Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 138
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
Аааа Гале, тази ми е много любима ,нищо ,че е за Петя ,насладих и се и аз -щом не вие от глад ми е много приятно да го слушам  Hug

# 136
Petq,аз филмография що не видях newsm78

# 137
По турскита стандарти Ойкю си е красива. Има участия и в комични сериали явно. Видях клипове.
Ето един клип, вероятно от сериал с нейно участие.

# 138

То добре сме на клона, ама явно неговия не е издържал и се е поочупил. И която е паднала, паднала...  Joy
Олеле тук съм така  rotfImbo rotfImbo
Не се косете излишно, клона му е здрав, мъж в силата си. Просто короната му се е ошушкала, ама като гледам много сте, та ще му направите една красива отгоре ....корона де.
Яна  Hug като не си руса и не си набор 88 ти пък дано имаш здрави ръце, дръж клона, джанъм.  Joy Joy hahaha
Ох, май така скоро не съм се забавлявала.  Joy Joy
Пропуснах себе си - аз отдолу с Хасан, той ще дава акъл, аз ще му намествам ченето  Joy Joy rotfImao rotfImao

Аз какво, ще търкам на бат'Ресул кирливия гръб Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms до вас

По турскита стандарти Ойкю си е красива. Има участия и в комични сериали явно. Видях клипове.

Вали,дай линк да я погледна,нещо ме заинтригува тази мома

# 139
Пете,много ми хареса поздрава и съм си го пускала многократно и това Ханде как му тичка -много хубава и добре стои до него.
Момичета ,търсих някакви дуетни песни на Махсун (не такива изпяти по участия,а да са замислени и направени в дует),но не откривам ,някой знае ли дали има?
И аз съм го гледала само на участия в дует
Иначе Хандето е готина,ама в неговия филм как я е увил само,едвам я познах,с тоя тоалет

# 140
Славенка  Hug ако и ти с Ресул се появиш, ние с Хасан беж Лиске да бягаме, че ще изпаднем в конфликт на интереси  Joy Joy

# 141
Иве, чакаме рапорт, мила!

Славенке, ти си го избра сама, джанъм!  Laughing

# 142

копирам ти поста на Миленка,чети и се възхищавай

Инак, за Йойкю Челик:
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96yk%C3%BC_%C3%87elik
http://www.sinematurk.com/kisi/37188/Oyku-Celik
Не е за пренебрегване филмографията й, като се има предвид и възрастта й.

# 143
Аааа Гале, тази ми е много любима ,нищо ,че е за Петя ,насладих и се и аз -щом не вие от глад ми е много приятно да го слушам  Hug
Лус и аз така,кефя му се много,ама завие ли от глад,не се трае направо

# 144

То добре сме на клона, ама явно неговия не е издържал и се е поочупил. И която е паднала, паднала...  Joy
Олеле тук съм така  rotfImbo rotfImbo
Не се косете излишно, клона му е здрав, мъж в силата си. Просто короната му се е ошушкала, ама като гледам много сте, та ще му направите една красива отгоре ....корона де.
Яна  Hug като не си руса и не си набор 88 ти пък дано имаш здрави ръце, дръж клона, джанъм.  Joy Joy hahaha
Ох, май така скоро не съм се забавлявала.  Joy Joy
Пропуснах себе си - аз отдолу с Хасан, той ще дава акъл, аз ще му намествам ченето  Joy Joy rotfImao rotfImao
И аз Джанъм скоро така не съм се смяла, ама имах нужда де, особено след кофти ден.
Джанъм беним, здрави, здрави, колко да са здрави?
Каквото хвана и го чупя, така че, слизайте от клона, преди да съм го очупила, че да не смачкаме Силвето и Хасан отдолу. Че няма да може да му сглоби ченето, после трябва и Корега, абе мани, мани.

# 145
  • Стара Загора
Олее, чакайте малко бе, гълелки нямате стигане!  Mr. Green

Преди малко си нахраних детето, нооо за Махсун ще дадем бе, щом е за да прогледне, че та тази наистина си плаши, особено пък на тъмно, та разчитайте на мен  Joy

# 146
petiab,Vali_N,благодаря  bouquet

Явно момето си го бива,ама тя да не приятелка на сина на Максун,че май са набори

# 147
Ураа  Денииии  Hug е нашата спасителка значи, момчето ще гледа вече добре. Peace
Яна  Hug така не може джанъм, никакво чупене, само крепене, ще повикам Берин да ти разясни ЕнтЕлигентно значи.
И моят ден беше кофти, но с Вас съм на 6. Peace
И никакви излишни харчове за Кореги, айде де, Славенка ще ми отсипе малко от таратора на Ресул и едно кИфте ако даде, ооо...

# 148

копирам ти поста на Миленка,чети и се възхищавай

Инак, за Йойкю Челик:
http://tr.wikipedia.org/wiki/%C3%96yk%C3%BC_%C3%87elik
http://www.sinematurk.com/kisi/37188/Oyku-Celik
Не е за пренебрегване филмографията й, като се има предвид и възрастта й.

В двата линка годината на раждане е различна?

# 149

Славенке, ти си го избра сама, джанъм!  Laughing

Да си взема избора и да вървя да го мятам от оня мост над Босфора дето все го дават по сериалите

Силве,това няма ли да стане ,за Хасан-бей
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт