Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 126
  • 740
  •   1
Отговори
# 150

Славенке, ти си го избра сама, джанъм!  Laughing

Да си взема избора и да вървя да го мятам от оня мост над Босфора дето все го дават по сериалите

Отивай Славенко, ама гледай Михрито да не е на моста, че ще стане страшно.  box

# 151
СЛАВЕНКА  Hug  Joy Joy виждала съм над този мост, че вървят някакви кабели, гледай да не го метнеш на някое високо напрежение, джанъм. Че немой си догледаме филма  hahaha hahaha
Пък и кой ще ти яде кИфтенцата после  newsm78

А Славенка сега видях, че си наготвила, а така, трябва да сме Економични. Става, става, даже за 3 пъти, по по-малко   bouquet

# 152
  • София
Аааа Гале, тази ми е много любима ,нищо ,че е за Петя ,насладих и се и аз -щом не вие от глад ми е много приятно да го слушам  Hug
Лус и аз така,кефя му се много,ама завие ли от глад,не се трае направо

може от ужас да вие, като види с кого са го гаджосали папараците Joy
като завие, кой ти го слуша, само се гледа hahaha hahaha
мацето верно може да е на сина му гадже, не на тате
Силве, пази на хасан ченето, че иначе ще фъфли глупостите си Wink
тихо сега не ме разсмивайте че пак гледам Ресул аби намазан с олинеза или водните бои на щерката

# 153
 Сиси,аз предлагам това в спойлера на Славенка да му е за закуска  rotfImbo ей няма такъв смях!

# 154

Скрит текст:

Мен от това сладко Михри не ме е страх Mr. Green

# 155
Аааа Гале, тази ми е много любима ,нищо ,че е за Петя ,насладих и се и аз -щом не вие от глад ми е много приятно да го слушам  Hug
Лус и аз така,кефя му се много,ама завие ли от глад,не се трае направо

тихо сега не ме разсмивайте че пак гледам Ресул аби намазан с олинеза или водните бои на щерката

Най-вече вие, според мен, пък може и да ги осъди  Laughing

Славенче, ми той чок гюзел на тая снимка! Нерде ще го мяташ! Я го вържи под моста, че да миряса малко..  Rolling Eyes

# 156

ГАЛКА  Hug мацето е остаряло за сина му сигурно, и тате е решил да го покара Peace
На Хасан ченето ми иде да го извадя и да го метна дето куче не минава.
И като го храня от попарката на Славенка да го тупкам с лъжичка по главундер. ooooh! Joy Joy

# 157

Скрит текст:

Мен от това сладко Михри не ме е страх Mr. Green
Не те е страх, ама я виж как защити мъжленцето си, даже на тати Азам се опълчи. То от тихите води и кротките овчици да те е страх

# 158
Тази Йойкю ми прилича на актрисата която играе жената на Махсун във филма "Видях слънцето". Ето  я Демет Евгар:

http://www.imdb.com/name/nm1728411/

Ако Демет е избрана за типична кюрдка, тази севгилито сигурно се доближава до кюрската красота.
 Трудни са за разбиране!

# 159
Абе Силве, какво крепене, каква Берин дето ще ме поучава ЕнтЕлЕгентно. Тя да крепи на Хасан ченето, а ти се включи в групата на клона, та да му стане по красива короната отгоре. Ти жена за Хасан ченето ли си? Айде, нема нужда....моля

# 160
  • Разград
Инак, за Йойкю Челик:
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96yk%C3%BC_%C3%87elik
http://www.sinematurk.com/kisi/37188/Oyku-Celik
Не е за пренебрегване филмографията й, като се има предвид и възрастта й.

Здравейте!
За пръв път пиша в тази тема, но отдавна ви чета.
Да кажа за филмографията на Ойко.

Имам донякъде поглед само на последните и сериали.
Градчето /Kasaba/, беше спрян за нисък рейтинг, но успя да стигне до 20 епизода .
Пленителката на сърца / Gönülçelen / - имаше участие само в 6-7 епизода от първи сезон, във втори сезон не е участвала.
Nuri, бе комедиен сериал гледала съм няколко епизода от тук там, но не ми хареса. За съжаление и той успя да стигне до 19 епизод и беше спрян.
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam - е последният и сериал, който завърши сега първи сезон на 13 епизод, не съм гледала нищо от него знам само че е исторически от рода на ВВ   .

# 161
# 162
  • София
[

Славенче, ми той чок гюзел на тая снимка! Нерде ще го мяташ! Я го вържи под моста, че да миряса малко..  Rolling Eyes

ай сакън, ще вземе да уплаши рибата в Босфора Mr. Green
vania_e Hug

# 163
Тази Йойкю ми прилича на актрисата която играе жената на Махсун във филма "Видях слънцето". Ето  я Демет Евгар:

http://www.imdb.com/name/nm1728411/

Ако Демет е избрана за типична кюрдка, тази севгилито сигурно се доближава до кюрската красота.
 Трудни са за разбиране!
Тази мацка е родена на мойта дата, ама годината различна. Що така ми изглеждат винаги по възрастни-дали от грима или са наистина такива?

# 164
vania_e , много ми е хубаво да те видя тук  Hug    love001

Общи условия

Активация на акаунт