Отговори
# 60
Заглавието е супер!!! Peace Heart Eyes
И ние с мъжо 2 дена дъвчем темата за отпуската, тук от 2 страници разбрах всичко  Mr. Green
Ще дописвам по-късно, че вече като ми е вкъщи детето няма такова спокойствие като през уикенда  Mr. Green В момента се покатери зад гърба ми на стола и ми говори  Heart Eyes

# 61
  • София - град
Въпрос към ЛЛЛ
От около два дни усещам лявата си гърда все едно гори /пари/, но температурата там не е повишена. Само отдолу на гърдата и чувството за горене не е на ареола или зърното, а на самата гърда. Това парене не го усещам постоянно, а на моменти за сега не мога да хвана от какво се предизвиква... На какво може да се дължи това чувство и нормално ли е ?
Благодаря  Hug

По темата протектори определено ще ползвам а и въобще не са скъпи че да се лишавам от тях.
Мукадес, тези мрежички май не са много добни. Говорих с една мама и тя каза че са имали но го е разкарала доста бързо понеже й било неудобно.

Белла е уникално име  Heart Eyes Обаче покрай Здрач сега хората го свързват с филма /не че не съм фен  Mr. Green/

А за бебешкото олио, то не запушваше ли порите?! Странно че се препоръчва за лятото, аз  ще заложа на мляко или лосионче.

Последна редакция: пн, 23 юли 2012, 16:20 от Софи:)

# 62
Такаа...за сряда казах, че имам неотложен ангажимент, та майстора ще идва в четвъртък! Айде сега мислете му ако няма среща...!  Joy

Елсунче...при тази чест, която ни оказваш....да се лишиш от пералня 1 ден повече заради среща с нас?!?!?!и да раждам пак ще дойда Hug Hug Hug
smile3521 smile3532

Елс, тъкмо щах да те питам имаш ли си майстор...... Ако имаш спешно пране си добре дошла Mr. Green Има и сушилня, има и сладолед и биричка  Hug

Фрйдъм - супер - ако си  за петък станахте двечки  до тук. Няма да се плашиш!!! Hug

А вие като я пускате Би-би само след срещата да не се окаже, че гладна и жадна ще я държим  ooooh!

# 63
Гол запис да ви следя!

Много ми е криво и ревливо днес - онзи ден като писахте как всички ревете и ви се чудих. Е, днес и аз съм така. В ужасно настроение и състояние!

# 64
Гол запис да ви следя!

Много ми е криво и ревливо днес - онзи ден като писахте как всички ревете и ви се чудих. Е, днес и аз съм така. В ужасно настроение и състояние!

Временно е!!!  Hug Ще ти мине, после пак ще ти се случи  Mr. Green

# 65
  • София
Записче

# 66
Скрит текст:

За всички, които имат да решават такъв проблем:) smile3550 Ще го предложа вместо клизма

# 67
Божеее, най- накрая успях да изчета докрай и двете теми + 5-те странички от тази Crazy

# 68
Бюти,заглавието е супер актуално,като си гледам глезените Joy
Връщам се да ви чета!

# 69
  • София
Скрит текст:

За всички, които имат да решават такъв проблем:) smile3550 Ще го предложа вместо клизма

ох тотално щях да се задавя от смях  Joy hahaha Laughing

# 70
Да се включа и аз по темите:
протектор - купила съм 2 от ИКЕА, които са много тънки, горната част е от много мека материя, а долната е от нещо найлоново, което предполагам пази. Купила съм и други 2 - единият за леглото, а другият за количката, те са малко по-дебелички - имат вътре дунапрен и нещо шумящо, което предполагам е найлон. Смятам, че е добре да се ползват, защото ако се намокри матрачето или количката и трябва да се изчака да изсъхнат не виждам, какво може да се направи, а пък нали бебето трябва да си ги ползва постоянно.
корито за къпане - избрала съм едно, което изглежда удобно и казват, че сам човек може да къпе бебето, а пък ще видим дали ще е удобно на практика http://www.fisher-price.com/en_US/brands/babygear/products/51051

# 71
Бютка,   bouquet Страхотно заглавие!

Дарлена, честит ви син! Да е много здрав и да изпълва дома ви с радост!
Ани, Ивка (вчера те пропуснах Blush), честит рожден ден!  nbirthday
Даниела-ди, супер е, че намираш време да са включиш тук, но пиши повече за това как сте с мъничката шушка! Ще се радваме да споделиш с нас! Hug
Кат, много кофти, че така са се развили нещата с малката. Дано поне с АБ се оправи бързо, че тези летни вируси хич не са шега работа Hug
Елсън, неприятно е това с пералнята ooooh! Дано бързо ти я оправят, че без нея  ooooh!
Марли, Камен и Матей ми звучи по- готино от Камен и Матео
И аз точно това си помислих, когато прочетох чуденката на Марли Simple Smile
Десисита, ваничката ми е тази форма  http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=12268&cat=59    , има малки и големи, задължително голямата. Малката омалява за 2-3 месеца на бебчо, няма смисъл. А анатомичните ми се струват неудобни, бебето стои повечето над водата в тях, а аз искам да си му потопя телцето, затова гледах по-широка и обикновена ваничка. Стойката е огромно удобство и пак ще ползвам Peace
Галка, поплачи си и да ти минава бързо след това Peace
Тринити, с тази мечка просто ме разби Joy Викаш вместо клизма, а   hahaha hahaha hahaha

# 72
  • Варна
Галка,
ще мине Hug На мен пък на моменти ми става едно тъпо и депресивно, не ми се плаче, просто ми е идиотско едно такова. Но и през периоди на сълзи съм минавала Whistling
Момичета,
тези от вас, които перат със Сано максима - течен или прахообразен ползвате? Искаше ми се да взема течния, че ми се струва по-удобен, но попаднах на мнение, че не бил толкова добър като праха. И още един въпрос - този омекотител Чико откъде може да се намери?
Уф, ужасно е времето във Варна, не стига, че е жега, ами и духа горещ бурен вятър, който изобщо не разхлажда, само вдига един тон прахоляк - компютърът е до отворения прозорец и клавиатурата ми побеля ooooh!

# 73
На лекция ми казаха, че се маже с олио/мляко ако кожата на бебето има някаква нужда- по- суха е примерно.Анито, Слава Богу беше с нормална кожа и я мажех с олио само, когато започнах да правя масажите.
Писна ми от тези контракциииииииииии  smile3514 Всеки божи ден съм с подготвителни, болезнени контракции и аха да си хвана багажчето и спират. Не давам зор да раждам, но е толкова изнервящо всеки ден да съм на тръни, то пак ще си бъда, нормално е вече да чакам, но всеки ден съм на вратата с багажа  ooooh! Искам да си чакам спокойно и като започнат болките да отида да родя и толкоз  Crossing Arms

# 74
  • София

Писна ми от тези контракциииииииииии  smile3514 Всеки божи ден съм с подготвителни, болезнени контракции и аха да си хвана багажчето и спират. Не давам зор да раждам, но е толкова изнервящо всеки ден да съм на тръни, то пак ще си бъда, нормално е вече да чакам, но всеки ден съм на вратата с багажа  ooooh! Искам да си чакам спокойно и като започнат болките да отида да родя и толкоз  Crossing Arms

аничка, а когато имаш контракции постоянна ли е болката или е на пулсации? нали уж по книгите пише че трябва да е на интервали, а мен сега ме сви корема и вече 20 ина минутки ме боли, и кръстта и той. егати при това съм раждала жена и се чудя кое е контракция тип родилна и кое не е?  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт