Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
С Расул се действа со кротце со блого иначе става лошо.
Не съм много сигурна ,че Ресул би разбрал со кротце ,со благо.
В крайна сметка Зилян е тази която за секунда може да го вкара в затвора ,но тя продължава да го прикрива и наранява и себе си и мъжът когото обича.
Пак ще се повторя ако не иска да каже на Хазар трябваше да каже на баща си. Азам не би оставил нещата така

# 211
Не мога  да разбера Зилян защо крие истината за Ресул ??? newsm78
Каква чест и достойнство има в това да прикриваш един убиец и мерзавец .

# 212
Някой знаели дали има качена някъде днешната серия

# 213
И според мен Хазар има основание да се чувства употребен, но това че името му в списъка е по- обидното и каращо го да се съмнява, че е обичан. Защото когато човек обича любимият му винаги е в мислите му и не е необходим списък да му припомня за него. До момента аз бях убедена, че Зилян обича Хазар, но този гаден списък ме разколебава.
Мъчно ми е и за Зилян. Тя е под диктата на човек , за който знае че е способен да отнеме човешки живот, а след унизяващото го обръсване очаква от него още безумни постъпки. Тя реши да се сбогува с Хазар по този начин, без да си дава сметка колко ще го нарани.
Иве, аз бих простила, но ще ми трябва време да ми мине обидата. Всеки има право на втори шанс, но ако пропусне и него, тогава няма прошка.

# 214
inabat, как би се почувствала на негово място и би ли простила това?
Иве, когато искаш да бъдеш с един човек се налага да правиш доста компромиси  и да прощаваш доста неща. Зилян също направи много компромиси и ще направи още много. И нейната първа брачна нощ беше съсипана по ужасен начин, но тя намери сили да се справи с това, дори прие Бурджу на гости, когато Хазар беше болен. В едно съжителство особенно пък и тяхното, когато са заобиколени със толкова откачалки се налага да се съобразяваш с всичко  и всички.А ако Низар разбереше , че Рзул е отвлякъл Бену да ли нямаше да стане кърваво венде.  Тъпото според мен е това, че остави тъпия списък на видно място и нещата изглеждат МНОГО ама МНОГО идиотски. Все едно ето на изпълних си задачите и мога да си ходя.

# 215
Недлен е права, че любимият не би трябвало да е част от списък, а човек, който е постоянно в мислите ти. Включването в списъка под въпрос означава, че Зилян не е била сигурна до последно трябва ли да се отдаде на Хазар и кога. Ултиматумът на Ресул я накара да вземе бързо решение. Но това задраскване на името му сутринта, като добре изпълнена задача... Или може би означава, че е приключила с него. За момента под влияние на Ресул тя мисли така.

# 216
Цитат
С Расул се действа со кротце со блого иначе става лошо.
Не съм много сигурна ,че Ресул би разбрал со кротце ,со благо.
В крайна сметка Зилян е тази която за секунда може да го вкара в затвора ,но тя продължава да го прикрива и наранява и себе си и мъжът когото обича.
Пак ще се повторя ако не иска да каже на Хазар трябваше да каже на баща си. Азам не би оставил нещата така

Не съм убедена, че може да го вкара, защото тя не е пряк свидетел на станалото - тя знае че е той, защото лично тя му даде въпросния пистолет малко по рано вечерта и защото познава другия си брат много добре. Но това не доказва, че Расул го е ползвал на практика. На практика тя има съмнения, а не доказателства. Друг е въпроса, че Расул изобщо не ги оспорва тия съмнения. Расул е доста изобретателен и се ползва с доста власт. Факт, че през главата на баща си си прави уговорки и действа с разни бандити. Азам също има съмнения и независимо, че е много справедлив човек не обвини Расул и остави другия си син да гние в затвора.

# 217
Този списък е изключително унизителен. Мисля си че всичко е простимо и поправимо, но да си част от един добре изпълнен план и то записан така, винаги се помни и е гадно.

Добре че ги намяше Берин и Хасан, че ако бяха там и тази нощ може би нямаше да се случи, защото като се върне Берин, винаги се появява и кумата preggo.

# 218
Азам има само съмнения, докато това, което знае Зилян, е повече. Вярно, че е уговорка между двамата братя. Тяхна тайна и тя не иска да се намесва. Но като вижда действията на Ресул би трябвало да сподели поне с баща си, а тя и това не прави. Така застрашава живота на повече хора.

# 219
  • Стара Загора
Казах, че чакам този момент и наистина го чаках и му се насладих.

И двамата страдат, но не бих казала че Хазар е чак използван и зарязан... тя го обича, ако не го обичаше тогава бих казала, че е ебнала и си е тръгнала, ама не е. Сърцето й плаче и кърви, да и неговото ще заплаче, но те колкото и да се обичат, няма как да не платят някаква цена, за да бъдат щастливи. И цената е тази, да успеят да се преборят с всичко, на каквато и да е цена. Ако само се обичаха и бяха щастливи, защо да го гледаме тоя сериал?

И да, прощавала съм именно такова нещо, да, не е лесно, не съм го забравила и няма да го забравя, но е в миналото ми. Всеки греши, особено когато е млад и влюбен, можеше да направи и друго Зилян, но първото което й дойде на ум е да направи поне Хазар щастлив с това да бъде негова и от една страна по - добре, защото това много ги сближи и ще е много по - лесно нататък.

Има варианти всякакви на решение на проблема, но тук се поставяте само на мястото на Хазар, айде да се поставим на мястото и на Зилян - брат ти, кръвния ти брат, който какъвто и да е е от семейството ти или съпруга ти, който обичаш, но не знаеш какво ще стане после, като му се роди детето..

Знам ли, не бързам да я съдя толкова строго, била съм в позиция на Хазар, но не и в нейната! Simple Smile

Hug

# 220
Нашият любимец тъжен и разтроен  smile3518

# 221
И според мен Зилян постъпи .... неразумно, многоточието е , защото търсех точната дума, ако тя наистина искаше да остане с Хазар, може би би потърсила друго решение на проблема - можеше да каже на баща си, на съпруга си, или на свекър си, или пък на някой от братята на Хазар - те всички я подкрепят безрезервно, или пък да съобщи в полицията....Има една приказка , че кръвта на вода не става, може пък в това да се крие причината за постъпките на Зилян...Все пак тя да държи на брат си, повече отколкото на Хазар...
Моля ви, не ме линчувайте, каня се да го споделя от доста време , ама все не намирам смелост, и според мен като мама Берин, Бурджу е по-подходяща

# 222
Азам има само съмнения, докато това, което знае Зилян, е повече. Вярно, че е уговорка между двамата братя. Тяхна тайна и тя не иска да се намесва. Но като вижда действията на Ресул би трябвало да сподели поне с баща си, а тя и това не прави. Така застрашава живота на повече хора.
Не знам да ли си спомняш момента с пистолета - баща и и зададе два въпроса - този пистолет Разул ли го е сложил в сандъка ти?  и втория - Това ли е пистолета, с който убиха Арда? - аз лично от тези два въпроса разбрах, че Азам знае много неща.  По същата логика - малкия и брат също знае какъв е този пистолет и от къде се взе, както и че Зилян го взе от него за да го върне на Расул. Не сте прави да обвинявате само Зилян. Явно, че много хора са запознати с това кой какви ги е вършил, но явно е че има причина да си мълчат- да ли е защото такива са традициите или просто от нещо друго не знам. Надявам се до края да си го изясня и аз със превода.

# 223

Моля ви, не ме линчувайте, каня се да го споделя от доста време , ама все не намирам смелост, и според мен като мама Берин, Бурджу е по-подходяща
Защо мислиш така ????

# 224
Бурджу е по-подходяща за съпруга на Хазар, но той се влюби вече в Зилян... Малко насила, но погледна сериозно на ангажимента си към нея. Каза си, че слагането на халката е важно за него, не е про форма и го прие. Влюби се в младостта, красотата и чистотата на Зилян. Сега остава да се научи да прощава грешките й.

Общи условия

Активация на акаунт