Бельото отвън

• 43 777
  • 869
  •   1
Отговори
# 750
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Драмата е, че плаж без наш'та форумка не остана, където да поправиш тази недопустимост, тц, тц, тц....
hahaha hahaha hahaha

Ване, Бебе-  Joy

# 751
Иии, добре, че тогава нямах практика да ходя без гащи. Crazy ooooh!

# 752
  • Велико Търново
Аз веднъж се разхождах ЦЯЛ ДЕН с разкопчан цип, но широко отворен, бях с бели дантелени гащи. Mr. Green

Аз на една сватба така. Бях се нагласила с един черен панталон и червени гащи отдолу. И аз по принцип по такива събития не танцувам много, но точно тогава реших да се разхвърлям като за последно. Почти цяла вечер съм си карала разпищолена. Най-тъжното е, че никой не намери смелост да ми каже.

# 753
И на мен никой не ми каза, а бях в университета. Crossing Arms

# 754
  • Варна
И на мен.
Имам една широка, бяла, много тънка (почти като тензух) блуза (същата, дето я развалям с цветно бельо), та как съм я облякла, не знам, но долният ѝ край се подпъхнал под сутиена и корема ми оголен. Ако изобщо можете да си го представите. Понеже блузата е ефирна, а гръдта - голяма ( bowuu), изобщо не съм забелязала. Така съм повървяла доста, докато не се мернах в една витрина. Никой не ми каза.

# 755
  • # супернатурална #
Аз пък веднъж отидох на работа със светлосив панталон, метнат на колана на дълго черно палто, като шлейф  Flutter Вечерта си го бях сложила там да не ми се мачка. Писах го това при муните, където ми е мястото  Mr. Green Добре, че не ми е хрумнала идеята да си наредя сутиените на колана  Laughing

# 756
Хаха, и аз вчера си бях облякла потника на обратно. )
Добре че на слизане от колата се погледнах и видях, че надписа, който стои от вътре и отзад си го чета. ) Викам на мъжа ми - добре де, не можа ли да ме видиш, че и ръбовете са ми навън...Ама той изобщо не ми обръща внимание как и с какво съм облечена. Освен ако не тръгна гола...
Преоблякох се набързо в тоалетната на заведението..)

# 757
  • Велико Търново
Аз пък веднъж отидох на работа със светлосив панталон, метнат на колана на дълго черно палто, като шлейф  Flutter Вечерта си го бях сложила там да не ми се мачка. Писах го това при муните, където ми е мястото  Mr. Green Добре, че не ми е хрумнала идеята да си наредя сутиените на колана  Laughing

Точно сутринта се сетих за този панталон. Много съм ти се смяла на случката.

# 758
Викам на мъжа ми - добре де, не можа ли да ме видиш, че и ръбовете са ми навън...Ама той изобщо не ми обръща внимание как и с какво съм облечена. Освен ако не тръгна гола...
Ммм, да.  Peace След определен период мъжете ни забелязват само ако сме голи или със скафандър.
Което ме подсеща за друго - питам моя "ако се прибереш от работа уморен и гладен и видиш на масата сложено току - що сготвено любимото ти ядене, а мене гола и разкрачена на леглото, какво ще направиш?" - "Ми какво. Ще се наям и ако имам сила ще те на**а".  ooooh! Laughing

# 759
Естел, нормално....) Ама не е баш така, има си мъже, които забелязват всичко по жената, без значение колко години са минали. Ама моя не е от тях...

# 760
  • Варна
.. има си мъже, които забелязват всичко по жената, без значение колко години са минали. Ама моя не е от тях...
Има, но други недостатъци пък имат те обикновено.

# 761
  • София
моят забелязва и пак пред мен ще предпочете храната след работа. не съм видяла НЕгладен мъж в тоя живот, а сигурно и в другия няма да видя. приказката за любовта дето минава през стомаха ми се струва съвсем реална. всеки има недостатйци.

# 762
Как да се държим на плажа
Автор: Радост Николова
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=5294

Написахме ѝ на тая статията.  Crossing Arms

# 763
А аз си бях загащила полата отзад в гащите (преди години носех много къси поли). Сриркат колите, ама аз не обръщам внимание и пренебрежително си казвам "простаци!"
Вървях така няколко спирки, една възрастна жена ми каза.

# 764
А аз си бях загащила полата отзад в гащите (преди години носех много къси поли). Сриркат колите, ама аз не обръщам внимание и пренебрежително си казвам "простаци!"
Вървях така няколко спирки, една възрастна жена ми каза.

Същото и при мен, само че аз дефилирах по задник  в коридора на данъчното, пълен с опашки от чакащи данъкоплатци. Загащила съм си полата в тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт