141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 33 830
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Както и личнито ми име и това на съпругът ми ли. newsm78 И домашния ми адрес. Наистина си нагла.
Забравила си скромните $4382.23 за скул дистрикта. Те също са част от пропърти таксите. Това е за 2011. За 2012 са по-високи, дигнаха и промилите и оценката на имотите.

Titina  Stop моля, спри  Stop Научи законите в държава където си, и пак ще си говорим. Уважавам хъса ти, но не знаеш кога да спреш и да се извиниш и да кажеш поне 1 сори! Confused

С теб нямам никакво намерение да говоря, говоря с хора които имат доблеста да ми кажат нещо в очите ако не са съгласни с някое мое твърдение. Не да препращат информацията на личните пощи на други. За мен това е мерзко, ти както искаш го наречи.

Искаш да ти се извиня за разспространяване на невярна информация ли? Или за разспространение на лична информация ( имена, адреси) ? Или не си съгласна, че ако имаш пропърти в Тексас дължиш и такси за скул дистрикта, които са част от таксите ти за къщата. Наистина вземи прочети закона

# 541
Момичета, уважавам всяка една от вас, НО прекалихте. С какво толкоз предизвика гнева ви Титина? Идва ми в повече. Как наистина знаете, колко са парите, които плаща и каква й е ползата да лъже?! Аз не разбирам, честно... До колкото си спомням къщата й е доста голяма. В наше село за 2000 кв. фита се плащат над $3000. Не знам, но стана грубо.

# 542
  • The QC to be!!!
Наистина вземи прочети закона
Titina, пак, моля те спри.  Stop Ти си тази която трябва да прочете закона. Съжалявам, че не го знаеш, но това  не ти дава право да размахваш пръст, да обиждаш и едва ли не да крещиш, че каунтито ти е публикувало твойта информация и е достъпна за всеки, това е публична иформация... Ми сори, че го знам това. Но не съм единствената дето го знае. Всеки който се е занимавал с определен вид работа, знае определени неща... и аз знам къде какво да търся и да проверя когато подадена информация ми излгежда не достоверна.  Confused За това ли да се извиня или да се извиня от името на каунтито ти?  Stop

Внах, ми да, много грубо стана права си.. Но така се получава понякога. Човек като говори на едро и не внимава с цифрите, не само грубо се получава а и много повече. Еле пък като почене да ми се маха с пръсти, заплашвайки не знаеки законите....  smile3505

# 543
Ще престанем ли да се занимаваме с Титина и тя да ни занимава със себе си? Имам чувството, че като отворя хладилника и ще изкочи опис на имуществото ѝ от там...

# 544
  • The QC to be!!!
Ще престанем ли да се занимаваме с Титина и тя да ни занимава със себе си? Имам чувството, че като отворя хладилника и ще изкочи опис на имуществото ѝ от там...
Да мем. нито дума, обещавам, даже да ме питат с нож на гърлото smile3505

# 545

дишай дълбока, дано изчезне злобата ти

# 546
дано изчезне злобата ти

Не знам за какво говориш... На теб няма ли да ти е приятно да спрем да се занимаваме с това, или ти доставя някакъв особен род удоволствие? Въпросите ми са риторични, моля те не ми отговаряй и ако обичаш без грубости и обиди, аз не съм те обидила нито веднъж, та не знам защо така скачаш...

# 547
дано изчезне злобата ти

Не знам за какво говориш... На теб няма ли да ти е приятно да спрем да се занимаваме с това, или ти доставя някакъв особен род удоволствие? Въпросите ми са риторични, моля те не ми отговаряй и ако обичаш без грубости и обиди, аз не съм те обидила нито веднъж, та не знам защо така скачаш...
Простичко е. Не ми е приятно да се разпространява информация от други теми, където съм писала. Ти направи точно това с претенции че запълвам темата тук и дори ти изкачам от хладилника. Една информация (дори и невярна), повторена няколко пъти става истина. Хора с достойнство сме все пак и когато някой ме изкара лъжец, и то на база на непълна информация представена от трето лице съм в правото си да се защитя. Никога не съм лъгала и боли когато те нарекат лъжец.
Нямам нищо напротив да се коментират разни неща. Давам реални суми имам документи за тях, но много е грозно тиражирането на лична информация. Особенно ако тази информация е непълна. Все едно аз да тиражирам информация получена от някого друг. Предполагам, няма да се чувства конфортно.

Всичко тръгна от изказването ми, че съм използвала медик айд за раждането и смятам, че няма нищо лошо т.к. плащам достатъчно високи данъци. И да уточня, данъци сме плащали и преди да използвам тази помощ ( само и единствено за раждането, за др. даже и идея си нямам какво вкл и как се кандидатства). Опитах се да бъда полезна ( това ще е за последен път, от тук нататък всеки си има глава на раменете, каквато информация му е нужна, да си я търси сам) и ме изкараха лъжец. Грозно ще е най-лекият епитет, които бих използвала в случая

# 548
  • USA
Ирка, честита ти рожденичка, със закъснение! Да е здрава и все така чаровна!

Относно цвета на кожата, не знам как ще реагирам в бъдеще, засега нямаме проблеми, нали е малка. Но съвсем скоро в библиотеката имаше бебета, с които да играят децата и беше останало черното бебе. Стейси каза, че не го иска, защото е черно Thinking. Не смятам, че е на расистска основа.

Аз пък винаги бих аплайвала за Медикейд при раждане, никога нищо не се знае. Стейси е с Олкидс застраховка, по-евтино ни излиза, отколкото ако я добавим към нашата.

Orchidblossom, тук научавам доста полезни неща. Нямам много време да се включвам във всички теми, но с удоволствие чета!

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 00:55 от maimun77

# 549
Ами чудесно, само че не разбирам аз какво общо имам с цялата тази твоя драма, нито съм ти изнасяла информацията, нито ме интерсуват личните ти дела в такива подробности. Просто споделих, че ми идва малко в повече във всяка тема, която отворя и ти участваш в нея, да чета за твоите материални продобивки в детайли, но щом на теб ти е толкова важно да споделяш такива неща, предполагам, ща не ща, ще трябва да продължа да се информирам   33uu

# 550
И мен ме заинтригува мартеничкоправенето.   Laughing

мишки, аз пращам на Хиър мартенички от известно време. По- скоро си разменяме. Голямо удоволствие ми доставя да седна да направя на някого. От 2 години си мисля да я изненадам с картичка също, но нещо не мога да си разчета времето. Ако е само за нас ще са само шнурчета, вързани на панделка за детето.

# 551
Ами чудесно, само че не разбирам аз какво общо имам с цялата тази твоя драма, нито съм ти изнасяла информацията, нито ме интерсуват личните ти дела в такива подробности. Просто споделих, че ми идва малко в повече във всяка тема, която отворя и ти участваш в нея, да чета за твоите материални продобивки в детайли, но щом на теб ти е толкова важно да споделяш такива неща, предполагам, ща не ща, ще трябва да продължа да се информирам   33uu
Не ми преиначавай думите ако обичаш. Съжалявам, че коментарите ми в темата за обзавеждането или детска стая  са ти дошли в малко повече, както и съжалявам че не съм коментирала до сега корнизи (нали така беше)- не са били засегнати като, не съм казала, че не харесвам корнизи. Не съм виновна, че отваряш теми където пиша. Но съм впечатлена, че си ми обърнала внимание на писаниците

# 552
И мен ме заинтригува мартеничкоправенето.   Laughing

мишки, аз пращам на Хиър мартенички от известно време. По- скоро си разменяме. Голямо удоволствие ми доставя да седна да направя на някого. От 2 години си мисля да я изненадам с картичка също, но нещо не мога да си разчета времето. Ако е само за нас ще са само шнурчета, вързани на панделка за детето.

Аз пращам на Ники и на няколко други форумки. Който иска, да ми пише. Аз ще си кажа, ако станат много хора и ми дойде в повече. Мартениците не са нищо особено, нито аз се занимавам с ръкоделия и занаяти, предупредени сте.

# 553
Моля ви се престанете вече с този спор!  Всеки си има разходи и задължения, както и глава на раменете!  Всеки да му мисли сам за себе си!

Да ви кажа, много ми е по-интересно да чета като споделяте за децата си, въпреки че все още нямаме такива.

За мартениците и аз все се замислям, но нашите не спират да пращат всяка година и така и не сме останали без мартеници.  Спомням си като тийнейджъри плетяхме гривни от мулине.  Сигурно ще станат много красиви мартеници.  Нещо от този тип:

http://cs2.livemaster.ru/foto/large/af03175585-ukrasheniya-fenechki.jpg
http://www.tialoto.bg/a/43-aksesoari/18507-izpleti-si-sam-grivna/

Спомням си преди 2-3 години помагах на ЕСЛ класовете в едно училище.  Занесох конци и плетохме с учениците, на всички много им хареса.   Flutter

# 554
За мартениците и аз все се замислям, но нашите не спират да пращат всяка година и така и не сме останали без мартеници. 

На мен никой от България не ми праща мартеници. Две години от Ники получих, на третата седнах и направих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт