Отговори
# 270
  • Варна
Сими,
ти ме подсети, че ей сега гледах един осцилококцинум да се премята из шкафчето. Дали да го изпия, нали не е опасно? Уж знам, че хомеопатичните са безвредни, ама нещо се колебая Confused
Блонди,
научихме нещо ново, хич не съм и забелязвала, че има и други мокри кърпи освен стандартните Simple Smile
Казабланка,
така както го описваш и аз бих избрала ВИП-а, само като си помисля 5-6 жени в стаята - бррр Naughty А и трети ден не е чак толкова скоро да ти оставят бебето, така мисля, макар че не говоря от опит.

# 271
ей, добре, че ви има вас - книжката е добър вариант  Twisted Evil
ехее, чак пък матрак  hahaha
иначе и аз съм си сложила само един сапун, не искам да ползвам душ-гел първите дни  Crossing Arms

# 272
Casablanka- аз като ходих да си правя избор на екип в Майчин дом,и лекаря ме попита точно по въпроса за етажите какво избирам. Аз категорично заявих, че искам на 7-ми етаж при многото народ и мизерията  Crazy. Защото като знам колко съм кекава и какво леке съм, ако съм във ВИП ще си метна бебето до мен и хич няма да ставам, защото ще мрънкам, че ме боли. По- добре долу при народа, да ми викат и да ме хокат иначе няма да имам бързо възстановяване. Но всеки сам си преценява. Hug

# 273
иначе и аз съм си сложила само един сапун, не искам да ползвам душ-гел първите дни  Crossing Arms
То и аз сапун.Safeguard Delicate с витамин Е Embarassed Майка ми като видя колко време избирах сапун правеше едни физиономии  Confused А аз целия багаж с такъв кеф си го подготвях и сега мине замине и си отворя сака да му се полюбувам  Heart Eyes
А по принцип дамската си чанта не мога да подредя и тръгнем ли нанякъде винаги мъжа ми събира багажите Blush
Видях за мократа ТХ че и Zewa имат и ще поразгледам из кварталните магазинчета да не би пък случайно да има.

# 274
Честито на празнуващите РД и на близките им с такъв Simple Smile

Муки, ако не ми беше изтръпнала ръката ей това си го спрятах отмах https://picasaweb.google.com/R.Vaklinova/FpimSK#5761001737412550706 много ми хареса, а и имам и дрънкащи елементи за прикачане.

Казабланка, аз съм пробвала само първия вариант, но в стаята бяхме 3, а не 6. Сега нямам идея дали ще имам право на избор,както стане така.

Днес и аз се пъхнах в един магазин с идеята да си взема панталон, но се отказах. Багаж не съм приготвила никакъв и вкъщи нищо не съм ппнала. Надявам се привечер да съм по-добре и да посвърша нещо. За другата седмица записваме децата за зелено училище и ще видим дали ще мога да разчитам на себе си. В четвъртък съм пак на преглед и тонове - да видим до къде ще добутаме преговорите.

за таза - тогава ми направиха ренген - намерих си снимката даже.

Принцеске- искрено се радвам за вас и за това, че се подкрепяте взаимно със съпруга си. Hug

# 275
  • София - град
Момичета аз се чудя нещо... след епизотопия как става бърсането при пишкане?Май направо се мием.....То и при къкане ще има проблем с бърсането според мен  Embarassed Rolling Eyes А бръсненето  Confused

# 276
абе а за кво е тая мокра тх  Mr. Green

# 277

Рентген... това не е ли кофти за бебето... такова облъчване...  Rolling Eyes

Софи, след пишкане се поливаш с каквото имаш, вие със смрадлика май повечето, тук дават специален разтвор, след това подсушаването става с еднократна салфетка, чиста, вадиш я преди употребата и се подсушаваш с леко, как да ти обясня... потупване, не бършеш и не търкаш.
За след по-сериозната нужда - бършеш си отпред назад само отзад, там не е рязано и като не закачаш раната става  Crazy
За бръсненето и обезкосмяването там, докато не зарастне, просто забравяш  Crazy

# 278
А ако сме на 12-тия етаж в Майчин дом и сме само две жени - не може ли за повече да ни оставят бебето - т.е по-рано от 3-тия ден да си го поискаме да седи при нас.
Иначе на 7-мия етаж една от докторките е Мъсева (от 1-ви до 15-ти няма да я има) - тя ми беше асистентка и е супер мила и добра  - наистина е страхотна Simple Smile

# 279
  • София - град
Аааа значи за тогава е смрадликата  Laughing Мерси Блонди. А бръсненето  ужас..  Crazy

# 280
Рентген... това не е ли кофти за бебето... такова облъчване...  Rolling Eyes

Беше преди близо 6г., доктора каза, че бебето е напълно готово и няма как да му навреди вече. Сега е различно.

# 281
casablanka - аз от втория ден нямах никакъв проблем да си обслужвам бебето. Къпех преобличах...всичкоправех....не мисля, че на 3-тия ден ще имаш проблем с това...най-малкото на 5-тия ден вече ще си вкъщи и няма да имаш избор Hug Незнам какво да те посъветвам....от друга страна пък си е ценно да си поспиш още няколко нощи.... newsm78 newsm78

# 282
А бръсненето  ужас..  Crazy

Е, то няма да има секс след това, така че няма да си излагаш новата прическа на показ  Mr. Green

Ох, като си помисля... след тая епизиотомия, освен че пишках наляво, ами и цяла година след това ме боля при секс  Crazy

# 283
Моите шевове са по-назад и нямах проблеми с бърсането след пишкане.Но до другата нужда въобще не допрях.И сега като се сетя ми се приревава.Успях да я свърша сигурно седмица след раждането и то след прием на разхлабителни.
Толкова бях травмирана от напъните,не толкова болката след това,че си излизах разревана от тоалетната.
Иначе ни се случваше  нещо за което само бях чувала и никога не съм предполагала че до такава степен организма ти няма да се контролира - подпръцквахме си на воля  Embarassed  без дори да се усетим.Моята съкилийничка беше с второ и хич и не й правеше впечатление,но аз бях шокирана,засрамена... изобщо ужасно се чувствах.

И като казахте бръснене... тия дни задължително трябва да ида на козметик да ме ощави! Хем да съм чиста и да не се налага да ме бръснат там,хем след кола по-бавно никнат и ще съм спокойна че няма да ме притеснява нищо докато се възстановявам.

# 284
Иначе ни се случваше  нещо за което само бях чувала и никога не съм предполагала че до такава степен организма ти няма да се контролира - подпръцквахме си на воля  Embarassed  

Много е гадно, на мен само веднъж ми се случи и слава Богу бях сама, но и аз така се шокирах  Joy Някои се и наакват, така че има и по-зле  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт