Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кое е по-подходящо за нанасяне през лятото - мляко или лосион?
Какви документи трябва да представи бащата при раждането на детето?
Какво е подходящо за нанасяне след раждане - мляко или лосион?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кое е по-подходящо за нанасяне през лятото - мляко или лосион?
-
Какви документи трябва да представи бащата при раждането на детето?
-
Какво е подходящо за нанасяне след раждане - мляко или лосион?
-
Какво може да предизвика усещането за парене в гърдата?
-
Какви са тези публикации?

надявам се да е нещо тридневно и скоро пак да се почувствам човек, защото сега се чувствам като ла*но 

Аз също не бих искала да влизам предварително, но май няма да ме огрее. А това за таткото и баткото е супер. Пепи е по-голям и вероятно по-разбран. Мен ме притеснява ако Емка е там да не каже, че иска да види мен а не бебето. 
Дръпни му един рев и вземи направи нещо яко и необичайно с Кики, отидете някъде и направи нещо щуро, нещо нетипично за теб,което можеш да направиш с детето.Аз бих си взела пистолети за балони за двете и щяхме да се стреляме, или направо водни и да се стреляме на балкона.Незнам, струва ми се, че имаш голяма нужда от някакво разтоварване, а ако съдя по себе си, разтоварване заедно с детето, да го гледаш как се смее от сърце е най-добрия вариант.Аз мисля утре да отидем(ако е хубаво времето) на един шадраван, който е хоризонтален.Водата излиза от земята и можеш да се разхождаш между струите. Само да е хубаво времето, вземам й резервни дрехи и отиваме да щуреем