Бельото отвън

• 42 970
  • 869
  •   1
Отговори
# 360
  • Kопенхаген
А очертани мъжки атрибути?  Mr. Green

smile3521

Аха на велосипедисти в опънати клинчета

# 361
  • на кого му пука
Цитат
некоя мъничка заврънтулка ми се струва съвсем в реда на нещата  Party

Ми да си слагат такива приспособления.

# 362
Вероятно е чула, че новородените не трябва да се къпят всеки ден, заради естествения защитен слой, тъй като кожата им още не е готова да понесе вода ежедневно. Това са препоръките на чуждите педиатри по-скоро, в България си карат по старата процедура - като новородено къпане нон стоп, като порасне и започне да се въргаля по площадките, разреждат банята  Joy

Joy Joy Joy

В американските затвори през 60-те, така изнасилваните са съобщавали на пазачите, какво се случва нощем.

Като думите,на които не знаят значенията,но ги използват.

# 363
  • до най-прекрасния мъж
Вероятно става дума за винкелите, които се забиват отвън.
А ето това ми е любимо  Laughing ползва се дърво и се провесва всичко извън сградата, когато снимах не беше запълнено, иначе е още по-ефектно  Mr. Green
http://i40.photobucket.com/albums/e239/ceco_vath/prost.jpg
В нашия блок има подобен, само че не е на дърво, а на специално забит кол с макара някъде там в пространството и простирането става през прозореца. Може да е удобно, но е малко прекалено.
Аз самата имам три въжета пред прозореца в спалнята и простирам там само лятото и единствено чаршафи, хавлии, рокли, дънки, понякога и блузи. Бельо, чорапи и други дреболии - винаги вътре на сушилник. По-хигиенично ми е, а и не искам да ми се веят гащите пред целия квартал. На вилата простирам всичко или на въже, или на сушилник в задния двор, но там минават хора и автомобили доста рядко. На времето, когато все още имахме тераса, простирах бельото на задните въжета, а големите дрехи и чаршафи отпред, за да не се виждат.

# 364
В американските затвори през 60-те, така изнасилваните са съобщавали на пазачите, какво се случва нощем.
Тц. Това е било знак, че са свободни. В затворите, знаете, е важно кой чия кучка е.
Не мога да намеря статията, не си спомням и къде съм я чела, но ми направи впечатление, че заглавието гласеше - "преди да си мислите, че е готино да се облечете така". Може и да не е вярно но на мен ми се струва най - достоверно.

# 365
  • България-Швейцария
По темата с простирането сигурно ще ви ужася, но в Швейцария това не може да се случва по тераси и прозорци, абсолютно е забранено. На мен лично ми харесва и бих приветствала такава мярка да се въведе и тук, но си представям какъв масов вой ще предизвика.
Но пък съгласете се, че гледката от това селце е далеч по-приятна от тези по доста софийски улици.

Скрит текст:

# 366
Абсолютно съм съгласна да се забрани, някой писа, че не летя между блоковете, но живея на висок етаж, и няма как поглеждайки през прозореца да не ми попаднат на полезрението веещи се чаршафи.

# 367
Всичката ни наред, сега и забрана за простиране на пране по тераси....

# 368
Абе хубаво винаги сравняваме с чужбината, обаче ТАМ повечето сгради разполагат с вътрешни дворове, където простират.
У нас за съжаление такива няма.

# 369
  • София
Ама моля ви се, който иска мухъл и смрад на застояло, да си простира вътре и да ползва сушилня.

# 370
  • България-Швейцария
Абе хубаво винаги сравняваме с чужбината, обаче ТАМ повечето сгради разполагат с вътрешни дворове, където простират.
Няма такова нещо, изобщо не се простира навън.
Вкл. и на доста места 4-членни домакиства живеят на площ от по 30-ина кв.м, но... спирам с апокрифните идеи.

# 371
Няма такова нещо, изобщо не се простира навън.

Позволено ли ми е да съм ходила и аз в "чужбината" и да съм виждала?

# 372
  • България-Швейцария
Зависи в коя, говоря за една конкретна.
Там не може.

# 373
  • До хладилника, който обичам
Абсолютно съм съгласна да се забрани, някой писа, че не летя между блоковете, но живея на висок етаж, и няма как поглеждайки през прозореца да не ми попаднат на полезрението веещи се чаршафи.
След като първо забранят разнородните, еклектични фасади. И преустройствата, които всеки си прави както му скимне. На техния фон няма никакво значение някоя гаща на показ.

# 374
Ех, тая пуста чужбина... Ще рече човек, че в Манагуа, Джайпур, Брюксел, Осло и Сао Пауло едно и също се наблюдава по улиците, че и в предните, и в задните дворове  Joy

Общи условия

Активация на акаунт