Бельото отвън

• 42 977
  • 869
  •   1
Отговори
# 30
Ами зависи, в някои случаи е грозно и аз не бих го облякла така, например цялото закопчаване на гърба да се вижда , сутиена в тотално разминаване с формата на топа , с който се носи. Но освен,че като го видя на друга жена го намирам за грозно, чак до възмута не стигам, може да няма какво друго да облече, знам ли я. А то не е нужно да зяпаш или оглеждаш, за да видиш подобни гледки, не съм сляпа все пак.
Виж ако видя мъж , на когото му се подават презрамките на сутиена , това ако не друго е сред причините за отказ от секс.   Mr. Green

# 31
Mirama, тази рокля според мен трябва да се носи със сутиен без презрамки, защото като глеам кройката, презрамката на сутиена ще минава не под презрамката на роклята, а отстрани, така че ще се вижда и язък за роклята. Точно този модел не изглежда да е за жени с огромен бюст, така че може да се намери подходящо бельо.
Друг вариант е сутиен със съвсем тънки презрамки в същия цвят, обаче да нямат метални или пластмасови регулатори на дължината, че пак ще се развали впечатлението.

# 32
Рядко оглеждам хора с изключение ако не е нещо фрапантно.
Предпочитам прашка, отколкото гащи впили се и очертаващи се през панталона и полата заедно с куп тлъстини. За заврени от едната страна в задника и подръпващи ги да не говоря.
Специално предпочитам силиконови презрамки, отколкото две презрамки, а на рокли и блузи с кръстосани презрамки не ми стоят добре. Сутиените предават и форма на горната дреха, пък и ежедневието изисква да се поразтичаш, да се наведеш.

# 33
Ти не знаеш ли, че жените оглеждат другите жени далеч повече от нас мъжете?  Laughing

Знам, ама все си мислех, че си оглеждаме грима, роклите и обувките, а не бельото.  Laughing
Като малки ни учеха, че е срамно да ти се показва бельото и ако ми се набие нещо такова в очите, просто отвръщам поглед - стестнявам се, демек. Ама това е, защото съм стара и задръстена.
Но пък и дъртизмът си има своите предимства - ако ми се покаже презрамката на сутиена на публично място, вече не изпитвам срам, както на млади години. Оправям си я и толкоз. Чувствителните - да не ме гледат. Аман от воайорки!  Crossing Arms

# 34
  • Galaxy 13197853088
А колко би било приятно някои дами да се носят само по бельо ...
САМО НЯКОИ!

# 35
Чух те, де, не викай.  Crossing Arms

Виж ако видя мъж , на когото му се подават презрамките на сутиена

Ето, мъжете могат да ходят с увиснали цици и без сутиен, а ние не можем. Защо?   #Cussing out 

# 36
Сетих се едно изобретение от младите ми години - на презрамката се зашива копче с ластик, презрамката на сутиена се промъква оттам, сакън да не се види.  

# 37
Да споделя само, ако някой случайно не знае тоя номер за рокля с гол гръб - едната презрамка на сутиена се сваля, другата - през врата.

# 38
Красивото бельо си е за показ - нямам против на прозрачна бяла риза да нося оранжев сутиен и оранжева пола Simple Smile Под роклите с деколтета нося красиви сутиени, така че ако се наведа и нещо да се забележи - задължително да е красиво. Презрамка под презрамка понякога се съчетава много нежно, а има и сутиени, които са "предвидени" да са на показ - например под дантелена риза или блуза... Отдавна съм откирла, че бельота може да се ползва като всички останали дрехи - да допълва, акцентира, привлича, а не сакъъъъъън - да не се види!

# 39
  • WonderLand
Аз не се заглеждам нарочно, както казаха и преди мен - то направо в очите влиза. Днес например всички тея красоти се развяваха по пловдивската автогара и в ПУ. Не съм ги търсила нарочно, по опашки вися цял ден, в краката си ли да гледам само...
Когато сутиена е с подходящ цвят и красива презрамка, всичко съчетано с останалото облекло е добре, но иначе  ooooh!

# 40
Аз съм малко комплексирана на тема гърди и никога не излизам без сутиен,а и повечето са и със солидни подплънки.  Crossing Arms Предпочитам силиконовите презрамки и силиконов гръб,когато се вижда.Пробвала съм от залепящите се сутиени,но трябва да е нещо много,много прилепнало за да не се отлепи.  Confused Презрамката ми се вижда само с една блуза,която е с един ръкав и слагам сутиен в абсолютно същият цвят,мисля че стои добре.  Simple Smile Иначе не съм привърженичка на излагането на показ на долното белъо и когато съм с по-плитки дънки/панталони постоянно се пипам отзад и придърпвам блузата.  Simple Smile

# 41
Сетих се едно изобретение от младите ми години - на презрамката се зашива копче с ластик, презрамката на сутиена се промъква оттам, сакън да не се види.  
Joy Верно ли е това, душица... От към 72-3 г. ли е това изобретение

# 42
  • Galaxy 13197853088
Тази рационализация не съм я виждал, може ли снимка, че обяснението е мъгливо.

# 43
Има и едно друго - зашиват се секретни копчета тик-так. Едното на дрехата, другото на презрамката на сутиена и си ги закопчаваш, за не мърда и да не се размества. Или просто с малки безопасни иглички се премества презрамката.

# 44
При всички положения предпочитам да се види фина презрамка на хубав сутиен в подходящ цвят, отколкото силиконова такава  Sick
И аз, но рядко хубавите сутиени са на показ. И все се надявам да отмине модата на супер плитките панталони, но....уви

Общи условия

Активация на акаунт