Бельото отвън

• 42 983
  • 869
  •   1
Отговори
# 45
  • София
  Не ми прави впечатление,освен ако колана на панталона не му е чак на коленете и си ходи по гащи.

# 46
И аз съм от жените, които не могат без сутиен  Peace
Когато съм на работа не си позволявам твърде плитки панталон/дънки, както и по-изрязани дрехи. Не смятам, че е приемливо и кат цяло при нас не се гледа с добро око на хора, които изглеждат, като тръгнали на плаж  Laughing

В свободното ми време мога да си позволя да нося потници с по-тънки презрамки, които разкриват презрамките на сутиена.

Мен лично много ме дразнят коланите на сутиени, които буквално са се качили на плешките или на врата и всеки път се чудя - тези жени нямат ли огледало, не могат ли да си купят ново бельо....

По-кофти е, че много от младите момичета демонстрират доста мърляво бельо  Sick

# 47
Предпочитам да ми се виждат презрамките, отколкото да се разхождам без сутиен - 100% едни щръкнали зърна ще привлекат повече погледи от едни презрамки. Не е като да не мога да си позволя да изляза без - бюста ми позволява, но аз не се чувствам особено комфортно без сутиен. Силиконови презрамки и сутиени без презрамки не понасям, така че и те не са вариант. Бюстие без презрамки и сутиен с презрамки и на мен не ми харесва, подаващи се чашки и гръб също, но и да видя такова нещо няма да се потреса особено. Аз си подбирам си дрехите, че да не ми се случват такива неща, а как ходят другите си е техен проблем.
Както по-нагоре са споменали презрамка под презрамка в някои случаи може да изглежда много добре, ако са хубаво съчетани. Peace
А по повод Kiss my ass се сетих за един случай: Заместник директорката в училище (елитна столична гимназия, уж) беше се появявала няколко пъти с бял впит панталон с надпис Sexy на дупето. Жената има страшно поддържано тяло като за към 45 годишна, но все пак е зам. директор в училище и хич не смятам, че е уместно да се появява в този вид на работа. Но тя като цяло си имаше фрапиращ стил на обличане.

# 48
Сетих се едно изобретение от младите ми години - на презрамката се зашива копче с ластик, презрамката на сутиена се промъква оттам, сакън да не се види.  
Joy Верно ли е това, душица... От към 72-3 г. ли е това изобретение

Доста по-отдавна ще да е, защото мен мама ме научи. Дами имаше едно време.

И че, под бяла блуза се носи бежов сутиен, а не черен или оранжев. Е, зависи какво работиш, де. Но на мен няма да ми е уютно да говорим за работа, а колегата да ми оглежда сутиена.

# 49
Аз единствено приемам, евентуално да се вижда част от презрамката на сутиена и то ако е в същия цвят като топ/потник, и при условие, че потника е с по-тънки призрамки, аз лично сутиени със силиконови презрамки мразя, защото залепват по мен.
Грозно стои примерно бяла /светла блуза с черен сутиен отдолу.
Пражките няма да ги коментирам, особено ако някоя жена в зряла възраст е решила да младее.

И аз без сутиен никъде не излизам, просто не ми е комфортно.

# 50
Мразя да виждам бельо отвън, било то презрамки, чашки на сутиен или пък прашки! Винаги има начин да ги скриеш- има сутиени без презрамки или поне силиконови. Защото иначе хубав тоалет се загрозява по този начин, поне според моите виждания.

# 51
  • София
Прашки навън ненавиждам, но със сутиените нямам проблем. Дори може да е ефектно - ако е в интересен цвят, съчетан и с друг аксесоар.

# 52
Хм, много въпроси ми образува тази тема.
Първо, защо силикон в циците може, а над тях - не може?
Второ, и от зърната си ли да се срамуваме? Сакън, да не се очертаят? Циците може почти целите да са отвън, но пази боже някой да заподозре, че имат зърна? Ами направо да си ги оперираме, че да мирясаме най-сетне. Няма цици, няма сутиени, няма проблеми, няма и какво да си мерим.
А, стоп! Това вече е проблем! Как така няма да си ги мерим??? Crazy

# 53
 Как` Сийка, в серия от филма "Клъцни-срежи" имаше жена, която искаше да и премахнат зърната на гърдите. Трябвало да прилича напълно на кукла Барби. ) А те нямали зърни. )
Така че....очаква се нова вълна в пластичните операции. ) Така като си сложат силикон, махнат си и зърната....и вече сутиените са напълно безсмислени. )

# 54
Абе хората зърната с белтък си мажат, да им седят напърчени, вий се срамувате.

# 55
Поздравче от мен. Ако го изгледате докрай ( а тя е мнооого приятна за окото Heart Eyes), ще видите как не е никак лошо когато някои неща се виждат повечко Wink Аз бих ходила така. Peace
http://www.youtube.com/watch?v=uwBwKcQ1k84

# 56
Аз неслучайно казах, че зависи какво работиш. Не ми се вярва саде Шакири да се разхождат в 8 ч. в метрото.

# 57
Как` Сийка, май въпросите ти произлизат от моя пост, та да доуточня какво имам предвид:
Харесвам си гърдите, харесвам си и зърната, но не държа да си ги показвам пред всеки и да привличам ненужно внимание с тях по улицата. Харесвам и жени с хубави гърди, които са излезли без сутиен, въпреки че аз не ходя така. Подаващите се презрамки вече не ми правят впечатление, така че смятам, че гърди без сутиен биха привлекли повече внимание (или поне на мен повече ми привличат вниманието) от едни презрамки, защото са по-рядко срещани.
А силиконовите презрамки не ми харесват, защото доста гадно залепват по кожата, не е като да не съм носила, но са ми доста по-немкомфортни от обикновените. Който няма проблем с тях и се харесва - да си ги носи. Peace

# 58
Красивото бельо си е за показ - нямам против на прозрачна бяла риза да нося оранжев сутиен и оранжева пола Simple Smile Под роклите с деколтета нося красиви сутиени, така че ако се наведа и нещо да се забележи - задължително да е красиво. Презрамка под презрамка понякога се съчетава много нежно, а има и сутиени, които са "предвидени" да са на показ - например под дантелена риза или блуза... Отдавна съм откирла, че бельота може да се ползва като всички останали дрехи - да допълва, акцентира, привлича, а не сакъъъъъън - да не се види!

Правилно разсъждаваш.  thumbsup

# 59
Няма що да мислите да излизате без сутиени или да си криете бельото.Те хората са измислили модели, такива, че да не си личи, че имаш сутиен, чийто презрамка минава около врата.

Общи условия

Активация на акаунт