Бельото отвън

• 42 994
  • 869
  •   1
Отговори
# 15
"Kiss my ass!" явно не знае английски или услужливо е прехвърлено от някой. Жалко.

Напротив, според мен е било напълно умишлено и с цел да бъде прочетено от заничащите в чуждото бельо.
Абе, да сте мъже, разбирам, ама защо жени оглеждат бельото на други жени, не мога да разбера. Възбужда ли ви, що ли?

# 16
Аз пък все по често виждам черно бельо под бели дрехи. Чудя се дали не е някаква мода. Определено не ми харесва, но пък всеки се носи както му харесва. Повече ме дразнят "младежите" със смъкнати до под задните части дънки, може би защото моят пубер се опитваше да ми ги пробутва тези моди.

# 17
  • София
По принцип гледам да не ми се вижда бельото, но не се дразня на тези, които не мислят като мен. То пък остава и за това да взема да се нервя.
Същото и аз. Презрамки, бикини - да се оправят Laughing
Като рядък пример на истинска неприязън бих посочила скорошна случка в градския трнспорт - седа си аз, а до мен застава право младо момче, може би в последните години на гимназията. Хваща се горе, за високия лост, тениската ми се вдига и открива точно под носа ми целите му гащи! Ама не само ластика - целите. Панталоните му бяха толкова смъкнати, че целият му слип отвън, чак краката му под слипа се виждаха, и това -  в лицето ми ooooh! Е, няма нужда чак толкова Stop Ако много държи да му разгледам гащите, първо да беше ме поухажвал малко Laughing

Майтапът настрана, ако синовете ми тръгнат така някой ден, сигурно доброволно ще се гръмна.

# 18
  • София
Не го оглеждам нарочно, но някои държат да го навират на хората в очите. Например непрекъснато подръпване на прашките нагоре, а на панталона надолу, да не би някой да не е забелязал.

# 19
  • София
И аз като Mirama имам дрехи, които не мога да нося без сутиен. Бюстът ме не позволява да нося бельо без презрамки, така че и не се мъча. Не се заглеждам по другите хора кой знае колко, но ако на някой не му харесва, че слагам сутиен, да не ме гледа. Пък и имам силна склонност постоянно да си купувам хубаво бельо, така че това, че някоя презрамка се подава изобщо не ме тормози.

# 20
Пък като се наведе, се видят не само прашките, ами целия гъз. Фередже ли да си сложа да не виждам като вас възвишените, дето не гледат. То ти се набива отвсякъде.

# 21
Според мен по-добре със сутиен и дреха, от която се виждат леко презрамките му, отколкото без и виснали цици до пъпа. )
Ето такава рокля примерно с какво да се носи? говоря за типа презрамки, имам няколко подобни. Имам и 2сутиена, които могат да се носят без презрамки, но те пък са доста "високи" и така пък се вижда самия сутиен. )

# 22
При всички положения предпочитам да се види фина презрамка на хубав сутиен в подходящ цвят, отколкото силиконова такава  Sick

# 23
Аз мога и без сутиен. Нямам някакви огромни цици които да изискват задържително подкрепа. Laughing

# 24
Аз мога и без сутиен. Нямам някакви огромни цици които да изискват задържително подкрепа. Laughing

Ееее, ти можеш, ама не всички могат. ))))

# 25
Абе, да сте мъже, разбирам, ама защо жени оглеждат бельото на други жени, не мога да разбера.

Ти не знаеш ли, че жените оглеждат другите жени далеч повече от нас мъжете?  Laughing

# 26

Какво ти става, Шанталче, остаряваш. Очаквах, че ще кажеш, че имаш съвършени вирнати цици, които нямат нужда от сутиен.

# 27
  • Бургас
Според мен по-добре със сутиен и дреха, от която се виждат леко презрамките му, отколкото без и виснали цици до пъпа. )
Ето такава рокля примерно с какво да се носи? говоря за типа презрамки, имам няколко подобни. Имам и 2сутиена, които могат да се носят без презрамки, но те пък са доста "високи" и така пък се вижда самия сутиен. )

тази рокля ми изглежда с твърди чашки. бих я носила без сутиен.
kiss my ass е просто култово  Joy

# 28
_az_ , показах типа презрамки, не самата рокля. )
А иначе, не е с твърди чашки. )

# 29

Какво ти става, Шанталче, остаряваш. Очаквах, че ще кажеш, че имаш съвършени вирнати цици, които нямат нужда от сутиен.
Laughing Не знам кой остарява повече.

Общи условия

Активация на акаунт