ВЪПРОСИ към модераторите и администраторите

• 72 366
  • 758
  •   1
Отговори
# 30
Линкът Отговори от горното меню е еквивалентът на Нови отговори на моите публикации. Това не е абонамент, няма отписване и записване. Там се показват всички теми, в които сте писали и има нови отговори, които не сте чели. Там се показват само имената на темите, в които има нови отговори, а не всички теми, в които някога сте писали.

Имайки предвид факта, че в тази тема питането Ви е първата Ви публикация тук (старата тема е заключена), то току-що се "записахте" и до приключването и, тя ще излиза в списъка.

П.П. Не е нужно да публикувате два пъти едно след друго - има бутон - използвайте го, когато искате да поправите или допълните нещо във вече публикувано Ваше мнение.

# 31
Здравейте,
Предварително се извинявам за безпокойството но след продължителен преглед на всички възможни опции се наложи да се обърна към Вас.
 Става въпрос за невъзможността да изтрия мои постове или да ги редактирам. Опцията за това както е описано:
Останалите бутони, Редактирай и Изтрий се показват обикновено на регистрираните членове, за да могат да редактират техните собствени мнения.

Регистриран потребител съм а въобще не се показват като опция на постовете ми.

# 32
  • в морето до колене
Бихте ли изтрили тази тема, моля - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=671588.new#new
Пуснах я по грешка, преди да е оформена!

# 33
... Става въпрос за невъзможността да изтрия мои постове или да ги редактирам...

РЕДАКТИРАНЕ И ИЗТРИВАНЕ НА ПОСТИНГИ

След направена публикация, всеки потребител, в ограничен период от време, може да редактира собствения си постинг.
До 300 секунди (5 минути) след публикацията може да бъде направена редакция, без това да се отразява по някакъв начин в постинга.
Общото време, в което потребителят може да редактира постинга си, е 24 часа, но след изтичане на първите 5 минути, направената редакция се отбелязва с надпис "Последна редакция: *дата и час* от Nickname".
След изтичане на 24 часовия период след публикуването на постинга потребителят няма право да го редактира.

Забраната за редакция не е валидна за отчетните форуми и форума за благотворителни акции, където често се налага допълване на информация в първия постинг на темите.

Потребителите имат право да изтриват постингите си само в случай, че след тяхното мнение няма други публикации - т.е. само ако мнението им е последно в темата.

Редакцията и триенето на стари съобщения не се поощрява, тъй като това може да изкриви представата за постингите на други потребители в същата или други теми и да представи техните реакции в погрешна светлина.

При желание на потребител да бъде изтрит профила му, не се изтриват направените през този профил публикации.
Не се трият стари публикаци по желание на потребител (независимо дали желае да бъдат изтрити 1, няколко или всички публикации, които е направил). По изключение може да се изтрият публикации, които нямат последващи отговори, не са цитирани и по никакъв начин не влияят на дискусията в конкретната тема.

mia4ik,  Peace

# 34
  • в морето до колене

Благодаря! Извинете за неудобството  Blush

# 35
bubanka, Благодаря за отговора!

# 36
Има потребители, които действат и на най-сериозните и приятни теми като лъжицата катран в кацата с мед - нахлуват с калните си краченца, изтряскват неоспоримото си мнение, и започват с тъпоумна упоритост да опонират на всички, които си позволяват да мислят различно...Окупират темите и ги превръщат в арена на личното "аз", "аз", "аз"... Към някои от тези екземпляри не действа нищо - нито влизане в пряка конфронтация, нито дискретни намеци, още по-малко пък игнориране - повтарят като латерни, обиждат останалите потребителите и буквално опорочават всяка тема, до която се докоснат....

Извинявам  се за дългото предисловие, но в тази връзка искам да питам - има форуми, в които можеш да "скриеш" и да не виждаш мненията на даден потребител. Той си пише, обаче мнението му е "скрито". Нямам представа дали е трудно изпълнимо технически, и дали би имало интерес от страна на останалите потребители, но все пак - изключително е жалко заради неколцина воинстващи простаци интересни и вълнуващи теми с потенциал да потъват в небитието или да се превръщат в арена на тесногърдието и пошлостта.

Интересно ми е каква е нагласата на администриращите и модериращите спрямо една такава мярка?

# 37
# 38
  • в морето до колене
... искам да питам - има форуми, в които можеш да "скриеш" и да не виждаш мненията на даден потребител. Той си пише, обаче мнението му е "скрито". Нямам представа дали е трудно изпълнимо технически, и дали би имало интерес от страна на останалите потребители, но все пак - ...

Интересно ми е каква е нагласата на администриращите и модериращите спрямо една такава мярка?

Присъединявам се към въпроса. И на мен ми е много интересно.
Имала съм поводи да съжалявам, че в този форум няма такава опция.

# 39
... има форуми, в които можеш да "скриеш" и да не виждаш мненията на даден потребител. Той си пише, обаче мнението му е "скрито". Нямам представа дали е трудно изпълнимо технически...

Имам го като идея, предвидено е като опция. За жалост не мога да се ангажирам със срокове.

# 40
... има форуми, в които можеш да "скриеш" и да не виждаш мненията на даден потребител. Той си пише, обаче мнението му е "скрито". Нямам представа дали е трудно изпълнимо технически...

Имам го като идея, предвидено е като опция. За жалост не мога да се ангажирам със срокове.

bouquet Това е чудесно и звучи много обнадеждаващо!

# 41
Държа модераторите и администраторите да ми отговорят как мога да изтрия профила си- мисля, че имам право на това!!!
Преди време ви пуснах имейл, на който не получих никакъв отговор.

# 42
Отговорих и в нарочната Ви тема, цитирам и тук.

На кой е-мейл сте изпратили писмо?
Проверих пощата си и писмо от Вас нямам.

Ако желаете да прекратите участието си тук, профилът Ви ще бъде замразен.
Направените публикации не се премахват.
Ако не желаете реалния Ви е-мейл адрес да бъде ангажиран с профила, сменете го в профила си - системата автоматично ще деактивира акаунта Ви.

# 43
Здравейте, току що забелязах, че на Публикации ми пише "0" . Не се отчитат ли или нещо грешка е станала.

# 44
Здравейте, току що забелязах, че на Публикации ми пише "0" . Не се отчитат ли или нещо грешка е станала.

Публикациите се отчитат само в определени теми, виж тук - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336416.0

Общи условия

Активация на акаунт