Бельото отвън

• 43 669
  • 869
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Харесала съм си блуза от трико с ве- образен гол гръб, който стига до кръста. И как би следвало да се носи щом е недопустимо да се види колан на сутиен, а пък силиконов абсурд.

Имам един сутиен с махащи се презрамки, обаче и хоризонталната на гърба също е тънка и се маха по същия начин. С него си правя всякакви ваприанти - кръстосани на гърба, кръстосана долу ниско през кръста, една през врата, та съм си мислила да пробвам само с презрамките на раменете, ама ще е по-скоро нещо за украса, колкото да не ти прозира и за голям бюст няма да става.  
Има и някакви лепящи се чашки.

# 796
# 797
Дааа друго си е да се виждат диаманти.  Party

# 798
  • Kопенхаген
Момичета, радвам се, че се включихте в дискусията   bouquet

Оказва се, че няма как да се избегне показването на каквито и да било презрамки или гърбове на сутиени за този модел блуза, освен със силиконовите чашки.

Единственото, което ме притеснява за въпросните е до колко ще са издръжливи на  бюст по голям от В.

Иначе сутиена с бижуто на гърба ми хареса много, а цената му е просто зашеметяваща  Money

# 799
  • Пловдив
Ааа, Мадам, изчакай малко, те китайците ще го ментосат (ако вече не са Laughing).
Е, няма да е 2 лв, но към 6 -8 вярвам ще прежалиш.

# 800
  • Велико Търново

Единственото, което ме притеснява за въпросните е до колко ще са издръжливи на  бюст по голям от В.

Аз лично не бих рискувала. Тези чашки не са за тежък бюст.

# 801
  • София/Горна Оряховица

Ако не се потиш адски много, задържа се. Само че трябва бюста да не е много отпуснат.

Аз съм с чашка D, на бала си бях с подобен сутиен. Издържа 3 часа - беше такава жега, че нямаше как да се задържи, бях се изпотила въпреки дезодоранти и ролки.

# 802
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гледам го този педикюр и не спирам да си мисля какво ще стане, ако притежателката му се спъне?
Прекалено много мислиш hahaha. Виж, тя не се притеснява Whistling

# 803
И аз имам от тези силиконовите чашки- въобще не ми е удобно с тях. Веднъж излязох еее като шугава се въртях, докато не ги свалих. Прилепват да, но нещо ме дразнят не знам защо.

# 804
Ох,не знам дали помните,но преди години се носеха легенди,че Дженифър Лопез не носела сутиен,а си повдигала гърдите с лейкопласт (така ли се пише?) отстрани.Нали ходеше с едни деколтета до пъпа и по-надоло...Интересно ми е как точно този лейкопласт е одържал такъв бюст.

# 805
а защо си купувате такива блузи и рокли, след като са неудобни и се чудите с какво да ги носите? И какъв е смисълът от голия гръб, ако ще се вижда сутиен?

# 806
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Интересно ми е как точно този лейкопласт е одържал такъв бюст.
Че тя Джей Ло е почти плоска. Преди 5-6 години и аз бях като нея, и никога не слагах сутиен, при това при огромни деколтета, така или иначе само кост се виждаше.

# 807
Ох,не знам дали помните,но преди години се носеха легенди,че Дженифър Лопез не носела сутиен,а си повдигала гърдите с лейкопласт (така ли се пише?) отстрани.Нали ходеше с едни деколтета до пъпа и по-надоло...Интересно ми е как точно този лейкопласт е одържал такъв бюст.
Какъв? Дженифър Лопез има малки гърди, дори лепенки не знам защо са и.

# 808
Плоска ли е?На мен друго ми се е видяло значи...Толкова съм гледала.

# 809
Джо, от к'во пораснаха така? Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт