Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 044
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас / София
Зилян много се наду наистина, нищо не остана от невиното мълчаливо момиче...Повишава тон на всеки, което не е нормално според религията им...И Борджу е куха лейка, но си е такава каквато е от първи епизод, не е лесно да забравиш откъде идваш, но много хора са така (Зилян) . Мълчи пред баща си, пред Ресулчо, а Хазар стана мъж под чехъл...

# 226
  • София
Малко в разрез с дискусията, в която аз няма да се включа, т.е. каквото е имало да питам и да казвам, съм го казала, питала, превела.

Сега, малко за бъдещите дейности на режисьора М. Кърмъзъгюл:
http://www.diyadinnet.com/HABER-32719-mahsun-k%C4%B1rm%C4%B1z%C4 … %C3%A7in-arhavide
Махсун Кърмъзъгюл е в Архави заради заснемането на сериал
17.07.2012 г.; 17:01
Изпълнителят и режисьорът Махсун Кърмъзъгюл ще снима в продължение на две години сериал в община Архави, провинция Артвин.
Скрит текст:
Изпълнителят и режисьорът Махсун Кърмъзъгюл ще снима в продължение на две години сериал в община Архави, провинция Артвин. Кърмъзъгюл пристигна в община Архави на провинция Артвин и заяви че проучените исторически и природни забележителности на района са го запленили с красотите си. Кърмъзъгюл определи формата на сериала като описващ приятелството и братството и поясни, че проектът ще окаже въздействие върху живота в региона. Особено в Архави и съседната община Хопа от провинция Артвин, където ще се заснемат сцените, вероятно от началото на месец август ще се усети присъствието на филмовия екип от 120 души. Кърмъзъгюл сподели: „Стремим се да излезем на екран през месец септември с един много добър проект. Затова избрахме района на Артвин. Като получим подкрепа и участие в една спокойна работна среда ще си осигурим успешното реализиране на проекта.”.
Кметът на община Архави Джошкун Хекимоглу, като чу за посещението на режисьора изрази задоволство и заяви: „Получихме информацията, че ще започне да се осъществява един много важен проект. Станалият за пример на всички от режисьорската професия с изкуствато си и като личност, уважаваният Махсун Кърмъзъгюл, бих искал да знае, че ние като общинска администрация ще направим всичко което зависи от нас, за да се осъществят успешно всички видове дейности по заснематето на територията на общината ни. За нас е много важно, че осъществяването на тази дейност ще има голям принос за насърчаването на Артвин и региона.”.
Реджаи Делибашоглу, председател на фондацията на хората от Артвин в Истанбул, подчерта, че проекта ще има важен принос и за Архави и за другите населени места, където ще се осъществява и каза: „Може би след две години общинската тема ще бъде, че Архави е една община, която е посещавана от десетки туристически автобуси дневно. Нали виждате, че ако един ден в едно населено място или град се снима филм и попадне в светлината на прожекторите, то обикновено това място се превръща в обект за посещения на местни и чуждестранни туристи. Надявам се това да се случи и с Архави.” (IHA - İhlas Haber Ajansı - http://www.iha.com.tr)

Gawina
http://www.youtube.com/watch?v=2sMEwQT7w74&feature=player_embedded
"Богато момиче - бедно момче" (Zengin kız fakir oğlan) е преводът на заглавието на предстоящия сериал по TRT1, който предстои да започне да се излъчва много скоро.

# 227
  • Стара Загора
Зилян много се наду наистина, нищо не остана от невиното мълчаливо момиче...Повишава тон на всеки, което не е нормално според религията им...И Борджу е куха лейка, но си е такава каквато е от първи епизод, не е лесно да забравиш откъде идваш, но много хора са така (Зилян) . Мълчи пред баща си, пред Ресулчо, а Хазар стана мъж под чехъл...

С какво точно се е надула, и на кого е повишавала тон и се е държала зле ?

# 228
Азам има само съмнения, докато това, което знае Зилян, е повече. Вярно, че е уговорка между двамата братя. Тяхна тайна и тя не иска да се намесва. Но като вижда действията на Ресул би трябвало да сподели поне с баща си, а тя и това не прави. Така застрашава живота на повече хора.
Не знам да ли си спомняш момента с пистолета - баща и и зададе два въпроса - този пистолет Разул ли го е сложил в сандъка ти?  и втория - Това ли е пистолета, с който убиха Арда? - аз лично от тези два въпроса разбрах, че Азам знае много неща.  По същата логика - малкия и брат също знае какъв е този пистолет и от къде се взе, както и че Зилян го взе от него за да го върне на Расул. Не сте прави да обвинявате само Зилян. Явно, че много хора са запознати с това кой какви ги е вършил, но явно е че има причина да си мълчат- да ли е защото такива са традициите или просто от нещо друго не знам. Надявам се до края да си го изясня и аз със превода.

Аз обвинявам Зилян, защото тя стои между двете семейства и както сама каза, е не само Шахвар, но и Азизоолу. Останалите не са. Тя носи отговорност и пред Азизоолу. Трябва да има пред вид и чувствата на това семейство. И това, че Ресул в омразата си застрашава живота на членове от това семейство.Но както видяхме вече, тя на този етап е по-тясно свързана с Шахвар, отколкото с мъжа си. Може би заслепена от обичта към брат си до последно се надява на промяна при него към по-добро, знам ли.

# 229
http://www.youtube.com/watch?v=F_CfDbxusYs

ЕПИЗОД 50 ОТ ДНЕС  http://www.dailymotion.com/video/xse17c_yyyyyyyy-yyyyyy-yyyyyy-5 … surgun_shortfilms

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 14:53 от didanka73

# 230
  • Стара Загора
Защо само Зилян да носи отговорност за всички и пред всички? Не смятам, че е редно. Именно защото знае на какво е способен брат й, може би реши, че засега е по - добре да се прибере вкъщи. Не знам какво се върти в главата й, за да го кажа, а и не съм туркиня, ако бях може би щях да я разбера по - добре, някоя от вас да не би да е и да знае защо е направила така и да я съди?

# 231
  • Бургас / София

С какво точно се е надула, и на кого е повишавала тон и се е държала зле ?
Еми наду се да вече като има мъж голямата работа станало..Да вземи да се погледни себе си, че вече е заслепена от проблемите на Низар и Ресул... Ахузар е моя идол в този филм. Не и пука дали е с мъж или без мъж, учи и сега и акции има ей това е жена, не само да седи вкъщи и да мисли за мъжа си и проблемите на двама олигофрени..Всички в този филм имат някакъв цел в живота, а Зилян каква е неината цел да вкара Хазар в леглото в дневника, помогна на бедните и до там, а за нея?? Всички имат желание за учене, само тя професия домакиня ще бъди...4 тъпи цели, ако искаше да предпази всички, да беше казала за Ресул, че е убиец...Можеше и да замине  с Хазар, но не пак  стана жертва, много справедливо цял живот като теле да се жертваш, не е работа...

# 232
Ами в такава позиция е Зилян - буфер между двете семейства. Тя се съгласи да бъде в такава позиция. Затова отговорността й е по-голяма. Знам от личен опит колко е трудно да си принуден да правиш постоянно компромиси между съпруга си и родителите си, брат си. И да се опитваш да предотвратиш стигането на конфронтацията до съд. Но понякога просто няма друг изход и може би колкото по-рано, толкова по-добре.

# 233
  • Бургас / София
Трябваше да заминат с Хазар.. Ама, ако заминат няма да има филм  Joy

# 234
  • Стара Загора
Не смятам, че Зилян се е надула по някакъв начин, и не съм съгласна че всички учат а само тя си стои вкъщи, но е жертва да и тя и Хазар, те ще си патят най - много от всички!

# 235
# 236
  • Бургас / София
Това ми направи впечетление от тази серия иначе харесвам Зилян, че е смела и се бори  Hug

# 237

Vali_N -  Зилян беше предмет на една сделка, каква отговорност към Азизул търсиш от нея. Самите Азизул се съгласиха на тази сделка - давате момичето, единия син в пандиза и войната спира. Пълна идиотщина ако ме питаш мен. Зилян просто беше разменена, като вещ. Ако Зилян не държеше на брака си с  Хазар и не го обичаше много отдавна можеше да приключи всичко това- беше достатъчно да каже на баща си, че мъжа и чака дете от друга жена и че не му е истинска съпруга.

# 238
  • Разград

УСПЕНИЕ НА СВ. АННА - 25 ЮЛИ

Именици: Ана, Анка, Яна, Янка !

# 239
Единият син е в пандиза, ама не който трябва. Азизоолу ги излъгаха, че Джелял е убиеца, а истинският убиец е на свобода и застрашава живота на други хора. Ако беше просто инцидент убийството на Арда, бих приела този вариант. Но се вижда, че не е така. Затова не трябва да се мълчи. Това, че и други хора подозират, но не казват нищо, не отменя вината на всеки един от тях. Този проблем, за прикриването на истинските извършители на убийства и поемането на вината от друг член на семейството се разглежда и в други сериали. И навсякъде се посочва до какви последствия води това. Мисля, че това е и една от целите - да се покаже, че това не води до нищо добро. Целта на една присъда не е просто постигането на някаква справедливост за жертвата и близките й, а и превенция на по-нататъшни престъпления. Точно затова трябва да лежи в затвора истинският извършител. Той сам не може да се спре.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 16:18 от Vali_N

Общи условия

Активация на акаунт