Щастливи заедно (Aşka Sürgün) - Beren Saat и Mahsun Kırmızıgül - Тема 8

• 48 099
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
добро утро и от мен!

# 181
Добро утро и успешен ден на всички газелки, пИпИруди, птички и буболечки и от мен! Петя, второто кафе за мен ли е?  Hug

# 182
Добро утро и успешен ден на всички газелки, пИпИруди, птички и буболечки и от мен! Петя, второто кафе за мен ли е?  Hug
Ама йес Янче Simple Smile

# 183
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Гъзелки закуската е от мен Simple Smile

# 184
  • София
Ха, добър ви ден сега!

И понеже аз станах специалист по клюки, днес ви поздравявам със специално изпълнение. Надявам се, ще разберете закачката.

http://vbox7.com/play:504e9289

Скрит текст:
Ария на клеветата – дон Базилио, Севилският бръснар, Джакомо Росини
Либрето: Чезаре Стербини, Превод: Йордан Стратиев
Не? Тогава чуйте и мълчете:
Клеветата! Отначало
тя едва-едва се чува.
После, сладко прозвучала,
почва всички да вълнува
и шуми като поток.
Бавно, плавно, незабавно,
завладява всики люди!
Любопитство вредом буди,
става изведнъж забавна
и стоглава, пропълзява,
от уста в уста минава,
и устата я повтарят
дето могат, дето сварят
като стар познат урок.
Все по-често, всекичасно,
плъзват разни тълкувания!
Всички шепна едногласно,
става общо достояние,
всяка улица оглася,
като буря се разнася
и расте от ден на ден.
Шепот таен и злословен
пълни градските площади
и като от гръм топовен,
завистливи и злоради
млади, стари, стари, млади,
всеки бива поразен.
И тогава набедения,
претърпял ред унижения,
сред общественото мнение
е съвсем опозорен!
Е, какво ще кажете?

и по специалността ми, ето това:
http://www.televizyongazetesi.com/alper-kul-insanlar-alemi-progr … evleniyor_6_56330
Алпер Кул се жени за колежката си от програмата „Човешко царство” (İnsanlar Alemi)
Скрит текст:
Алпер Кул направи първата стъпка по пътя към брака с колежката си от програмата „Човешко царство” (İnsanlar Alemi) – Айлин Контенте (Aylin Kontente). Кул, който преди 10 дни предложи брак на Контенте, веднага щом чу отговора „да” започна приготовленията.
Двамата са заедно от месец април и с това си решение зарадваха и колегите си от екипа. Двойката ще седне на масата за подпис през идната пролет.

Последна редакция: ср, 25 юли 2012, 10:59 от milena d

# 185
Милена, благодаря за превода!  bouquet До другата пролет има доста време, не знам защо го обявяват толкова рано. Дано са щастливи заедно.

# 186
Ето още един "любимец" с нов проект. Като гледам - не е улегнал с времето  Joy Joy Joy

http://www.youtube.com/watch?v=2sMEwQT7w74&feature=player_embedded

# 187
Къде сте момичета, гледате ли? Имах сума ти въпроси ама не му е сега времето, в момента на култувата сцена.....

# 188
  • Бургас / София
Много тъпо се получи и сега какво?? Кога Зилян пак ще е при Хазар, сигурно Бену ще му разкаже...

# 189
Стана ми мъчно за Хазар   newsm45  Как ли зе чувства като се визя като част от езин списък ???

# 190
  • Бургас / София
Да, това със списъка беше грубо, но той не му обърна внимание. След като разбере, че я няма чак тогава ще забележи сигурно.. Зилян постъпи много гадно, можеше да извика полицията да измъкнат Бену...Ресул е по-гаден от Низар ! Зилян, хем го знае какъв е и пак му обеща...

# 191
Ееее не! Зилян постъпи много жестоко. Не я оправдават никакви традиции, никаква Бену, никакъв Ресул. Достатъчно беше да каже на баща си. Защо скри и от него? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 192
Тази серия хич не ми хареса . Зилян постъпи много глупаво ,  да беше казала на Хазар за Бену и щяха да измислят нещо за да я пусне псето Ресул .  Ама къде ти тя всичко прави на своя глава\.

# 193
Полицията не винаги може да помогне при работа с човек като Ресул. Зилян по-скоро трябваше да сподели с Хазар, но явно му няма достатъчно доверие. Той в момента не обърна голямо внимание на списъка, но може би след като разбере, че го е напуснала, ще го приеме по-тежко. Иначе много хубава сцена. И дублажът беше добър.

# 194
  • Бургас / София
Точно, Ресул копелето си е за полицията..Той уби Ерда и седи и раздава правосърдие...

Общи условия

Активация на акаунт