Отговори
# 45
  • Русе
Бебехалерът никакси не ги струва тия 50 лв. ама.....нали е за дИтето, даваш!
А за големият и една тенджера на котлона може да свърши работа.

# 46
Нашата педиатърка има инхалатор. С обща маска е за носа и устата. В тръбичката се слага физ. р-р и при нужда вентолин. Цената на хубавите инхалатори и аз знам, че е над 100 кинта  Tired а реално им е толкова проста работата на действие и се чудя кое аджаба струва тези пари  Crossing Arms

# 47
Хухавела, точно така е, много си права!

Вентолина наистина не е никак безобиден, дъщеря ми като малка го е пила. За сина ми бяха изписали,но съм давала 2-3 пъти по половин милилитър, после съжалих. Ако някой има нужда ще го подаря, сироп е, годен до януари 2014 г. Отворен е март месец, само за пояснение, но съм го съхранявала добре.
Ние за щастие не можем да се оплачем, за последно ми е боледувал март и то не беше тежко. Дано все така да е.

# 48
  • там където ме зове сърцето!!!
Нашата педиатърка има инхалатор. С обща маска е за носа и устата. В тръбичката се слага физ. р-р и при нужда вентолин. Цената на хубавите инхалатори и аз знам, че е над 100 кинта  Tired а реално им е толкова проста работата на действие и се чудя кое аджаба струва тези пари  Crossing Arms
Точно такъв се принудих да купя и аз защото големия ми син вечно беше болен и все Вентолин + сироп за кашлица му изписваха Sad Не съм пробвала на мен ,но майка веднъж като беше болна и го предложих и ми каза ,че било много гадно и предпочитала да си прави инхалации по старите методи Mr. Green

# 49
Обикновенно и аз боледувам с малкия и аз също дишам от изпаренията на инхалатора, понеже държа малкия в себе си докато свърши дозата. Не е чак толкова гадно. Няма мирис и вкус, само дишаш пара, която не е толкова мокра както при метода с тенджерата. Моя син е малък още за да му държа главата над вряла вода.

# 50
Берк голям рев с инхалатора беше тогава, аз съм скептично настроена към тях, не знам защо, но щом се наложи го ползвам. То до сега веднъж за Мерт и  веднъж за Берк съм ползвала та си имаме 2 различни вида. Но с малката подробност, че тук ги дават безплатно от аптеката /както лекарствата/
Дачев ли Даков ли беше все ги бъркам, знам, че дава, но после трябва да го върнеш ли нещо такова беше, но пък така обикаля не знам колко деца един инхалатор, но не съм и  виждала какви са, аз толкова съм и  запозната с разновидностите  Embarassed

# 51
Безплатно там, тука едва ли нявга ще ни огрее. Все пак тези инхалатори там еднократни ли са или ?

# 52
Не, определено не са еднократни  Simple Smile

# 53
  • там където ме зове сърцето!!!
Аз с баткото ползвам от както беше на 1г и 2м /тогава в детско отделение за първи път му правиха /и също го държах и не ми е било гадно , но не става въпрос за мирис и вкус , а за голямото количество пара ,която вдишваш, ...някак задавяла ,това обяснение ми даде тогава майка ми.Преди време в дом майка и дете също правиха инхалации /след всяко дете минават маската със спирт  Mr. Green / и понеже синът ми много ревеше д-р Андреева ме успокояваше ,че така било по-добре защото ефекта бил максимален  Mr. Green.

# 54
Кажете ми кой пише акт/предписание за силен шум??

# 55
РИОСВ прави замерване и издава предписания.

# 56
отдавна не съм влизала, от миналата година откакто с месеци се коментираше къпането на шадраваните Simple Smile

# 57
  • Русе
отдавна не съм влизала, от миналата година откакто с месеци се коментираше къпането на шадраваните Simple Smile
 Искаш разрешение да се изкъпеш в шадравана  Mr. Green?
  Я една нова точка в анкетата: "забрана на къпането в шадраваните"  !

Последното е шега, разбира се, има какви по-важни и животозастрашаващи проблеми от някакво си възпитание  Wink .

# 58
привет! Ние забягнахме в планината тия дни, че тая жега и с дюни не мож я пребори  Laughing хубавичко беше, ама кратичко...

# 59

Хи, хи, тази година май не е обсъждано, на дневен ред са други наболели проблеми  Joy

Добре дошла пак, пиши по-честичко!

Аз пак да се оплача като съм тръгнала. Много бях доволна от магазина Доналд Дък и по-точно този на Воден. Винаги съм купувала всичко от там. Вчера купих една паста за зъби за малкия, прибирам се и гледам март месец и изтекъл срока. Днес отивам да я връщам и като започна едно 20 минутно убеждение как това било дата на производство, а на етикета си пише ясно "срок на годност 03.12" и нищо друго. Звъняха чак във склада и оттам казаха, че срока на пастата бил 36 месеца. Да, ама на опаковката не пише такова нещо, как си ги измислиха тези 36 месеца не разбрах. С голям зор я заменихме за друга марка, не ставало да я върна, а преди без проблем съм връщала един-два пъти други стоки.

До този магазин пък откриха един нов пак за бебешки стоки и даже нещата, които редовно купувам са малко по-евтини. Не че ще им накривя шапката като не пазарувам повече от тях, но не виждам защо имаше проблем да им я върна, нито съм я разпечатвала, нито съм и нарушила опаковката. И снощи като я купувах казаха нямало друга марка, а сутринта в 10 изведнъж имаха, явно гледаха да ми я набутат.

Рамлим, тя забраната си я имаше от кмета да не се къпят там, ама гледам сега няма охраняващи.
Също има и забрана за къпане в река Дунав, но предната седмица се удави човек долу под Рига.

Общи условия

Активация на акаунт