Електронна цигара - алтернатива на тютюнопушенето

• 59 597
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Аз си купих течност с 0 мг никотин, вече ден я ползвам без да имам никотинов глад. Laughing

Хексе, а ударът усеща ли се?

# 631
От сладко до сладко има голяма разлика.
Сладникави са ми Мед, Кокос, шоколади/и въобще нямат вкус на шоколад, ако трябва да съм честна много са гадни и на ФА и на Инавера/ сега не се сещам за други.
Тях не мога да ги изпарявам.
Сладки, но приятно без да са прекалено са ФА (Макс Бленд, Шейд, Вирджиния, Ирландски крем) Инавера (Голд Дукат, Капучино)
Черната череша на Инавера е сладка с киселеещ аромат, на мен ми е много приятна.
Ментов шоколад, не е лоша хич, но само ако обичаш мента. Не сладни прекалено. Ароматът обаче се маха много много трудно.
Кафе на ФА е много готино има аромат на сурово кафе, но сладни при изпаряване без да е сладникаво.

# 632
  • Варна
Аз си купих течност с 0 мг никотин, вече ден я ползвам без да имам никотинов глад. Laughing

Определено доста по-слабо, но може би защото не можах да намеря 0 никотин с ПГ, всички бяха с ВГ. По принцип усещам ВГ със слаб удар.

# 633
Мерси mioki
Мисля да поръчам Ирландски крем и Ментов шоколад.
Сранно че и кафето на Инавера е сладко. Мисля да ги разредя с много база, че да мога все пак да ги пуша или да ги пазя за някакви комбинации

# 634
Аз ви чета и уж запоням някой неща преди да отида тези дни и да си купя ел цигара ама нищо не ви разбирам за тези течности като си пишете така ПГ,ВГ,ФА......
Аз сега как да си избера каква да си купя  Rolling Eyes
Там ще я опитам и ще си я харесам а после как да знам ,че няма да ми дере на гърлото Rolling Eyes
Другото което исках да питам е на коя фирма да си купя течност...предполагам че има различни фирми производители

има публикация преди моята....тази база пак ли от там се купува и за какво служи-ясно за разреждане но на всички видове течности ли

# 635
Ами аз стигнах до извода, че както и да комбинирам тези които не харесвам, с нещо което харесвам или по-разредени, просто ми похабяват базите.
В един друг форум е популярно мнението "тури му мента и ще се оправи"  Laughing
Не съм го пробвала, но то е само защото не съм почитател на ментата.

tuiti, вземи си готова течност, поизпарявай, почети за течностите и тогава пробвай с бази и овкусители  Peace
иначе:

PG - пропилен гликол - една от съставките в течностите за ел.цигари
VG - глицерин - също
може да са чисти или в комбинация помежду си + вода/евентуално/ и аромат.
FA - Flavour Art или ФА на кирилица - италиантска фирма за аромати за ел.цигари и аромати за хранително-вкусовата промишленост.

# 636
Благодаря за бързият отговор Hug

А в готовите течности се гледа само % на никотина нали  Rolling Eyes

Извинете ме но съм невежа още Embarassed
иначе си харесах цигара от пушкома до нас ама я гледах в интернет и тези дни като имам време отивам да си я взема  eGo-C II 650 mAh + картомайзер Vision 3

# 637
Да и аромата все пак  Wink

Цигарката е ок, взимай пък после ще пробваш други картомайзери евентуално Simple Smile

# 638
Моля за съвет. Всичките атомайзери(нали така се казват Embarassed), след третия ден протичат и батерията ми е постоянно олята..какви ли не пробвах- с сменяема част, без, големи, малки..каквото има в магазина. Какъв да си взема и от къде...с поръчките хич ме няма Embarassed
Бихте ли ми казали и кои течности на dekang са хубави, не цигаренените...аз с взех бял шоколад, хубав е но е много лекичък, иска ми се да е малко по ароматизирано някак..за карамела и шоколада се чудя newsm78 ....и гроздето много го хвалят ама аз нещо не съм по плодовите..кажете кои на вас ви допадат.

Последна редакция: ср, 03 окт 2012, 11:10 от Dandulina

# 639
Картомайзери се казват устройствата които в един корпус имат контейнер за течността и изпарител. Атомайзер се казва само на изпарителчето когато е отделно от пълнителя Simple Smile

Та... заради такива течове, минах на дуали DCT и сега Vivi Nova.
Вивито е скъпо наистина, но пък не тече и има резервни контейнери и глави на нормални цени + това идва с 3бр глави в комплекта. Така е направено, че няма от къде да потече - много съм доволна и от двата карта.  Peace
На DCT купувам само вътрешната част, която е 5лв , а на Виви само глави (6лв) като се скапят тези.

# 640
Много благодаря, а поръчваш ли ги или ги има в магазините? И на колко време ги сменяш? Аз за няма и два месеца съм си купила 5....всяка седмица, то златна ми излезе тая цигара Close

# 641
Определено доста по-слабо, но може би защото не можах да намеря 0 никотин с ПГ, всички бяха с ВГ. По принцип усещам ВГ със слаб удар.

Хексе, благодаря!  bouquet

Ако ти се занимава сама да ароматизираш, ето една база 50/40 PG/VG.

http://www.gigadrinks.com/product/3558/vpg-smoke-base-power-100ml-0mg.html

# 642
И на мен в началото много ми течаха картомайзерите, но четох малко повече и се оправи проблема. Спазвам три неща:
1. Внимавам как пълня карта, преди го държах леко наведен, но почти във вертикална позиция, а сега е в почти хоризонтална- така никога не улучвам малката тръбичка.
2. Спирам да натискам бутона секунда преди да спра да дърпам. Така се обира парата от вътрешността на карта и се предотвратява конденз.
3. Когато пълня карта, не си правя труда да го развивам от батерията.

Не знам кое от трите помогна, но вече нямам течове. Peace.
А за ароматите тотално е спряло да ме вълнува какво изпарявам, от две-три седмици редувам само две течности, защото ме мързи да си направя нови.

# 643
Много благодаря, а поръчваш ли ги или ги има в магазините? И на колко време ги сменяш? Аз за няма и два месеца съм си купила 5....всяка седмица, то златна ми излезе тая цигара Close
Картовете на DCT по един на ~3 седмици, за главите на Виви още не знам, защото ми е на няма и седмица карта.

# 644

Е то без никотин удар откъде?

Общи условия

Активация на акаунт