Бельото отвън

• 43 721
  • 869
  •   1
Отговори
# 780
Аууу, отвратително. Sick Най-вече палецът.

# 781
  • Kопенхаген

Аха да и не е от днес тази мода. Дори ги изграждат с акрил или използват удължители, ужасно ми е грозно и нечистоплътно  Sick

# 782
  • София
алеле убивате ме!

# 783
  • # супернатурална #
 hahaha hahaha
При тези шегата за тропкане по теракота си е жива истина.

# 784
Ох, така ме боли стомаха, не знам как не повърнах при тези гледки. Sick

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 23:38 от anonimnite

# 785

Аууу, това е потресаващо! Нека съм си изостанала от модните тенденции....  Mr. Green

# 786
Гледам го този педикюр и не спирам да си мисля какво ще стане, ако притежателката му се спъне?

# 787
Да му мисли притежателката  Laughing
А мен ми е потресаващо на какво се потресавате  Crazy
Че и повръщали  Joy
Проблеми.Големи.

Дълги и чисти нокти-ок. Грозно е изрязани и захабени.
Но това е проблем на когото са ноктите,за мен е все едно Laughing

# 788
  • София
Аз явно не ходя по такива заведения и не съм наблюдавала обсъжданата модна линия. Laughing

# 789
  • Kопенхаген
Тези ноктаци спокойно могат да послужат като котки за запъване докато притежателката им е на задна, забива нокти в дюшека и няма мърдане  Grinning

Харесала съм си блуза от трико с ве- образен гол гръб, който стига до кръста. И как би следвало да се носи щом е недопустимо да се види колан на сутиен, а пък силиконов абсурд.

Питам, защото не желая някоя съфорумка на която съм нарушила визуалния рахат  да ме изненада със снимка в гръб качена тук и одумана  Crazy

# 790
  • Бургас
О, аз съм виждала такива Sunglasses Сестра ми е маникюристка, виждала съм подобни девойки, наистина искат изграждане с акрил Crazy

# 791
Харесала съм си блуза от трико с ве- образен гол гръб, който стига до кръста. И как би следвало да се носи щом е недопустимо да се види колан на сутиен, а пък силиконов абсурд.

Питам, защото не желая някоя съфорумка на която съм нарушила визуалния рахат  да ме изненада със снимка в гръб качена тук и одумана  Crazy
Аз бих си я носила с кеф със сутиен - бял, черен, телесен, същия цвят като блузата. Пък ако ти харесва - цветен. Laughing Дано не ме убият с камъни.

# 792
  • Kопенхаген
H0uSse_Baby , имам предвид ето това. Предполага се, че голяма част от гърба на сЮтЮена ще е на показ  Grinning

# 793
Напълно те разбрах още първия път. Пак бих си я носила със сутиен. Mr. Green На мен не ми е грозно като му се показва коланът.

# 794

Самозалепящи чашки без гръб?

Общи условия

Активация на акаунт