Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 054
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Не можах да гледам 2-3 серии но доколкото разбрах голобрадия"убавец" май е отвлякъл Бену.заради сметките му с Низар. Моля някой да ми каже какво точно е станало
Зилян ги свърши и тя едни.Абе момиче я си гледай мъжа  ,с брат си на глава няма да излезеш

# 196
И в крайна сметка за кого беше щастлива тази сцена. Не можахме да и се зардаваме. Само на Хазар му е щастливо, но за кратко.

# 197
  • София/Бургас
Алоууу, мадамите!  wavey
Безопасно пристигнала съм, малко поспала и изгледала серията от части, че имах проблеми с интернета.
Обещах закуска (в случая обяд) и "експесно" експресо :

Ще се съгласите май с мен, че Хазар е употребен малко, ама ще е късно.

# 198
За полицията е, но за мен Ресул е с психични проблеми. Не се знае как би реагирал при намеса на полицията. Затова Зилян постъпи за момента правилно, като не ангажира полицията. Не знам обаче защо продължава да го прикрива за убийството на Арда, като го вижда що за човек е.

# 199
  • Бургас / София
Ресул и Низар в затвора и всички ще са щастливи...

# 200
Ех, че апетитно. Супер Иве!
Употребено е момчето няма спор. Аз на Зилян действията и не ги разбирам особено. Как само щастливо  и приготвяше закуска Sad.

Дали с този епизод 28 оригинален, не е завършил навремето 1 сезон на сериала. Колко много въпроси?

# 201
Иве аз отдавна съм на същото мнение за нашето момче .

# 202
За полицията е, но за мен Ресул е с психични проблеми. Не се знае как би реагирал при намеса на полицията. Затова Зилян постъпи за момента правилно, като не ангажира полицията. Не знам обаче защо продължава да го прикрива за убийството на Арда, като го вижда що за човек е.

И аз мисля че Зилян не бива да намесва полицията.Но  трябваше да се изправи срещу баща си и да му каже всичко, а не" Моля ви не ме питайте нищо" На Хазар също трябваше да сподели но най вече на баща си защото Ресул все още има респект от баща си

# 203

За полицията  да, но не и като мълчи и не споделя нито с Хазар, нито с баща си. Глупаво и много обидно за Хазар.
"Много те обичам ама няма да споделям с теб тъпотиите на брат ми!" Излиза, че Ресул е по- важен за нея от Хазар.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 13:27 от Tara41

# 204
Първи сезон е завършил може би с отиването на Хазар в Ирак. Това сега са серии от втори сезон.

# 205
  • София/Бургас
Диди, аз се чудя как намира сили Хазар да и прости това. Тя се подигра с него много. Ще кажете любов, ама всичко си има граници.

# 206
Не мога да ви разбера честно. smile3529
Какво толкова го жалите Хазар?
Разбирам някой да го е насилил нещо, а той си беше много доволен, чак закуска направи човека. Искаше да бъде с Зилян, е получи го. Сега ще трябва да почака малко за още.
Много нежни души сте се събрали тук явно newsm51
Нашето момче е голям мъж, а и със сигурност не му е за първи път.
Зилян го направи точно, защото познава Расул и според нея няма друг начин. По точно има, но както каза и самия Расул тя винаги е готова да се пожертва и именно от това се възползва и той.
А и до колкото стана ясно Расул не се интересува от извинението на Низар той иска сестра му да се прибере в къщи и да бъде истинка Шахвар. Това означава, че няма да се спре докато не я накара да се прибере в къщи .Е има ли смисъл тогава да прави каквото и да било и да застрашава живота на Бену, а може би и живота на Хазар . С Расул се действа со кротце со блого иначе става лошо.

# 207
  • София/Бургас
 inabat, как би се почувствала на негово място и би ли простила това?

# 208
Диди, аз се чудя как намира сили Хазар да и прости това. Тя се подигра с него много. Ще кажете любов, ама всичко си има граници.

Аз лично не бих простила , тя си играе с него на искам те не те искам .

# 209

За полицията  да, но не и като мълчи и не споделя нито с Хазар, нито с баща си. Глупаво и много обидно за Хазар.

Да, за Хазар ще бъде много обидно като разбере, че тя не му се доверява и се съобразява повече с брат си, отколкото с него.

Общи условия

Активация на акаунт