Бельото отвън

• 42 967
  • 869
  •   1
Отговори
# 405
  • out of space
Сутиен почнах да нося на 26....с носталгия гледам на отминалите времена  Sad

# 406
  • Варна

Бях с пола ниска талия и летни ботуши, нагоре с потниче цвят сахара. Без сутиен. Blush Заради презрамките... не бях сигурна да не сбъркам цветовата гама и не сложих, то от тая тема, смея ли да сложа неподходящ цвят... Rolling Eyes
Ох, благодаря ти. Чудесно е да знам, че имам съмишленичка, която също се притеснява да не обърка цвета на сутиена си.  Hug

hahaha

Преди да се зарадваме истински, имам няколко въпроса към Шанталчето:
- с тази ниска талия, какви гащички сложи?
- простираш ли?
- къде?
- как си облечена, докато простираш?
- накъде гледа терасата ти?

# 407
Сутиен почнах да нося на 26....с носталгия гледам на отминалите времена  Sad
Аз пък на 28 и напълното те разбирам и подкрепям Hug.

# 408
Ментова, на всички въпроси отговарям с "да",  каквото и да значи. Laughing
Но не знам накъде гледа терасата ни, защото не познавам посоките  .. Blush

# 409
  • Варна

Просваш мокър бански (може само долнище, да), забравяш го, от която страна хване мъх - север е!

# 410
  • out of space

Просваш мокър бански (може само долнище, да), забравяш го, от която страна хване мъх - север е!

нееее хахахаха  Joy

# 411

Ех, Ментова,
личи си, че не простираш. то сега на това слънце като простреш нещо след 2 часа е сухо без мъх. Как да разбере жената, тогава?  newsm78 Пък и зимата при слънце пак изсъхват пустите му дрехи и не хващат мъх. Жалко, жалко.

# 412
Направо на първият пост отговарям , не изчетох темата.

Не, мразя и аз да ми се вижда бельото. Съобразявам го с дрехата.

п.п. чета обаче , че вече сте на съвсем друга вълна. Joy

# 413
  • София
Ама моля ви се, който иска мухъл и смрад на застояло, да си простира вътре и да ползва сушилня.
Няма такова нещо за сушилнята. Повече от година и половина я ползвам, а я взех в началото на есента. Естествено проветрявам, докато върви цикъла на сушене, но категорично нямам миризми, мухъл и т.н.
На терасата простирам само лятото и то определени неща /чаршафи, хавлии/, защото наистина миришат много добре от слънцето.
Абе друго си е да ти издуха вятъра дрехите и да ги напече слънцето. Wink

# 414
Аз не разбирам, за какъв мъх говорите? Не съм виждала така да става по дрехите Thinking

# 415
  • София

Но не знам накъде гледа терасата ни, защото не познавам посоките  .. Blush

нееее хахахаха  Joy

ШумрЪ  hahaha hahaha hahaha

# 416
  • София
Тази тема,колкото пъти ми излезе в отговори,всеки път я чета като "Белото отвън".И всеки път се чудя за какво "бело"става дума.

# 417
Абе друго си е да ти издуха вятъра дрехите и да ги напече слънцето. Wink
Да, но пък избеляват от слънцето материите. Сушилнята пък пооскубва власинките, ама пълно щастие няма. Simple Smile На мен лично ми е по-хигиенично със сушилнята. Въпреки че съм на висок етаж, пак си има прах и т.н.

# 418
  • София
Аз не разбирам, за какъв мъх говорите? Не съм виждала така да става по дрехите Thinking

ooooh!

# 419
Какъв прах пък толкова? Праха по въжето се обира набърже с пацала-гащи, който седи редом с кутията от шоколадови бонбони, където са щипките. По-големшки гащи, по възможност в неутрален цвят, с дантелени прашки нищо няма да стане.
Друг деликатен начин да си покажеш гащите, е като сложиш парцал-гащи и за мивката. До изтривалката също се оставят едни, че есента се внася много кал.

Общи условия

Активация на акаунт