Отговори
# 645
Елвирка, Аничка - стиснати палчета Praynig Praynig То си ви е и време де:) Hug Hug

Цитат
branka07
Днес е изключително тиха и кротка темата, малко като затишие пред буря  Mr. Green
И аз това се чудех...на мен ли ми се струва така....бебевалеж ли ни чака newsm78 newsm78 newsm78

# 646
Аничка, Блонди, fingerscrossed fingerscrossed
Екзо,  Hug

# 647
  • София
Аничка, стискаме палци и чакаме новината Hug
Блонди, докато бях навън не спрях да те мисля, виждам ,че си тръгнала към болницата - дано всичко е наред и ще чакаме да се включиш Hug
Тефита, съжалявам за неприятния преглед, значи боли проверката за разкритие  Confused
Момичета и аз се прибирам с виснал нос Cry
Резултатите от секрета са готови - имам няколко епителни клетки и няколко стафилококи ooooh! Нямам идея как са се появили, като в началото на бременността си правих пак изследване и беше чисто, не съм правила секс от тогава, нито съм ходила на море или басейн, не съм пила антибиотик - и ето сега Crossing Arms Аз не съм запозната изобщо това някакъв вид гъбички ли са пак, само знам, че стрептококите са по-гадни от стафилококите Tired Най-лошото е, че отдолу ми бяха направили антибиотикограма и не мога да пия нищо - резистентна съм била към незнам си какво, другото не ставало за мен и така - няма да пия нищо Crossing Arms А се притеснявам, защото нали уж нормално ще раждам и казах на доктора ми да не заразим бебето - той вика спокойно, няма нищо да му се случи ooooh!  Моля, мамите, които имат такива проблеми да споделят, знам че повечето май пиехте Полижинак, но какви бактерии имате? Калка, Бюти, Ати май и ти нещо пиеше по едно време? Сонче, а ти пишеше на Калка, че гъбите не били толкова опасни, а кое е по-опасно и стафилококите гъби ли са? А странното е че нямам никакви външни признаци - нито зсилено течение, нито необичаен цвят или мирис  33uu
И още нещо - хемоглобина ми нали се е покачил малко от 102 на 106 , след толкова много желязо, а този път тромбоцитите са ми много паднали - 106, а е нормално да са 140 поне Tired Преди 3 мес. като имах по-нисък хемоглобин, тогава еритроцитите са ми били 127, а сега 106 и доки каза, че са много ниски и ме пита дали не съм пила някакви лекарства (дори не ги бях чувала) и му казах - не. Нищо не съм пила, освен желязо, фолиева и магнезий Confused   Вашите тромбоцити колко са? Дали е нормално през бременност така да падат? Питах го да пия ли нещо, той вила - не, нали ще раждаме естествено, е да ама всяко тръгнало нормално може да мине на секцио, и тогава какво правим, те помагат за съсирването на кръвта ooooh!
Оплаках ви се набързо, ще ме извините, но много се сдухах Whistling
Иначе минах и през НОИ- кода ти го дават за 5 мин.

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 16:06 от belverde

# 648
Белверде, щом док. ти е казал, че няма да навредят на бебчо стафилококите не се притеснявай. И при най-малкото им притеснение, че минавайки през родовите пътища бебето има вероятност да се зарази биха ти назначили лечение. Полижинакса по принцип са свещички, но може и орално да се приема, не знам, аз лично само на свещички съм слагала преди време (преди бременността). Напразво ти завиждам, че нямаш течение към момента, моето е обилно, сменям по няколко ежедневни превръзки на ден за по-голям комфорт. Но и да имаме и да нямаме било нормално течението в тези седмици, важното е да се пусне МБ и да се прецени има ли нужда от лечение-няма ли. В твоя случай няма, така че горе нослето.  Hug

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 15:46 от Teffita

# 649
bg_tinity, не раждам все още  Mr. Green Имам някое и друго стягане на корема, но от тези неболезнените и нерегулярните, да се надяваме да дочакаме до утре следобяд. Тя сега Екзо отиде да и махат конците и я пуснах и на разузнаване да разпита доки какви са му плановете за мен  Crazy Мисля си че щом каза да отида в понеделник, значи човекът е преценил, че няма толкова бъзро да родя, не съм му първата родилка все пак, но пък от друга страна то раждането не пита какви ги мисли докторът.  Laughing

Аничка, как издържа да ти стигнат контракциите до две минутни, направо те обявявам за герой! Стискам палчета и ще чакаме да ни се отчетеш!  Hug

Блонди, нещо се проточи прегледът, стискам палчета и на теб всичко да е ок с малкото Ками!  Hug

belverde , сега си погледнах картончето с изследванията от вчера, тромбоците са ми 237. И на мен твоите малко ниски ми се виждат, но щом доки не ти е казал, че е притеснително, значи не го мисли
толкова.  Hug

Teffita, дано, дано  Hug, ама аз съм по-голямо шубе от Екзо, тя е по-смелата от двете ни.  Rolling Eyes

Знаете ли на мен кой ми се губи..Женя Иванова, тя преди поне на балкона висеше, но скоро не съм я мяркала.

# 650
Екзоо, много хубаво разказче - браво, че сте си вкъщи, че сте добре и че се кърмите  Hug Иначе ти преправих това, ама така беше написано  Hug пък и аз вече се ошашках с тея промени в темата  Mr. Green
Леле, Блонди, Аничка - какви сте спокойни  Shocked мен за второ дете, контракции на 2 мин. ми звучи, че главата му ще да се е подала  Mr. Green Стискам палци  Hug на Елвирка също  Hug
Белверде, не се притеснявай  Hug щом док е казал, че е ок, иначе аз си бутах глобули, не съм пила нищо  Tired
Тефита, браво за резултатите, а стискай кълки щом трябва  Hug
Блонди, с мойте гъби не знам кво стана  Mr. Green вчера си бутнах последния глобул, ще видим другата седмица микробиологията и аналния секрет  hahaha

# 651
  • София
Хайде да раздвижим малко темата!!!
Фрийдъмчето си има момиченце - Ева, 3280 гр, 49 см. Много добре се чувства мама, звучеше щастливо, минало е много леко! Да са живи и здрави и бързо възстановяване!

# 652
  • Бургас
belverde, аз утре ще разбера как са нещата при мен с тези гъби. Моите изследвания още не ги е видял лекар Embarassed. Така че дано да не е проблем за раждането Praynig. Аз също нямам никакви симптоми(нито течение, нито парене, абе нищо).
Това са ми изследванията:
Скрит текст:
Микроскопски препарат по Грам - 3 - 4 левкоцита на зрително поле.Суперфициални епителни клетки.
Trihomonas vaginalis -( - ) Отрицателен
Candida -Дрожди и хифи
Lactobacillus spp. -    (- ) Отрицателен
Нормални изолати    -*
Kултурелно изследване и заключение    
Candida nonalbicans > 10/5
Честито дъщеричка на Фрийдъм!

# 653
Биби, как го пусна по терлички  Mr. Green Да й е жива и здрава щерката!!!  Hug а като каже повече инфо, ще я запиша отпред  Hug

# 654
  • Обетованата земя
По много теми щях да се включвам, ама всичко забравих след като се наспах на хладничко. Още малко да се поглезвам със сън, че после кой знае какво безсъние ме чака.  Crazy
Блонди и Аничка, силно ви стискам палчета, всичко да мине добре и да се нареди по най-добрия начин. Ще се ослушваме за бебета Simple Smile Наистина прилича на затишие пред буря...
Белверде и за теб се включвам да пиша. Синът ми имаше в нослето като бебе и от двете кокита, и пиеше хомеопатични-Стафилококцинум и Стрептококцинум по 15 ch. Мисля, че беше през ден по 5 гранулки. Това по съвет на д-р Михайлов от часът на мама. Мисля, че и на теб би ти помогнало.  Hug
 Екзо, точно днес си мислех за теб и че липсваш на темичката. Аз на разказът не успях да се разплача, но на снимките във ФБ-да. Там едната ви баба едва сдържа сълзите си от щастие! Това майка ти ли е? Браво за успешния старт с кърменето. И според мен давай по-често гърдата на малките, има време да правите режими, сега е важно да разкарате това АМ и да си им даваш вкусно топло млекце, домашно производство!  Mr. Green
 Соня, и ти ли като мен не даваш да те бъркат за разкритие? Аз в понеделни ксъм на преглед и мисля да го питам дали е нужно да го гледаме това разкритие все пак?  Whistling
Ехаааааа, честита госпожица на Фрийдъм! Да й е жива и здрава, прекрасно име са избрали!  Накрая може да си направим първи места по височина, тегло, близост до термин, най-харесвано име и т.н Wink

# 655
Честито бебче на Freedom Simple Smile да и е жива и здрава малката госпожица, а тя да се оправя бързо Simple Smile

# 656
Eто ви нещо дето копирах от друга тема, понеже си спомням че се коментираше, може пък да ви е полезно :
Цитат
Да ви кажа за шевовете : много ми помогна тоалет след всяко посещение на wc с кислородна вода 3 % и спрей цикатридина. Пиша го тук, защото разбрах, че другите лекари не го предписват, а трябва определено. Аз родих сутринта, на другия ден вече сядах и ставах, кляках спокойно, нямах никакви проблеми, за разлика от други момичета, на които нищо не им бяха изписали.

Олелеее, на днешния ден да не се окажем рекордьорки накрая с поне 5-6 родени бебета... Shocked Grinning

Белверде, за другото не съм наясно, но за тромбоцитите не се шашкай толкова, моите на първото ми секцио бяха 120, сега ми варират между 106-116 и лекарите казаха, че не е страшно, пък ти ще си и нормално, на мен ми казаха фолиева киселина, месо, ядки... да не падат повече и толкоз. Hug Peace

Сетих се да допълня - ако някой още иска от машинките против комари - вече са ги получили доставчиците и ги има по магазините, аз вчера в Премама ги видях и двата вида  Wink

Ехее, айде бе ФРИЙДЪМЧЕЕ! ЧЕСТИТОО! Видя ли, че няма страшно! Много здраве и късмет на малката Ева! Супер име!  newsm51 newsm51

# 657
Freedom, честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване!  newsm51

# 658
Ееееее Фрийдъмче, много се радвам!!! Да е жива и здрава малката принцеса;) newsm51 newsm51 newsm51
Бързо възстановяване и на следващата среща те чакаме с бебка Hug Hug Hug Hug

Още щях да пиша, но се развълнувах и забравих.... newsm78 newsm78

# 659
Първо честита дъщеричка на Фрийдъм! Да й е живичка и здравичка Simple Smile

Аз изкарах една кошмарна нощ - за първи път откакто съм бременна почти не съм спала. Малката не спря да мърда цяла нощ и то едно мърдане.. имах чувството, че ще ми разпори корема и ще излезе. Никога до сега не е била толкова активна и до обяд така и не спря и накрая не издържах и се обадих на доктора да ме види. Какво ли не си мислих докато стане време.. Sad
Сега се връщам от извънредния преглед - доктора и вика "Ама ти си с контракции" и аз.. изненадана. Гледахме я иначе - добре е, всичко й е наред, водите, плацентата е 1-ва към 2-ра степен, добре закрепена от всякъде, само ме притесни, че явно от цялото това мърдане е успяла да си усучи пъпната връв около врата, но доктора каза, че щом е само един път не е притеснително. Иначе.. продължава да си е слонче.. 3450 гр по неговоя ехограф  Crazy Главичката още не се е настанила хубаво в малкия таз, та док каза, че скоро няма да се ражда.
Казах му и, че ме съмнява, че още не сме се справили с гъбите (след 2 курса на 10-дневно лечение  ooooh!), но той ми каза да продължавам да бутам глобулите и да не съм се притеснявала дори да не се излекуват - щяли сме след раждането да ги доизлекуваме.
Та.. общо взето се поуспокоих малко и след толкова преживяни емоции се чувствам като изцедена.. После ще ви чета, че сега имам чувството, че ще заспя права.

Успех на мамите, които им предстои раждане тези дни! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт