  Heart Eyes

# 88
Биби а нещо за безсънието каза ли?

# 89
  • София
Нормално било, какво очаквам, тежи ми...такива неща. Щом и ендокриноложката не го свърза с ГД, съм спокойна, ама аз сигурно съм си нервак, може би изживявам очакваното събитие по-драматично.

Общи условия

Активация на акаунт