Брях..ма на опърлено ми зафунтя ма кака, в таз жега станала съм гола сврака-28

• 41 009
  • 695
  •   1
Отговори
# 660

Хилоу  Flutter Flutter
Отивам да варя био, мио и т.н. сладко, набарах на пазара 3 кила страоооотни малинки, ама няма да е лошо някой да се обади, че сте живи, особено Фейтата.  hahaha hahaha hahaha

# 661
  • BG

Браво, Точице, голяма домакиня си ни!   bouquet

Аз гледам Формула, ама защо ли я гледам.... Sad

# 662
Н..Ек'ви новини от Фейтито????????

smile3506

.....Аз понЕЖи тва чакам ,та.....питам........Таковата де.......Някой кУ знаЙ нещУ да пише не збавно,щот полудеФ ''''начи........... Mr. Green

# 663
Мастърче доколкото знам са още 2 в 1, днес я видях в други теми беше писала  Simple Smile. Абе тези дне ще се обеби ми се струва  Laughing, и после почваме да чакаме Нерито  Joy

Аз гледам Формула, ама защо ли я гледам.... Sad

ми недей гледа бе душа кат ще се натъжаваш така  Hug

# 664
Н..Ек'ви новини от Фейтито????????

Тук сме ощееее 2 в 1 Mr. Green

Гушки на всички  Hug Hug Hug

# 665
Ufffff....Мерси начи...... Пак оффффф....!  Laughing Mr. Green hahaha
....мИииии....кО да прая.....Не ми се сърдете....Таква съм си......Притеснена беля съм аз!  ooooh!

Фейчони....Да знаеш,че те мисля непрестанно......Както и всички ние дет' мноУ нЪ мързи........мА тва не означава,че и синковеца дет го чакаме тряА да гУ мързи...... Laughing

# 666
Фейчони....Да знаеш,че те мисля непрестанно......Както и всички ние дет' мноУ нЪ мързи........мА тва не означава,че и синковеца дет го чакаме тряА да гУ мързи...... Laughing

Mr. Green Ми и той кЪт майка си явно ще е .... И него мнОу шЪ го мЪрзи  doh rotfImao

# 667

Mr. Green Ми и той кЪт майка си явно ще е .... И него мнОу шЪ го мЪрзи  doh rotfImao

Фейти, струва ми се, че след като малкото мързел излезе от тумбака, теб моменталически ще спре да те мързи, но пък ще си имаш наследник на занаята  Joy Joy Joy

# 668
  • BG

Фейти, струва ми се, че след като малкото мързел излезе от тумбака, теб моменталически ще спре да те мързи, но пък ще си имаш наследник на занаята  Joy Joy Joy

То пак ногу ша си я марзи, ама няма да я остави синковеца да са утдаде на тоз ужасин навик, който за мен е аПсулютну непознат!  Flutter

# 669
Хай  Crazy идвам по никое време да въ светна кво прочетох  hahaha hahaha

Пиенето на максимум литър бира на ден подмладява, намалява стреса и дори разхубавява.

Чудодейните й качества се дължат на факта, че в пенливата течност се съдържа рядката молекула никотинамид рибозид. Под това новаторско твърдение се подписаха видни български учени и специалисти в областта на обмяната на веществата. Хората с бира в ръка неусетно стават философи - това си е научен факт. Бирата се приема като един вид лекарство за душата и тялото, и то без особени доказателства. Но, както винаги, след добрата вест идва и условието - не трябва да се прекалява с бирата, за да не станем не чак толкова привлекателни.

и ето я Ели на морето, тя понеже я знае тази истина и си я практикува  hahaha hahaha

# 670
Бобе, нещу ни я видъ Еликсата  Thinking сигОрно ощи чите написаното, ма си я бива,а

А Делтата сига плющи из игеятаааа

Фейтови, всеки ден се проверяват да не са се... офейтили

А Зузича са е разработилаа  ooooh!

Днес ми е ден за Въшката

# 671
Хм  Thinking що не са види, а така http://www.shoppedornot.com/wp-content/uploads/2011/08/bear-drin … hopped-or-not.png

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 672
Хм  Thinking  пак се не види - 403 форбидден - квото и да е тува  Joy

Забравих Мастера да ви пукажа какви ги е свършила

# 673

Абе как' Делта тука направо на синхронно плуване го докарала, сигурно си има и щипка на носа  Joy Joy Joy Joy

# 674

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Общи условия

Активация на акаунт