Бельото отвън

• 42 972
  • 869
  •   1
Отговори
# 345
  • на кого му пука
Темата е тръгнала от показващото се бельо,мина през "ивицата Газа"/ние и викаме касичка/ чудно как за 23 стр.не се стигна до "камилските лапички"?

# 346
  • София
Но пък съм попадала на темичка тук как освен, че подреждат по големина и цвят прането, се съобразяват и кое с какъв цвят щипки се захваща. Joy

Вече 23 страници чакам да стане дума за щипките и да питам като си купувате изчанчен цвят сутиени, с какви щипки ги защипвате:

а) търся подходящ нюанс щипки
б) всички сутиени с един цвят щипки
в) друго (какво)
Мога да предложа още:
г) купувам си само прозрачни щипки, за да подхождат на всичко
д) боядисвам си по чифт щипки с подходящ цвят за нестандартните цветове
 Mr. Green

# 347
Гледах го сутринта един тежкар, на детската площадка, смъкнал дънките и половината му гащи от вън, сигурно са били страшноооо маркови, та не искаше дори да седне а се въртеше всички да го видят, мисля си, че ако знае откъде е тръгнал тоя стил на обличане втори път няма да го направи, ама ей на много велик се чувстваше.

# 348
  • Kопенхаген
Да има в Правилника за вътрешния ред в етажната собственост
Чл.24.Забранява се използването на конструкции за простиране на дрехи от балконите и прозорците на лицевата страна на сградата.
За висящите и стърчащите пранета съм съгласна.
Ето как простират у Европата. Снимките са долу на страницата.

Пипи, като ги гледам тез' забрадки и шалвари това ще да е някъде около Европа.

Ей на преди малко си прострях прането на сушилник вътре в стаята и открехнах леко вратата на терасата, но това не означава, че ще спра да плащам данъци на Кралицата  Laughing

Нищо, че тук не си простират пранета по терасите, но пък при разминаване по улицата, някой може да те облъчи със смътроностна доза пот  Grinning

# 349
Гледах го сутринта един тежкар, на детската площадка, смъкнал дънките и половината му гащи от вън, сигурно са били страшноооо маркови, та не искаше дори да седне а се въртеше всички да го видят, мисля си, че ако знае откъде е тръгнал тоя стил на обличане втори път няма да го направи, ама ей на много велик се чувстваше.
И на мен са ми смешни тийновете с изсулените гащи. Но не знам откъде идва тази мода. Може ли инфо?

# 350
И на мен са ми смешни тийновете с изсулените гащи. Но не знам откъде идва тази мода. Може ли инфо?
В американските затвори през 60-те, така изнасилваните са съобщавали на пазачите, какво се случва нощем.

# 351
...
Ей на преди малко си прострях прането на сушилник вътре в стаята и открехнах леко вратата на терасата...

Как успяваш да побереш чаршафите?
Не е ли по-удобно със сушилня.
Нашият сушилник го прибрах, детето го събаря без да иска, а и ние покрай него...

# 352
  • София
Но пък съм попадала на темичка тук как освен, че подреждат по големина и цвят прането, се съобразяват и кое с какъв цвят щипки се захваща. Joy

Вече 23 страници чакам да стане дума за щипките и да питам като си купувате изчанчен цвят сутиени, с какви щипки ги защипвате:

а) търся подходящ нюанс щипки
б) всички сутиени с един цвят щипки
в) друго (какво)

аз не използвам щипки, леле не съм за тук

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  Joy
де и в литературния подфорум да има толкоз популярност из темите... значително по - малко щеше да е заничането по чуждите тераси и балкони (във всеки смисъл)

# 353
Да има в Правилника за вътрешния ред в етажната собственост
Чл.24.Забранява се използването на конструкции за простиране на дрехи от балконите и прозорците на лицевата страна на сградата.
За висящите и стърчащите пранета съм съгласна.
Ето как простират у Европата. Снимките са долу на страницата.

Пипи, като ги гледам тез' забрадки и шалвари това ще да е някъде около Европа.
Сега като те прочетох се вгледах в пранетата, но не видях шалвари. Както и да е.
Правило ми е впечатление по испанските, италианските и френските филми така висят парцалаци.

В американските затвори през 60-те, така изнасилваните са съобщавали на пазачите, какво се случва нощем.
Shocked #Crazy
Леле! Верно са идиотчета тези! ooooh!
Благодаря!  bouquet

# 354
  • Kопенхаген
Темата е тръгнала от показващото се бельо,мина през "ивицата Газа"/ние и викаме касичка/ чудно как за 23 стр.не се стигна до "камилските лапички"?

,,Камилско копито,,

Ау... много ми е грозно да видя подобни очертани дуди  Sick

# 355
А очертани мъжки атрибути?  Mr. Green

# 356
  • До хладилника, който обичам
Тц. Това е било знак, че са свободни. В затворите, знаете, е важно кой чия кучка е.

# 357
Ау... много ми е грозно да видя подобни очертани дуди  Sick
Joy
И на мен. Особено на дърти лели с тесни анцузи. В такива случаи предпочитам да ги виждам по ролки  и пеньоар.

Тц. Това е било знак, че са свободни. В затворите, знаете, е важно кой чия кучка е.
Ха сега - тук пише трето. newsm78

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 11:57 от Пипи Дългото чорапче

# 358
  • До хладилника, който обичам
Ау... много ми е грозно да видя подобни очертани дуди  Sick
Joy
И на мен. Особено на дърти лели с тесни анцузи. В такива случаи предпочитам да ги виждам по ролки  и пеньоар.
Веднага би предпочела да им гледаш презрамките, нали?

# 359
А очертани мъжки атрибути?  Mr. Green
Една приятелка съвсем скоро се възмущаваше от 70 годишни велосипедисти с клинчета. Мъжете си ядяха сладолед на съесдната маса.
Точно в контекста на бельото преди няколко дни споделих на благоверния, че вече не ми пука в какъв вид спортувам ( и аз с клинче, макар и не за колоездене), а той ме застреля с репликата ' от какво има да те е срам, то мъжете не ги е срам с клинчета и с тея малките пакети' Laughing Laughing Laughing
Аз съм изгледала толкова римски и гръцки статуи в последно време, че некоя мъничка заврънтулка ми се струва съвсем в реда на нещата  Party

Общи условия

Активация на акаунт