141 американски олимпийки в лабиринта на българската бюрокрация.

• 33 824
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Wow, що помия се е изляла тук. Shocked

Нека да не забравяме, че емоционалната интелигентност е също толкова важна колкото и когнитивната. Peace

# 571
topicclosed , момичета, че стана много грозно, пък и нарушавате правилата.
Благодаря!

# 572
 харесжам идеята за мартени4ките, но ве4е не искам даа сии давам адреса.

# 573
Цонне, ОК, може януари да направим ново преброяване.

# 574
И аз съм заинтригувана от мартеничкообмена, както и от Коледните картички, но за вторите не съм сигурна, че ще мога тази година да се включа.

харесжам идеята за мартени4ките, но ве4е не искам даа сии давам адреса.

Ще си направим по един PO BOX, колко му е  Whistling

# 575
Аз съм на рецепти за козунаци вече. Whistling Късно сте се сетили за мартеници, през юли си пуснахме адресите между няколко съфорумки. Ако искате да ви добавя във групата във фейсбук.

# 576
Цонне, каква група сте си спретнали?  На лични ли да пращам име?

# 577
от 9 години чета тук,за 1 път виждам модератор да се намеси в тема к следя,еййй да не ви остави човек без контрол за 3 седмици значи Mr. Green
*
вчера ходих на София диша=нещо като арт хепънинг на улицата,беше на тема слово..много нагъчкано и нищо  не видях,честно казано,но пък много млади хора,деца бол,шарения съвсем по Европейско-му..супер различен свят от този, който е ул. А.Кънчев в моята глава/детство..
*
да предупредя тези, на които им предстои прибиране скоро..в Бг няма планиране на времето освен от сега до следв.30 мин..великата реплика е "ще се чуем"..не е изолирано явление изобщо,обяснявам си го с малките разстояния и сравнително по-малко скеджулнъто ежедневие,но на мен ми бърка в мозька зверски..
*
Драго от Варна е заменен с Крис от Гео Милев

# 578
  • USA
Другото любимо е "ще видим" Simple Smile. Ния много разбити сърца ще остави в България.  Laughing

# 579
  • The QC to be!!!
великата реплика е "ще се чуем"..не е изолирано явление изобщо,обяснявам си го с малките разстояния и сравнително по-малко скеджулнъто ежедневие,но на мен ми бърка в мозька зверски..
И на мен ми направи това впечатление. Но си мислех, че явно аз съм причината защото съм забравила как са били нещата или съм се променила.

За рекорда - на НИКОГО/НИЧИЯ поща не съм пращала имена и лични адреси и никой не ми се давал адреса или имената си (изкл. пращането на диск до МВК). Това са 100% измислици и то мн. грозни... нямах намерение да го репликирам... но моля спрете подмятанията, нека с това спре тази дискусия.

Последна редакция: пн, 13 авг 2012, 09:42 от Baby*

# 580
Аз си мечтая за повече спонтанност в ежедневието, но кой знае дали реално бих я понесла.

Анет, какви са тенденциите в ползването на умалителни? Пие ли се биричка, бозичка? Яде ли се пастичка?

# 581
  • Чикаго / София
Анет Ния е опасна, ей! Laughing Я кажи харесало ли й е това лято в Бг? Доволна ли е, иска ли пак да изкара там лятото догодина?

Да, в Бг никой не планира напред. Или поне малко хора го правят. Всички са на- Ще се чуем. Това пък си има и своите хубави страни, макар че си признавам, че и на мен ми бъркаше в нервите това нещо.

# 582
Моята петгодишна пикла се похвали, че и тя има бойфренд. Марио. ooooh! Ама не е сигурно, че той знае. Whistling

# 583
Здравейте,
прочетох малко от последната страничка, та взех , че се задъжих за милата ни Родина, ама всеки казва "не се прибирай, тук е ужасно"...Да си изкарате възможно на-малко стресово на всички, които са на гости в БГ и дано само с положителни емоции се заредите там!
Честито на всички мамини деца, сдобили се с бой и гърл-френдс... Laughing Ние сме на етапа да се усмихваме и да си харесваме по някоя друга. Засега нямаме постоянна гърл-френд, менят се  Mr. Green

СолейHug и честито за новата ви радост и за порасналата с още една годинка такава! Да са ви здрави и само радост да ви носят! Мерси за отговора. питах за себе си, че имам 2 роднини с подобни здравословни проблеми , та се чудех дали с напредването на възрастта няма да е добре да си ударя такава ваксина. Ще се въздържа.

Аз имам и друг въпрос- какво знаете за варниш на зъбите при малчовците- става въпрос за 3 годишни - ползи/вреди и правите ли варниш на зъбките на  своите деца. Дочух нещо от рода, че май било карцогенно това...Моето дете има 2 пъти засега, довечера сме на зъболекар и съм в чуденка дали отново да правим... newsm78 Rolling Eyes

# 584
  • Boston, MA
...
Драго от Варна е заменен с Крис от Гео Милев

Joy Опасна работа.

Ние бяхме на годишния ни фестивъс във Вермонт, където се събираме сума ти народ от страната, с все деца и страхотна веселба. Та Дани ги обичаше и ги целуваше всичките, но май най-много малката йогини Рада. Децата изнасяха някакво импровизирано представление, с хореография и после индивидуални изпълнения. След като си легнаха, стана страшно.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт