Отговори
# 180
Добро утрооо!
Ехааа, как добре започва деня тук  Hug
Мери Джейн, точно за теб си мислех 2 минути преди да прочета съобщението, че си родила Grinning
Честито ви момченце! Да е здраво и щастливо!

Д.Захариева, да ви е жива и здрава малката Елица!

Кат, Марли, бързо да се оправят мъниците Praynig
Нещо не ми се пише тези дни...

# 181
МериДжейн,честита рожбичка ! Жив и здрав да е ! Hug
tiina, аз няма да пращам Кики на село.Ще си е с нас.Бабите си имат ред и помагането им ще е свързано с нея.Вчера разбрах от мъжа ми че ще вземе колкото се може повече отпуска и няма да се учудя ако откара и месец у дома.Така че кой знае каква помощ не ми е необходима.
И ми развива някакви теории че нямало да му дадат 15 дни,а само 7- предния път толкова му дали.Те били друга работа,за тях законите не важат явно  #Cussing out Не че има значение,щото отпуска си има натрупана,но все пак ме е яд.
danip, давай да ги събираме Кики и Яна и да ходим да раждаме заедно поне- мойто свеки ще ги гледа  Mr. Green Аз и без това като гледам при мен как се успокоиха нещата,нищо чудно и да пренося  Rolling Eyes

Д.Захариева Честиа ви Елица ! Flutter  baby_neutral Жива и здрава да е и да расте късметлийка Hug

# 182
Ихааа, Д.Захариева, честита ви мъничка радост- Елица. Да ви е жива и здрава и много усмихната и лъчезарна. Ще очакваме да се включиш наистина с разказчер и по- обстойно как сте. Радвам се, че се възстановявате.

Пууу- пу, мръсно Ати, мръсно. Аз да не се похваля, егати пека, дето настана.

# 183
Честито на Мери Джейн и Д. Захариева, да са ви живи, здрави и щастливи бебената, а вие бързичко да се възстановявате   bouquet

Аз след снощното си неспане изчетох сума неща за ръката си и днес след масаж и леден компрес поспах 2 часа и съм на естествени диуретици, пък да видим...

Данип - ако имаше как да ти изпълня поръчката бих го направила и без бакшиш smile3521

Тринити, дано закрепите положението  Hug

# 184
MaryJane честито момченце  да ти е живо и здраво и много да те радва   bouquet

Д.Захариева, честито бебче Simple Smile Видях че ми е адашка малката бонбонка да ти е жива и здрава и много да те радва   bouquet

# 185
Д.Захариева, МериДжейн, честити бебчета,  да са ви живи и здрави!   bouquet
И да се отчета от вчерашния преглед. Бебчо е добре, около 2.500-2.600 кг. Води в норма, плацента свежа, тонове ясни и ритмични. Микробиологията чиста, кръвната картина е добре, но в урината има някакви бактерии и ще повтарям изследването.  

# 186
Д.Захариева,честита дъщеричка!Жива и здрава да ви е ! Hug
tiina ,аз мисля каката да не я пращам никъде като се роди бебето.Вече получих предложения и намеци колко ще е трудно с малко дете и бебе в къщи,но отказах тази помощ.Според мен Яна точно тогава ще има нужда от мен повече от всякога-за да се убеди,че мама още я обича въпреки бебето Simple SmileНо ти не се чувствай виновна,аз ще разчитам на бащината помощ около месец след раждането,така че няма да съм сама с 2 деца HugАко трябваше да се оправям с двамата не знам дали нямаше да дам заден Laughing
Муки,добра идея. LaughingМоите свекита заминават на почивка от 06.08 за две седмици,та и те отпадат като гледачи,ако бебето тръгне по-рано.
dbs, поръчката не беше предвидена ти да я изпълниш LaughingРазчитах на "от моите уста в Божиите уши" LaughingАма мерси ,че си толкова услужлива Hug Laughing
Вече станалите щастливи мами ще споделят ли с какви дрешки им изписаха бебенцата?
Радвам се на завиден апетит тия дни-знаех си след толкова софри ,че така ще стане...сега не мога да се озаптя Crazy

Последна редакция: вт, 24 юли 2012, 12:53 от danip

# 187
 Честити бебчета на МериДжейн и на Д.Захариева .
  Вчера и при нас валя дъжд и се гърмеше и времето беше хладно и сутринта също,но пак си пекна жегата  ooooh!
  Вече нямам търпение и при мене да дойде момента и да се гушкаме.От това повръщане и ядене на едни и същи неща  ми втръсна .  Почти всичко накупихме.Едната баба напазарува за малкия,а тези дни и другата .И дрешките които сестра ми ми даде от нейното дете..то е на 7 месеца и са си новички и почти неносени и сме готови .
   Сега хапвам и залягам и да видиме дали днес ще има още бебенца  Simple Smile

# 188
Ехаааааааааа честито на мама Мери Джейн!! Да й е жив и здрав младежа, а на мама бъзро възстановяванеHug Hug

Д.Захариева - Да ви е жива и здрава Елица!!! Да ви радва много, пък и вие нея:)  Hug HugРадвам се че сте добре, че бая се чудехме тук какво става

tiina -  Hug Hug Hug много благодаря!!
Радвам се че сте добре с бебчо. Пожелавам скоро да се наредят и въпросите с кърменето!! Praynig
За каката аз лично нямам къде да я пратя, та ще си е вкъщи с нас... newsm78 Записала съм я на една частна детска градина за Август, защото и нашата (въпреки, че е частна няма да работи) и се надявам да си ходи на градина през деня newsm78 newsm78

# 189
честити бебоци на д.захариева и мери джейн - живи  и здрави и много да ви радват Simple Smile Бързо възтановяване на мамите   bouquet

Днес бях на ЖК по ЗК - всичко косъм.Отговаря си на 34 г.с. Само,че аз съм чукнала +10 кг. Tired
Точно когато си спя най-сладко и трябва винаги да ставам рано,ама днес как се е заоблачило,може и да дремна следобяд...ако ми се отвори парашута.Мен апатичното състояние си ме държи,гади ми се (но не повръщам  newsm78) и ей такива някакви отвратителни състояния.Тъпа работа.Ай да раждам вече и да се свършва!

# 190
Честито на Мери Джейн   bouquet Да е жив и здрав малкия бебок и на мама бързо възстановяване  Hug
Честита дъщеричка и на Д.Захариева   bouquet Бъдете много здрави и щастливи  Hug

Сега чакаме Блонди и Камито  Heart Eyes ако някой не ни изненада  Laughing
И Фрийдъмчето е наред  Heart Eyes

Аз, момичета, след преглед от комисия днес, минавам в редиците на планирано секцио по медицински причини - ниска симфиза. Твърде рисковано им се струва да ми позволят нормално раждане, голяма е вероятността да премине в спешно секцио. Затова решихме до края на седмицата да действаме, дотогава всеки ден на тонове. Би-Би дръж телефона зареден към и след 26ти Simple Smile

Бранка, чак на мен ми стана мъчно, че таткото няма да е веднага при теб, няма ли шанс да избяга поне на обяд за малко? Ако не може да се организираме с момичетата да дойдем под прозореца докато го чакаш да не ти е скучно  Laughing  Heart Eyes

Фрийдъмче  Heart Eyes  Hug бъди спокойна, за по-добро е, а и докторите си знаят работата  Naughty всичко ще мине бързо и най-вече безопастно за теб и малката принцеска, което е най-важното  Hug А ако не се засечем в болницата, ще ви чакам  Joy

Бибка  Hug  Heart Eyes стискай още малко, ама док като иска да порасне малкия да ти разреши поне последната седмица да си хапваш каквото ти душа иска  Mr. Green То и на бебо му е писнало от тази диета, откъде да порасне  Party

Слънчо  Hug дано скоро се оправите и се гушкате в къщи  Heart Eyes

# 191
Аз се изложих като вестителка- понеже Мерката ми беше писала, че ще ми пише и ми е писала сутринта в 9 часа, ама бях на оглед и освен това мъжът ми има рожден ден.(Айде да видим коя от вас ще го удостои с внимание.)
Мери ни роди първото лъвче- да е жив и здрав и силен като лъв! Много здраве и на мама Мери!
Вижте само какво хубаво съобщение ми е написала:
"Аз съм очарователен малък мъж, родих се едва вчера, но вече съм 53 см и тежа 3,5 кг .Сега се уча да суча и опознавам света! " newsm51

# 192
dbs,тя поръчката не беше предвидена ти да я изпълниш LaughingРазчитах на "от моите уста в Божиите уши" LaughingАма мерси ,че си толкова услужлива Hug Laughing
То е ясно, ама ако има кой да го свърши ще е все едно кой е. Hug

# 193
Захариева, ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА! Прекрасно име, да ви носи само щастие!  Hug  bouquet

Тиина,  Hug на следващата среща идвай с бебока, то вие ще сте пораснали вече!  Party

Гундии, много да ти е здрав мъжа, да те обича и да сте мноого щастливи!  Hug

# 194
gundie жив и здрав да ти е мъжа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт