141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 34 097
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • Boston, MA
В хубавия ми апартамент с остров и камина други живеят. На сегашния пребоядисахме шкафовете и наплескахме плотовете на "гранитени" пръски. Вчера точно гледах най-евтината къща в махалата -900 К. Няма да я бъде, ще го пишем в графата жертви за децата. А и пътуванията, по Агентски. Simple Smile

# 331

И аз вчера получих пакет от тях и нищо няма да връщам, толкова са им качествени и хубави дрехите! Не мога да кажа същото за качеството на crewcuts за съжаление, след две пранета тениските са пълно разочарование...

На сегашния пребоядисахме шкафовете и наплескахме плотовете на "гранитени" пръски.
гранитните плотове са со аутдейтед ениуей  Laughing

# 332
Здравейте, пиша от Бг. Изтеглени сме от лотарията за зелена карта за ДВ2013, и чувствата са ми смесени - ентусиазъм, примесен с притеснения. Имам две дечица на 4г и на 2,5г. Живот и здраве след визите.....сме се насочили към Флорида. По форуми чета всевъзможни неща, объркано ми е, на моменти дори си мисля - заслужава ли си всичко? Ще ви чета, надявам се да ме примете във вашата група  Hug

# 333
Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 авг 2012, 23:02 от Niki1

# 334
Боден отнякъде са ми взели адреса и сега се сдобих с чудесния им каталог. С удоволствие ще поръчам дрешки за чадото, нищо, че няма много много нужда. Толкова са красиви. Аз пазарувам и от един  друг сай-Гарнет Хилл- и там има попадения. Сдобихме се със страхотно розово палто-мечта за моята щерка. Grinning Heart Eyes

# 335
Цонна, Гарнет Хилл ги уважавам много, но нямат дрехи за момчета.  Whistling
Току-що разбрах, че огромния празен магазин до нас, в който до преди 2 месеца бяха Абъркомби и Фич и ни обгазяваха с парфюм до припадък,  Close ще отвори врати след по-малко от месец като Антрополоджи.  Sunglasses

# 336
  • The QC to be!!!
Museum? или като тези който са обикновенно за деца да се образоват? Ин ани рейт, честито за смяната на наемателя/собственика!

# 337
Museum? или като тези който са обикновенно за деца да се образоват? Ин ани рейт, честито за смяната на наемателя/собственика!

http://www.anthropologie.com

# 338
Мен ме дразнят, че са безобразно скъпи, но ведъж годишно ги уважавам. Laughing Ха, честито.

Не знаех, че Гарнет-а са само женски. Не съм внимавала като съм гледала.

# 339
Хиър, честито за 18 квадрата и успех с новото начинание!

Аз съм такова перде, че селебретис трябва да ме бутнат и ми се представят, за да ги разпозная. Laughing

Свърши се с купуването на хубави дрехи за Ейдж, след месец тръгва на училище с униформа и се очертава да има спортни занимания почти всеки ден след училище , за които ще е с анцунг или друга спортна одежда. Sick

Антрополоджи ми харесват, но ме дразнят когато крадат идеи(вкл. с дъщерната им ърбън аутфитърс) и не дават кредит на дизайнера, а и на доста завишени цени продават някои неща.

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 06:46 от benson10

# 340
  • The QC to be!!!

http://www.anthropologie.com
Чудя се да се смея ли или да си наведа главата засрамена?  Blush

Да си кажа... погледнах им роклите само...  Stop е ще трябва някой първо да ме напие за да си купя от този магазин рокля. Алкохол обаче не пия.  Mr. Green Не става на въпрос за моделите, а за цените... няма начин да дам толкова $ за парцали... предпочитам в съвсем друга насока да си харча изработените с много труд $$. По би ми оттървало да си взема каквато и да е рокля дето ми харесва, и разликата да я дам като дарение, или да ида за уйкенда до някое хубаво топло кътче да ми се смажат ръждясалите стави..., но не и за рокли с такива цени.  Crazy

ins_dimitrova сори, не знам дали за вас ще си заслужава... аз за мен този въпрос съм си го отговорила много отдавна. Колкото хора, толкова и мнения. По вероятно е да не можете да си отговорите на този ?с докато не опитате и не видите как стоят нещата за вас . Моето абсолютно субективно мнение - да, да и да. Много е важно каква ви е нагласта преди тръгването и това дали сте готови да научите езика (ако не го знаете), да се интегрирате, да създадете познати, даже и приятели, различен свят с всичките му добри и лоши страни!

Последна редакция: ср, 08 авг 2012, 08:52 от Baby*

# 341
  • USA
Бенс, и аз съм така със звездите.  Laughing

Ins_dimitrova, добре дошла! Решението е много лично и само ще си дойде.

Аз харесвам Антрополоджи, но са много скъпи.

# 342
 ins_dimitrova, добре дощла! ако споделиш по-конкретно кое те е объркало, може да успеем да помогнем. Важно е дали знаете език, професии, живяли ли сте преди това в чужбина, това за начало, иначе всичко се учи.

Бенс, ще го киприш уикенда и по празниците. Пък и ще може да купуваш по- скъпи, защото намаляваш количеството. Харесвам униформата, облекчава ми сутрините Laughing

# 343
Фея, твоят колко бързо се смалява? Моят му се разказа играта тези 2 дни на жегите, но пак не се смали осезателно. 
Супер, Бейби, много се радвам, че "камъкът" е издържал температурния тест.

Моят го имам от поне година и я да съм изразходвала 1/10, я не. Ползвам го само след къпане, като мажа подмишнечната ямка обилно. Сега констаНтирам, че за плаж не е много подходящ, освен ако не се нанася след всяко плуване. Виж, за каякарстване и кардио на открито се е утрепал!

Инс, добре дошла. Ако наистина искате, ще успеете. Където и да сте.

# 344
Благодаря за посрещането   bouquet
Обърква ни неизвестното, чуваш и четеш отвсякъде различни неща, но всичко е строго индивидуално. В Бг ще оставим собствено жилище, държавни служби със смешни заплати и доста свободно време, но .....за сметка на - незнаем какво!? На 1 май разбираме, че сме от изтеглените за зелена карта, а на 15 май мъжът ми разбира, че е назначен на дългоочакваната служба.  Аз нямам занаят, мъжът ми е монтьор, езика не го знаем.
Наистина, че докато не отидем няма как да разберем дали е по добрият вариант, но ако ще  се окаже просто разходка, то тя ще е доста солена. Децата - как ще го приемат, друг език, всичко различно и непознато???
За момента това са нещата на които трябва да се даде отговор, предполагам, че много са тези които са спирали на този кръстопът, споделете ако сте от тях.

Общи условия

Активация на акаунт