Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 063
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
real inima Hug,аз мога да бъда и много сериозна Crossing Arms,но не ми се ще  Mr. Green

maria57  Wink

Peace Аз не се оплаквам, напротив, харесваш ми и в стихове, и в приказки, и хумора ти и сериозността ти. За хубавите снимки и навреме да не говорим. newsm51  love001

На мен защо ми се губи Муши62, дано да е всичко наред! Наплаших се! Hug
ТАРА 41 разкошни колажи! newsm51

# 706
И не мисля, че едва вчера тя осъзна грешката си. Тя го знаеше предварително. Прибра се с думите към Дилян: "Хазар никога няма да ми прости. ... Пренебрегнах Хазар, избрах труден път".

Да, тя знаеше, че не постъпва според традициите, въпреки че много момичета свързаха поведението и с тях. Според традициите след омъжването си жената става едва ли не собственост на мъжа. За нея на първо място е съпругът, след него бащата. Той и Азан го каза на няколко пъти. Последно на Ресул: " Тя има съпруг и баща ......" Защо Зилян направи тази грешка, защо не се съобрази с традициите? Защото сценаристите са решили така! HugВ противен случай какво ще коментираме в толкова теми!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 707
Иве, завиждам ти / с добро чувство /за придобивката, ползвай си я с удоволствие! newsm51

Силве, вземи си няколко дози Хазар и оздравявай бързо! Heart Eyes

Малко смях:

# 708
Оооо ,Славенко, не знам какво ще е да си  сериозна,така ни радваш много   Hug  и се забавляваме страхотно,но вярвам ,че и сериозна си страхотна !
maria57 , добре дошла!
Диде, мерси за прохладата -насладих и се макар и на снимка  Wink ,аз днес откачам в нас,но с тоз ранен крак не мога да мръдна  Crazy добре ,че съм в отпуск ,че сигурно щяха да ме пенсионират преждевременно Sad
Тара, страхотни колажи ,а втория .... Joy
Сиси, заемам се да търся муци 62  къде изчезна наистина  newsm78

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 19:47 от lusia

# 709
Преживелия катастрофа Ресул се събужда след няколко дни в безсъзнание и пита жена си Михри, която стои до възглавницата му:
- В рая ли съм вече?
- Не, скъпи, та нали аз съм тук.

.................................................
Влюбения Ресул в момент на признание:
- Скъпа, мъжете често се чудят дали да се оженят за красива или умна жена. Аз, обаче, нямам претенции нито към едното, нито към другото. Искам да се оженя за теб...

# 710
  • София/Бургас
Момичета, чета Ви, но не пиша, защото дойдоха гости. Ако изпишете темата днес, мога да пусна нова (сега сядам да направя една на бързо).

# 711
Цитат
Здравейте моми4ета   bouquet

Много голяма дискусия за веждите на Берен виждам в постовете напред. Аз много харесжам Берен и това не ме дразни. Напротив смятам, 4е е много красива и има възможността да бъде себе си. Все пак години на ред беше рекламно лице на Рексона с хорар $600 000. Най - сниманата и най-скъпо платената актриса ж Туция независимо от вежди и бели коси. Моми4ето си е сербез и в живота явно, но и си знае цената.
Това е мое ли4но мнение и се надиажам да не ме дамгосате и да ми се нахвърлите, но все пак искам да защитя лубимката си. Grinning Тя милата е недолюбвана, защото има и шанса но и сащевременно "нещастието" да игаре с най-хубавите актьори в Турция и фенките не и го прощават  Joy явно.
Ива , Галя   bouquet - не ми се сьрдете  Praynig Това е мое ли4но мнение и не го пиша за да споря или да внасяам смут ж темата. Харесжам вси4ки ви и ви 4ета с гоолямо удоволствие. А на Славена шапка и сжалям. Нежерятно настроение създава във вси4ки теми ж които пише   bouquet
Приятен уикенд на вси4ки и притно настроение ж темата ! Hug

На мен също ми е любимка. Вярно е и в живота е голям сербез

# 712
  • София/Бургас
Много ми е любимо да обсъждаме един актьор и не дай си Боже да сме много осъдителни към нещо, което прави и веднага се появяват защитници, които даже един ред преди това не са писали в темата.  Thinking Аман.

# 713
Много ми е любимо да обсъждаме един актьор и не дай си Боже да сме много осъдителни към нещо, което прави и веднага се появяват защитници, ...

smile3521 smile3521 smile3505

Tara41 newsm10

# 714
Да, тя знаеше, че не постъпва според традициите, въпреки че много момичета свързаха поведението и с тях. Според традициите след омъжването си жената става едва ли не собственост на мъжа. За нея на първо място е съпругът, след него бащата. Той и Азан го каза на няколко пъти. Последно на Ресул: " Тя има съпруг и баща ......" Защо Зилян направи тази грешка, защо не се съобрази с традициите? Защото сценаристите са решили така! В противен случай какво ще коментираме в толкова теми!
Tara41,   bouquet за двете серии колажи от вчерашнта серия!
Абе, така си е, голям гювеч от Традиции и Сценарий! То не че Азам е много последователен. Вчера рекъл на Ресул "Тя има съпруг", оня ден пък си иска дъщерята от съпруга й, след няколко серии май ще го направи пак. Напред-назад ...
Скрит текст:
То да не се окаже, че Азам по-трудсно и от дъщеря си ще преглътне миналото на зет си?

Пък и истината (за мотивацията на героите) е някъде по средата между категоричните мнения.  Това й е и хубавото на пъстрата ни тема, има от всичко.
Силве, по-добре ли си, че те мисля? Hug

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 21:53 от Tania M.

# 715
Много ми е любимо да обсъждаме един актьор и не дай си Боже да сме много осъдителни към нещо, което прави и веднага се появяват защитници, които даже един ред преди това не са писали в темата.  Thinking Аман.

Ив не се дразни,всеки има лично мнение,аз мисля че най-красивата турска актриса е Туба Б.,но най-вероятно за вас пък е някоя друга,шарен свят,хора разни,вкусове също
Но за веждите си много права

# 716
Herkese Merhabalar...
En Çok Beğendiğiniz Şarkı Paketinin Numarasını yazabilirsiniz...

En Fazla Oy Alan Paket (Numara) Komple Yayınlanacaktır.. Simple Smile

# 717
Лусия, Hug явно съм чела на верев. По-важно е, че гледаме с едни очи.

Силве, от последното ти премеждие ме преряза слънчевият възел.
Скрит текст:
И аз имах язва и си спомних как навремето изядох на гладно половин диня, при това не студена. После така ми причерня и такава криза получих, че май не ми мина два-три дена, но до болница не стигнах.
А за другото ... май сега аз ще те прасна по главата. Днес е събота, почти не помня какво съм имала предвид в четвъртък. (Обаче Хазар за мен е моногамен - може да е с две-три последователно, но не едновременно. Затова така бързо сложи точка на Б., май още преди да види З.) Laughing Ама мога ли да не те чета? Не са много постовете, в които не те споменавам. Hug

Сега нещо по-сериозно, с риск да подразня някого. На особено мнение съм по въпроса защо Зилян не каза на Хазар.
Зилян взе светкавично - и ефикасно - решение за освобождаването на Бену. Нямаше време за обсъждане с Хазар. Имаше си работа с Ресул, затова постъпи незабавно според нормите на тяхното "право". Една от тези норми очевидно е ДАДЕНАТА ДУМА, ДАДЕНОТО ОБЕЩАНИЕ (като че за тях то има силата на наш закон). Веднъж дала обещание да се върне у Шахвар, тя няма как да го престъпи. Каквото и да предприемеше Хазар (ако беше споделила), то щеше да изключва връщането на Зилян.
Но превъртелият Ресул също удържа думата си (едва се сдържаше да не цапардоса Бену, понеже обещал на З. "косъм да не падне" от главата на Б.). Зилян и Ресул си натиснаха "точните копчета", а цената плащат З. и Х.

Наистина се сблъскаха две визии - традиционната и западноевропейската - "саможертва" и "безотговорност". Хазар седнал да умува какво можеше да се случи с Бену, обаче не се случи. Хипотезите са едно, фактите - друго."Нали свърши работа", както каза Дилян на Зилян.

Аз съм потресена от тази тежест на тяхната "дадена дума", но го чухме толкова пъти в тези две серии (от Зилян, Низар, Хасан, Дестан и др.). Направо изумях вчера, когато Хасан каза: "Съдбата на тези деца е в ръцете на Ресул". Дори Хазар този път замълча. Като че започна да схваща, че "любовта им е начертана от традицията". Схваща го разумът, но сърцето страда и е самотно.

За мен Берен Саат изигра страданието по-слабо от Махсун. Изразът на лицето му е покъртителен (плачещият Хазар ми заприлича на Христос), нейният не разтърсва толкова.  Като че и заради това остава впечатление, че той обича по-силно, а може и да е така, не знам. Има ли мярка за това?

Танче все едно аз съм го писала  smile3501 newsm10

# 718
  • София
Някой каза че Зилян не еказала на Хазар защото се срамува от брат си
и това може да е вярно, нали тя така го защитаваше, че Хазар му повярва заради нея
знам ли
ама тоя образ с кучето голям перко #Crazy
гледах малко напред и нищо не разбрах
мама как позволява синът й да се мъкне с подобен пройдоха
как скочи като видя зилян с клошарите
чудно как ще реагира на този образ
на мен мацките дето харесват берен така, не ми пречат-всеки си има вкус
една колежка си сложила на декстопа Брад Пит
аз й казах че ще си сложа Махсун и тя щеше да припадне Joy Joy Joy
въобще не го харесвала
тогава една възрастна колежка рече че ще си сложи бат Бойко, та да мирясаме и двете Joy Joy Joy

# 719
  • Стара Загора
Добър вечерр гъзелкиии, пеперудки, бубулечици и всякакви подобни животинки, как сте ?

Силве, Танче, Луси днес сте много активни   Hug

Силве, оправяй се бързо, една ракийка вътрешно да убие бубите и си 6 +

Тара, страхотни колажи, благодаря   bouquet   страшна си !     Heart Eyes

Мария, добре дошла!  Hug

Иве, не се ядосвай мила, не си заслужава, който каквото си иска да си дрънка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт