Пепел от рози по БТВ-16

• 41 065
  • 739
  •   1
Отговори
# 45

Толкова е естествена и красива.

# 46

Наистина има невероятна естествена красота...В "Щастливи заедно" особено е невероятна като визия - нито прекалено скромно облечена и гримирана,нито пък твърде ярка визия...Супер Simple Smile

# 47
# 48
Къде сте душици?Май отпуските свършиха и вече работите....
Цял ден съм тук,защото при мен времето е странно - аха да завали,и не смея да излизам с малкия,че трудно прибирането  Grinning....

Въпреки,че ролята в нашия филм му е гадна,е симпатяга на тази снимка Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 49
# 50
МОМИЧЕТА, ЗДРАВЕЙТЕ! Hug

Какъв беше денят ви?

Моят беше много хубав и весел. Бях на едно страхотно място с приятели, които не бях виждала отдавна и си изкарах чудесно. Много обичам лятото , забелязали ли сте , че тогава сме в по-добро настроение и повече се усмихваме. Може би заради ваканциите.

Изчетох ви набързо , свърших задачите в къщи и сега сядам и аз да напиша няколко приказки.

Марги  Hug Много хубави неща си написала за усмивката.Притчата също ми хареса.
Аз се старая да се усмихвам непрекъснато , дори когато имам проблеми или не съм в настроение. Усмивката ми е като униформа , тя е и като спасителна сламка понякога , последното нещо , за което да се хвана , затова ми е много важна.
Има толкова неприятни неща в ежедневието , отвсякъде блика негативизъм и лоши новини , че аз гледам на усмивката и доброто настроение като на спасение. Работата ми също е сериозна и не предполага към много усмихване , но винаги се намира начин. Имам и делова усмивка. В живота и аз като Хриси понякога се правя на шут, само за да видя усмивка на лицето на някой. Струва си, чувството е несравнимо. 

На „блудната съфорумка Аша”, както сама се е нарекла , добре дошла и от мен.  Липсваше ни, момиче. Аз също бях на едно място,забравено от бога, но за разлика от теб имах някакви зачатъци на интернет и много филми в лаптопа, та не можах да полудея. Как  живеят хората на такива места, не знам. Там можеш да починеш от скука или от жега.
Да ти кажа, щом си тук значи не ти се е получила добре детоксикацията и дефатмагюлизацията / това последното много ми хареса/. Скоро ще получиш абстиненция като Хриси. Аз не се и опитвам да правя такива неща, наслаждавам се на лудостта си, а от ден на ден състоянието ми става все по –сериозно.

За Истанбул- ходила съм само веднъж, но бях потресена от вида на жените там. Моите впечатления са същите като твоите. Запомнила съм обаче едни жени дето бяха с къси поли и дълбоки деколтета, а главите им забрадени, само очите им се виждат. Това нещо не го разбирам. Долавям някаква неискреност. Масово обаче са с тези дълги шлифери до кокалчетата. Сами жени по улиците рядко се срещат, изключая туристките, ама те си личат.

Цитат
Предложих това на Дъгичка  (тъй като знам, че тя в момента гледа сериала), но може би тя не е прочела това мое предложение в предишните ми постове и още не е коментирала, какво мисли.
Дана, извинявай мила, пропуснала съм да ти отговоря. Пък и напоследък с теб не се засичаме в темата. Разбира се,че съм съгласна щом другите момичета нямат нищо против. Тия дни имах свободно време и вече изгледах 10 серии. Невероятен филм, толкова добре направен .Темите в него са наистина трудни за асимилиране от нас, но през последните месеци изчетох две от книгите на Елиф Шафак и така да се каже се подготвих за това, което ме очакваше в „Облака”. Тези дни ще се опитам да осмисля видяното, някои неща имам нужда да ги вида отново и тогава ще продължа.
Ето и Аша ще го почва, та ще има за какво да си говорим докато възобновят нашия сериал.

Марги, едно птиченце ми каза , че скоро и ти ще се заоблачиш. Права си , че сюжета е много тежък, но там Енгин е прекрасен. Не мога да повярвам, че симпатизирам на герой който връзва с вериги жена, удря шамари, пали я и стреля по нея, но е факт. Даже си поплаках с него. И аз бях леко предубедена , но си струва.

Ани Hug Много се радвам, че вече си в музикалния ни клуб. Нали знаеш, с каквито се събереш, такъв ставаш. Важното е да ти е кеф.
Много красиви снимки на Истанбул, аз имам много хубави,които сама съм направила , скоро не съм ги гледала, може някой път да ви покажа някоя. Много ми се ходи пак, ама не знам дали ще мога да го вместя в графика си наесен. Тази година голямо пътуване му ударих, чак ми омръзна да стягам багажи.
А това място от снимката на Аша е страхотно, аз съм била на едно подобно, в момента не се сещам за името му, дотам се стига с един лифт и се вижда  панорама на целия град. Истанбул е магнетично място, като отидеш веднъж ,няма как да не поискаш да се върнеш.

Ивка, страхотна си. Онези 187 см. така и не ги уточнихме, но поне се посмяхме с тях. Благодаря за този сайт, там има доста песни на нашия човек,които не бях слушала досега.

Спирам,че пак доста се отплеснах!
Отивам да гледам клиповете, които сте сложили, че одеве ги пропуснах.

До после!

# 51
# 52
  • В Града на липите

# 53
Хрумна ми да Ви блъсна един въпрос.....Май не е писано по него,или поне аз не съм била още сред Вас,но нищо - ако се повтарям,ще ме извините Simple Smile

Та....Питам се/и Вас също/ Защо Керим прие да се ожени за Фатмагюл? Wink
Бих се радвала да разбера Вашата гледна точка Simple Smile

# 54

Тази жена много ми хареса като артист още с ролята си в "Брак с чужденец",невероятно изпълнение направи - спукваше ме от смях  hahaha И сега като се сетя за тамошната и роля се смея  Grinning

# 55
Здравейте!

Ивка, Дъга,  Hug

Дъга, не искам да се заричам, защото никога нищо не се знае, ама за сега няма вероятност да се заоблача. Stop Naughty
Не искам да прозвучи грубо, знам, че повечето сте фенове на Енгин, затова ме извинете,  Praynig Hug но не просто не ми харесва там...повече от нехаресване е. Rolling Eyes

И самата история не ми харесва, може да е много силна, истинска, ама нямам мужда от такива. Rolling Eyes
Знам, че и за нашето сериалче мислих така почти 6 месеца преди да успея да го загледам, ама тук е различно... Rolling Eyes
А и в момента нямам пространство...на харесване, така съм си определила сериалните състояния на лудост... newsm78 Joy
В момента АФК е заел, онази освободена част, от първоначалната ми еуфория и сериална любов към Пепел от рози/КВФ.

# 56
  • В Града на липите
Цитат

Ивка, не помня в кой епизод беше, но самия Керим отговори на този въпрос.
Ожени се за нея, защото я видя да прави опит за самоубийство на брега. Не искаше да свърши като майка му. Той непрекъснато си спомняше, как я е видял обесена, и реши да спаси поне Фатмагюл.
Вината го разяждаше и колкото и да беше объркан в този момент сякаш осъзна, че е единствения й шанс.

# 57
Момичета,този клип е страхотен. Песента много ми хареса, много ми се иска да знам за какво се пее в нея...

http://www.youtube.com/watch?v=Khj-vuRKyTo&feature=player_embedded

# 58
Цитат

Ивка, не помня в кой епизод беше, но самия Керим отговори на този въпрос.
Ожени се за нея, защото я видя да прави опит за самоубийство на брега. Не искаше да свърши като майка му. Той непрекъснато си спомняше, как я е видял обесена, и реши да спаси поне Фатмагюл.
Вината го разяждаше и колкото и да беше объркан в този момент сякаш осъзна, че е единствения й шанс.

Ок,може би е така,аз не си спомням да съм гледала точно този епизод - загледах филма от към 10-12 епизод мисля..Но знаете ли защо Ви попитах?Защото малко взех да се обърквам от сценария - значи Керим веднъж се жени за нея,от страх да не би да я последва съдбата на майка му,и после решава да се разведе с нея точно поради същата причина - след като прочете писмото оставено от майка му.....
Та много не схванах логиката - може би хард диска в главата ми е за преинсталация или смяна... newsm78 Simple Smile

Момичета,този клип е страхотен. Песента много ми хареса, много ми се иска да знам за какво се пее в нея...

http://www.youtube.com/watch?v=Khj-vuRKyTo&feature=player_embedded

Дъга,ако беше гръцки - ок,но турския ми е на ниво под 0,за което съжалявам...Опитах се да изнамеря всички песни от Пепел от рози,но нещо не ми се получава,което обаче не означава,че ще се откажа  hahaha

# 59
Дъга  Hug

Пробвай тук някъде може и да я има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт