Бельото отвън

• 43 664
  • 869
  •   2
Отговори
# 810
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Понеже цялостно пораснах Embarassed Laughing

# 811
Плоска ли е?На мен друго ми се е видяло значи...Толкова съм гледала.
Да не си гледала от кръста надолу, там са и големите работи на нея.  Laughing

# 812
Джой, значи си къмто 20 години по груби сметки.

# 813
а защо си купувате такива блузи и рокли, след като са неудобни и се чудите с какво да ги носите? И какъв е смисълът от голия гръб, ако ще се вижда сутиен?
Печат се хората или се проветряват или си показват тена. Все пак пари са давали.

# 814
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, значи си къмто 20 години по груби сметки.
Мне, понеже раста не хормонално, а липидно Mr. Green

# 815
Да,може гледайки Джей Ло от кръста надоло,да съм останала с грешното впечатление,че и нагоре е надарена.

# 816
  • Kопенхаген
Pesheck, няма начин да няма вече подобен модел в някой Юро Зона или както там се казват китайските магазини, ама по смъртно не давам 100 и отгоре лева за сутиен само защото на гърба му има блещукащи стъкълца  Grinning

Иначе съм съгласна с мненията за силиконовите чашки, че не са подходящи за особено цицорести и не са практични за ежедневно носене.  Grinning

а защо си купувате такива блузи и рокли, след като са неудобни и се чудите с какво да ги носите? И какъв е смисълът от голия гръб, ако ще се вижда сутиен?
Печат се хората или се проветряват или си показват тена. Все пак пари са давали.

Както вече казах всеки сам се прави на маймуна. А останалите, които ходят уж облечени по всички правила им остава непрестанното взиране и възмутено коментиране. Така, че няма как да ви се обясни за смисъла на каквото и да било.

# 817
Чета, чета и вече съм съвсем сигурна, че печейки се гола почти- съм си изкарала страхотно, докато другите са пускали теми и цъкали с език, вместо да си гледат техния кеф  Joy

# 818
  • София
Чета, чета и вече съм съвсем сигурна, че печейки се гола почти- съм си изкарала страхотно, докато другите са пускали теми и цъкали с език, вместо да си гледат техния кеф  Joy

Peace

Някой плачеше за теб по темите -къде ли е Вилико.....И на мен ми липсваше    bouquet

# 819
  • София
Чета, чета и вече съм съвсем сигурна, че печейки се гола почти- съм си изкарала страхотно, докато другите са пускали теми и цъкали с език, вместо да си гледат техния кеф  Joy

Peace

Някой плачеше за теб по темите -къде ли е Вилико.....И на мен ми липсваше    bouquet

ми ето, тя е била агент под прикритие, член - кореспондент на бг-мама със задача да бъде главен дразнител на плажа... тц тц тц...

# 820
Благодаря, дами, но нека не забравяме, че Вилико успя да се наслади на отпуската си, гола, облечена, с или без презрамки или скъпи сутиени, а тук в темата кипи надпревара коя да оплюем или обсъдим, което е сто пъти по-тъпо от това - да се печеш по цици например...лично мнение де  Sunglasses

# 821
  • Велико Търново
Благодаря, дами, но нека не забравяме, че Вилико успя да се наслади на отпуската си, гола, облечена, с или без презрамки или скъпи сутиени, а тук в темата кипи надпревара коя да оплюем или обсъдим, което е сто пъти по-тъпо от това - да се печеш по цици например...лично мнение де  Sunglasses

Ааа, не си права. Последните страници са посветени на това как да втрещим ССФ.  Peace Хич не ме бърка на плаж кой се пече по цици или без цици. Само да не ми посипват пясък по главата, инак всеки да си ходи, както му е комфортно.

# 822
  • София
Пекла съм се по монокини веднъж - га бях младо девойче. Двама дъртаци не откъснаха поглед от бюста ми - лежаха до нас (бяха заедно със жените си!). Усещането беше отвратително. Не бих повторила.

# 823
  • на кого му пука
Аз пък лично не съм се пекла гола защото съм комплексарка и еснафка лишена от всякакво въображение.Някъде дълбоко ми е заседнало вярването ,че голите ми цици трябва да са гледка само за малък кръг избрани индивии.

# 824
  • Варна
аз бактисах от плаж вече и от вечно лято, толкова е топло тук че ми избеляха банските  Laughing
Планирам като се прибера да ида на студена и снежна зима някъде и най после да се науча да карам ски  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт