Отговори
# 30
  • София
леле за има няма два шкафа да оправя  Mr. Green и цели 7 страници

и си водих записки иначе абсурд да се включа по темите, пък днес малката е на бабин дом и имам време да съм на всяка манджа мерудия  Party

почвам малко отзад напред -
пърпълче - аз доколкото знам на лосиона му е най-рядка текстурата /ако така се казва Embarassed/ и затова лятото се препоръчва той вместо млякото

лудница - аз имам на бертони протектор, екстра е   Peace

някой питаше за превръзки - ако има епизотомия наистина е по-добре да е с превръзки за родилки, иначе запарва и минката се чувства още по некомфортно на шефовете.

даниела - нищо не казваш, как е адашката?  Hug

белведере - аз ще правя нещо подобно на гундиевата манджа, запечени тиквички, яйце и сирене, обаче и копър и чесън задължително. става трепач лятна манджа

блонди - с не става защото е сссссс
а при нас г не става защото е гнус  Mr. Green

тринити, е хубава работа ти предричаш за термин 11. въпреки че аз в темата съм записана 10.08 ама то лекарите ме водят 11 заради високосната май  newsm78. та моля моля на мен не ми се иска да стоя до термин.1 ще го докарам до слонче наистина, 2-ро мъжо заминава в командировка на 12 и няма да го преживее ако не е тук за снимките от изписването. а аз заради него няма да стоя пък цяла седмица в болницата  #Crazy Mr. Green

тайра - съжалявам за загубата ви

кат - дано бързо се оправи Гери. това летния вирус ли е или е по-различно при вас?

биби - меглио е вълшебно, ама как мирише  Sick

е мисля че горе-долу се изказах, айде после пак

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 9 нови отговора.

# 31
Акт  за граждански брак или декларация че е припознал детето ако не сте официално семйни. Акт за раждане не се иска!

# 32
ай запис и от мен  Peace

# 33
Ама това 1. и 3. май е едно и също или в 3. се има предвид молба свободен текст като тези за отпуските  Laughing

1. е до Директора на РУ "Социално осигуряване"
3. е до работодателя.

Мисля че Лудница ме беше питала за припознаването, ние го направихме пред нотариус още сега и съм го сложила при документите за влизане в болница, та като се роди да я запишат веднага с имената на баща и.

# 34
  • София
Бюти, благодаря за темата, страхотна е  bouquet
Тайра, съболезнования Confused И на мен ми беше криво миналият месец като не отидох на погребението на дядо ми, но знам, че не бива сега  Hug
Пърпъл, за лятото, бяхме коментирали, че се препоръчва лосион, за пролет и есен - мляко, а за зимата - крем. И аз взех лосион на Себамед Flutter
И аз нещо да попитам - нали зърната потъмняват и ареолите, че дори и около тях  ooooh!. След раждане възвръщат ли си стария цвят?
Благодаря за идеите за манджи, ще видя какво ще измисля, май нещо с тиквички Wink
А днес сутринта ходих и до Лидл, и разгледах бебешките неща-термометъра изобщо не съм се замисляла и да го взимам, но нали бях набелязала метъра - ми не беше хубав Confused и да не е без нищо - взех хавлийка за баня  Flutter

# 35
тринити, е хубава работа ти предричаш за термин 11.

Не се притеснявай preggo мойте звезди те броят за 10-ти, а не за 11-ти smile3502 Теб те виждам как преговаряш с бебето...и ...хм....ще имате сделка newsm47

# 36
  • София
тринити, е хубава работа ти предричаш за термин 11.

Не се притеснявай preggo мойте звезди те броят за 10-ти, а не за 11-ти smile3502 Теб те виждам как преговаряш с бебето...и ...хм....ще имате сделка newsm47
Ама това 1. и 3. май е едно и също или в 3. се има предвид молба свободен текст като тези за отпуските  Laughing

Мисля че Лудница ме беше питала за припознаването, ние го направихме пред нотариус още сега и съм го сложила при документите за влизане в болница, та като се роди да я запишат веднага с имената на баща и.

кашпи ти ми отговори на незададения въпрос. че при нас ако се роди на термин, а баща му замине на следващия ден до немско и се чудех как ще се записваме. значи можело и предварително да се посети нотариус. хахахах само дано в декларацията не пише мъжки пол, пък аз да родя дете от женски пол  Mr. Green

тринити, ето това е предсказание вече  Hug

# 37
Аз не съм с отоци, ама от нерви почвам да правя подскоци!  Joy Joy

Тъкмо си мислех, че ще си направя един мързелив безгрижен ден, ама не - току-що ми се разтече пералнята, наводни всичко, бушоните паднаха... в чудо се видях как да попивам по-бързо...И сега баш едни тежки хавлии и чаршафи трябва на ръка да довършвам...т.е. май на крака ще стане, че не знам как ще се свия  ooooh! А и майтор трябва да викам... и точно сега като имам нон-стоп за пране! Тръшш!  Crossing Arms tantrum
В знак на протест седнах да се наям и после ще му мисля...!

Тайра, съжалявам!  Hug

Гунди и Елвирка, мерси за идеята. Тъкмо накупих тиквички и се чудих какво да ги правя!  Hug

За мазането - лосион, ама и мляко да е, не е толкова фатално всъщност. не е голяма разликата.

Всъщност докато беше новороден, най-много пропускаха пелените на Бобо, та аз ще си имам протектор под ръка! Peace

Цитат
Ааааааааа не.....ти си вземи багажа, че те пускам най-рано след срещата  
Подкрепям напълно! И аз съм на линия!  Hug[/color]

# 38
zapis vra6tam se da 4eta Hug

# 39
Елвирка, нотариуса писа в декларацията .... детето родено от ..... /имената на майката/ с ЕГН и т.н., т.е. не се конкретизира пол.

Аз май скоро няма да се епилирам и изкъпя Joy

Ами кой ще пусне тема за родените вече бебешори newsm78

# 40
  • До морето
Само се записвам и се връщам да чета

За именаната - Явор и Калина е жестока комбинация  Heart Eyes Много ми харесва  Simple Smile

За мен е много важно имената на децата да си отиват, в този ред на мисли Марли, Камен и Матей ми звучи по- готино от Камен и Матео

Блонди - Бриана, Беатрис, Бела, Белла - с Б има много хубави имена

# 41
Айде и аз най- сетне тук. Бютка, чувствам се лично поласкана- аз нали съм от отеклите! Hug А на тия от вас ,дето им се подуват краката днес спаднали ли са?
Елси, тъпа , гадна пералня Close Оххх, ако бях аз щях да се разрева-струва ми се ужасно.
Айде за тия, дето още не са се включили в темата за срещите да кажем,че за сряда сформираме такава.

# 42

Ами кой ще пусне тема за родените вече бебешори newsm78
тя се пуска след като и последното бебе от нашата тема се роди  Peace така че има доста време  hahaha

# 43
Аз днес голямо чудене дали да купя бебешко олио или мляко и купих мляко  newsm78 Не знам защо ми се стори, че олиото е по-подходящо за зимата, че е по-мазничко  Mr. Green

# 44
  • София
Аз не съм с отоци, ама от нерви почвам да правя подскоци!  Joy Joy

едни тежки хавлии и чаршафи трябва на ръка да довършвам...т.е. май на крака ще стане, че не знам как ще се свия  ooooh!

само на крака ЕЛс, никакво свиване

а това горното щеше да ме довърши хахаххахах

Общи условия

Активация на акаунт