Бельото отвън

• 43 754
  • 869
  •   1
Отговори
# 765
  • София
А аз си бях загащила полата отзад в гащите (преди години носех много къси поли). Сриркат колите, ама аз не обръщам внимание и пренебрежително си казвам "простаци!"
Вървях така няколко спирки, една възрастна жена ми каза.

И аз така, но по-дълга пола, след посещение на тоалетната. вдигнах гащите и чорапогащника и съм захапала полата. За щастие веднага ми казаха Simple Smile

# 766
  • София
Как да се държим на плажа
Автор: Радост Николова
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5294

Написахме ѝ на тая статията.  Crossing Arms

не бях чела по - тъпа статия. Дано не създаде комплекс за малоценност на някоя не толкова изваяна тийнейджърка.

# 767
Как да се държим на плажа
Автор: Радост Николова
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5294

Написахме ѝ на тая статията.  Crossing Arms

не бях чела по - тъпа статия. Дано не създаде комплекс за малоценност на някоя не толкова изваяна тийнейджърка.

Или такъв за пълноценност на лелче като мен.

# 768
  • Велико Търново
Оф, аман от глупости! Тази прочела ли си е статията, след като я е написала. Ей така просто да види що за простотия е сътворила.

# 769
  • На топло в неговото сърце.
Оф, аман от глупости! Тази прочела ли си е статията, след като я е написала. Ей така просто да види що за простотия е сътворила.
newsm10

# 770
ЖДНБ, но вече има тема за хорските зъби http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=660291.msg22604816;topicseen#new. Ние с някакви фусти се занимаваме.

# 771
  • София
е, то като сме се наврели в гащите на хората кво ни пречи да се наврем и в устите им, буквално... вече нищо не ме учудва в този форум.

# 772
Абе мене пък нещо друго ме озадачи и не мога да не попитам тук, където има отговор за всичко  Simple Smile.Моля ви, изостанала ли съм нещо без да искам, няма да го преживея Praynig. Наистина ли в момента е модерно да се ходи с дълги нокти на краката. Огромен брой жени виждам с нокти на пръстите на краката, на големия особено, които стърчат навън около сантиметър. Иначе лакирани в крещящи летни цветове, вигжда се че е подържана жена, но огромно дълги такива  нокти Confused

# 773
  • Варна
Да, модерно е.Тука ги правят и френски, направо припадам като ги видя , че и камъни залепени на върха..Ако сложиш затворена обувка с такива сменяш +1 номер заради педикюра  Laughing

# 774
Мерси Веси. И аз помислих че не може да е случайно.... Crossing Arms
Не мога да си причиня такова нещо на краката, не ми харесва, като копито на животно ми изглежда. Въпреки диамантчетата залепени върху цветенцето на върха... Laughing

# 775
  • Варна
Ами през лятото си оставям мааалко по -дълги аз, но просто не толкова плътно изрязани, за да стои добре когато съм лакирана.Т.е. до края на пръста е дължината при мен.Но те стърчат при повечето много извън пръстите, и тук са така и миналото лято още видях в БГ пак същите.Маникюристката ми в БГ ми обясняваше,че заради рисунките се втелявали съвсем и от там така.На мен също не ми харесва.Аз и на ръцете вече не нося дълъг маникюр, през зимата носех, но лятото от морето и басейните ми се скапват.

# 776
ЖДНБ  Twisted Evil

ей, богу, хич не съм погледнала никого  за ноктите на краката  Twisted Evil Crazy

# 777
И аз в последно време срещнах няколко такива мацки.-
Много грозно ми е с тези стърчащи нокти...

# 778
  • София
вярто ли срещате такива! леле добре, че не съм видяла. Ето това ме потриса, а пък да ви кажа и лакоманиачките в КМ (сред които съм и аз) не се кефят на тези изгъзици. Иначе и аз съм с два милиметра нокът в повече заради педикюра.

# 779
  • Варна
тук така е модата  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт