Пепел от рози по БТВ-16

• 41 062
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро!

Ани, Ивка, Дъга,  Hug

И от мен пожелания за един хубав ден, с интересни  срещи и случки,
които да оставят следи от усмивки...цветни и пъстри!!!

Като се замисля, усмихваме се на толкова неща, дори и без да се замисляме, някак инстинктивно, но да се усмихнеш на хубавото и доброто, дори когато около теб цветовете са загубили силата си е нещо различно, то е свързано не само със силата на характера.
Четох из нета, че усмивката също е част от наследствеността, която получаваме от родителите си, от семейството си.
И въпреки за това да можем да се усмихваме на живота е нужно да полагаме грижи. Да се усмихваме също се учи, възпитава се, но и зависи в някаква степен от средата, от обкръжението от хората до нас, които са фактор за това.

Защо изобщо ви занимавам с това...
Ами мислих си за Фатмагюл, та затова... Thinking

Имаше моменти, дори и когато й беше най-трудно тя успяваше да се усмихне, въпреки болката, която беше толкова силна. Усмихваше се на толкова малки неща, на цветето което й подари Мурат, усмихваше се на това, че Рахми е до нея...

И Мерием в случая й помогна също да повярва, че има за какво да се усмихва дори и в тези трудни за нея дни.
Усмивката на Мерием, беше като извор за силата и вярата на самата Фатмагюл, за нейната усмивка също.

Каква ирония на съдбата...да й се случи нещо толкова страшно за да я срещне с човек като Мерием, нали? newsm78
Обаче ето, че е вярна онази приказка...всяко зло за добро.

Толкова много сълзи в тази история, и от Фатмагюл и от Керим... Rolling Eyes Навярно за това всяка усмивка на лицата им беше толкова силна и въздействаща... Laughing  Тук Керим много сладко се усмихва...Heart Eyes

И една притча за усмивката...Дъга,  Hug ме зарази с темата за усмивката... Laughing
Цитат
Видях,че се чудите колко е висок - 187см.
Ивка, кой е толкова висок? newsm78

И нали съм на вълна усмивката, да приключа за сега с...усмихнат ден и до по-късно... bye Smile

# 31
  • на морето
Здравейте, скъпи дружки !  Hug Hug
Блудната съфорумка се завърна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
От къде по напред да я захващам ... newsm78
Първо - честита ни нова тема !   smile3501 smile3501 smile3501Поздравления за Марги newsm51 и благодарности на Шатци !  newsm51 Прекрасно ново оформление !  
Абе .... при последното надникване бяхне да 44стр - явно ви е тръгнала приказката , което е чудесно.

Такааа...аз сега да си дам ...." извинителната бележка" ... Rolling Eyes Embarassed Embarassed , ако я приемете , де ..- бях няколко дни "селянка " , а там е " Зоната на здрача " - няма комуникации .Попада в някаква сянка / ниско е, м/у баири /  и мобилните не се ловят .То , не че стационарните работят като хората ...може и с дни да няма сигнал .... #Cussing out Та , в този ред на мисли ,бях неоткриваема ...  4470 4470 4470
Съжалявам , че съм ви причинила притеснения  Praynig Praynig

Хрисе , здрасти слънце , радвам се да те видя !  Hug
За протокола - детоксикирах се ,т.е. дефатмагюлизирах се ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  Ударих на екс един преговор на няколко стари сериала и съм вече свежа като репичка ... hahaha hahaha hahaha
 Обаче , това , че съм " чиста " не значи , че няма да се срещаме тук ,я ...
Опитвам да започна Облака ...ще пиша за резултата .Разбрах , че опцията е тук със скрит текст, така ли ?
Понеже кафенцето вече е сложено , аз да ви осигуря обстановка за пиене ... Laughing -  Истанбул от високо :

И за да не съм съвсем спам  newsm53 :
Последно видях , че сте коментирали Кристин  и нейното поведение . А "вкарването й " като образ в сюжета на сериала не ви ли пунтира едно ле..ее..кинко  Wink съпоставяне и противопоставяне на типажът " западна жена " с традициите , мирогледа и възпитанието на турските жени , но  тези от по -традиционната прослойка . Имам пред вид едно по -широко , по- глобално разглеждане на образа , а не само в конкретността на  сценарийните събития ..
Защо го казвам  това ...От няколко години , по веднъж на година се случва да "прескоча " до Стамбулско ...Прави ми впечатление , че има едно прогресивно увеличяващо се " забраждане " ...Ако преди бяха само с "увити глави " , вече все по често се виждат и облечени изцяло в черни чаршафи ....

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 11:00 от asha

# 32
  • В Града на липите
Добро утро и хубав ден на всички

asha, липсваше ми  Hug Нали си във ваканция, появявай се по-често. Действаш ми тонизиращо.
Радвам се, че си "чиста", моята детоксикация все още продължава, но съм в някаква постоянна абстиненция. Определено имам нужда от твоята гьостерица. Три пъти дневно, и да ми се забрани достъпа до нет  Joy  Joy  Joy Не виждам какво друго би помогнало.
Целувки на Детелинка, ако я видиш, че и тя ми липсва.
Чакам отзиви за Облака. Чудя се на кого ще дадеш сърцето си там.  newsm78

Марги, за мен усмивката е много важна и има лечебна сила. За това и понякога се правя на шут, но обичам да разсмивам хората. Благодаря за притчата  Hug Ще си я прочета, като успея да се довлека до работа  Grinning Още се настройвам да отида или да не отида  Grinning

# 33
  • на морето
Хрисе, аз ,душо,  бях на интернет-диета от около година и половина , като имам пред вид конкретно гледане на клипове , филми онлайн тв и т.н. От службата сАде едИнА форум и кореспонденцията оправях. За сметка на това ,пък , като се "интернетизирах" тази година  в началото и като "далдисах " в сериала , та си наваксах с лихвите . Mr. GreenИнъче казано -не върши работа ... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Всъщност ...училището е във ваканция ,а аз съм си на работа / постоянната / -с даскалъка приключих /за сега , че нещо са ме харесали и ще трЕби да бЕгам да се спасявам  Laughingза следващата учебна година .../
С Детелинка евентуално другата седмица ще имаме сбирка - смятам да изненадам Бургаската група с едно местенце /ако вече не са открили и те въпросното ново заведение  Laughing Laughing Laughing /
Едно поздравче за тебе и всички останали сладурки тук  

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 11:37 от asha

# 34
Здравейте дами wavey

Много сте ранобудни! Hug  bouquet

Asha, привет Hug
Цитат
Опитвам да започна Облака ...ще пиша за резултата .Разбрах , че опцията е тук със скрит текст, така ли ?
В предишната тема (номер 15) видях, че Дъгичка и Хриси са коментирали "Облака" и актьорската игра на Енгинча в този сериал. Аз съм фенка на тази му роля и коментарите по въпроса са ми много интересни. Знам, че има отделна тема, но аз лично не съм влизала там, поради липса на време да пиша и в двете темички и поради факта, че коментарите ми за "Облака" не биха били толкова задълбочени, а по-скоро имам нужда да споделя отделни впечатления. Помислих си, че е възможно понякога (когато нещо ни е впечатлило) да коментираме "Облака" в "скрит текст" с момичетата, които пишат тук и в момента го гледат или са го гледали, тъй като повечето дами в темичката ни намират този сериал за тежък (всъщност той си е такъв Mr. Green), а и темата ни е "Пепел от рози". Предложих това на Дъгичка Wink (тъй като знам, че тя в момента гледа сериала), но може би тя не е прочела това мое предложение в предишните ми постове и още не е коментирала, какво мисли. Марги Simple Smile, която не е от "гледащите" се съгласи с опцията за "скрития текст" Hug...предполагам, че и другите момичета, които не гледат "Облака" и нямат намерение да го гледат, не биха имали нищо против, ако от време на време коментираме нещо във връзка с него. Hug

Ох, много дълго ми стана това обяснение blahblah. Извинявам се! smihesorry
Ще се радвам да споделиш мнение за "Облака" Hug

Марги Hug страхотна притча за усмивката...тъжна, но вярна! Пожелавам да се усмихваме винаги с искрена и широка усмивка!

Момичета, пожелавам ви хубав и приятен ден! До после Hug

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 12:23 от dana78

# 35
Аша,  Hug здравей!

Извиненията се приемат  yes ако обещаеш да не ни изоставяш вече за толкова дълго... Peace Laughing

Хриси,  Hug аз имам удоволствието усмивката да е като задължителен елелент и в работата ми/макар да звучи не много добре така казано...задължителен елемент  newsm78/ и в този смисъл, мога да се похваля, че съм обучена да се усмихвам.  newsm53 newsm03
Разбира се, че важни са причините да се усмихва човек, ама според мен обкръжението от хора е преди всичко. Има такива, с които го правиш с лекота и естествено, и такива, с които не просто не можеш, не успяваш, ами и сякаш ти пречат за това.
И винаги ми е било странно, например, че точно такива хора на други не им действат така, т.е. точно и същите хора предизвикват нечии чужди усмивки при това без проблем, а с теб не се получава... newsm12
Просто има някаква несъвместимост... newsm78
И винаги съм се чудила, тази несъвместимост първоначално би ли могла да бъде преодоляна или си остава такава завинаги?
И ако може какво е нужно? Thinking

И за да се върна на сериала...ето, че и в нашата история имаше една непреодолима на пръв поглед несъвместимост...любов между Фатмагюл и Керим...обаче, ето, че се случи, получи се.
Кой би могъл да предположи, поне аз не, дори и за това дълго време не заглеждах сериала, струваше ми се абсурдно. ooooh!
Така, че трябва да преодоляваме несъвместимостите, каквито и да са, това, че понякога не знаем как, не бива да ни пречи и да ни отказва... Peace
Ето, че историята на Фатмагюл е много нагледен пример за това...макар и сериален. Peace Laughing

Дана,  Hug

Не се притеснявай за тоз Облак, пиши си спокойно, няма нужда от ничие позволение, особено когато е по правилата на форума да е в скрит текст. Peace
В случая беше хубаво, че сподели и потърси мнения, аз много уважавам подоно поведение в общуването. Peace
И ако си позволих да дам своето то беше за това, и беше само мнението ми, не бих искала да го приемате като позволение, защото се притеснявам така. Rolling Eyes

Затова пишете си спокойно, аз ще си чета спокойно и всичко ще си е наред. Hug

Един поздрав...днес да разнообразим  Wink с другият ни любимец...покрай нас с Дъга, май го захаресвахте всички... newsm78 Joy Hug
Ами то, какво друго ви остана при тези наши музикални "атаки"... Joy Joy Joy

http://www.vbox7.com/play:d7eb28a4  Юсуф Гюней - Върви си от тук тяло мое

И момчето, определено е красавец... Heart Eyes

Хайде до после... 55 Kissing Heart lovekiss

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 12:32 от margita9

# 36
Здравейте отново!  Hug

Много ми беше приятно да ви изчета.  Peace

Дъгичке,  Hug приятно изкарване. Аз навярно другата седмица ще ходя на басейн, когато времето се оправи, тъй като тук не е толкова горещо и духа един силен вятър.  Rolling Eyes

Марги,  Hug много ми хареса това, което си написала за усмивката и най-важното - Накара ме да се усмихна.  Laughing Grinning
Ето и от мен едни усмихващи се Фатмагюл и Керим.  Heart Eyes

Наистина съдбата им поднесе много тежки моменти и точно за това оттук насетне заслужат да се усмихват много и често.  Heart Eyes

Аша,  Hug добре дошла, липсваше на всички ни!
Моля те, недей да се извиняваш.  Praynig Няма проблеми, Марги (заедно с Шатци) намериха решение на ''проблема'' дори ако мога и да го нарека така.  Simple Smile
Всички сме на ясно колко е трудно, когато си на село да имаш нет. Или ще ти е бавен тип ''охлюв'' (Ивка  Hug най-добре знае!  Laughing ) или пък изобщо няма да има (както е при мен, когато отида на село).  Laughing
Ейй, много е красив тоз Истанбул, бе. Heart Eyes Беше удоволствие да си изпия кафето втренчила се в тази гледка.  Grinning

Хриси,  Hug твоето кафенце също много ми хареса.  Grinning
Относно това да се правиш на шут, познато ми е, повярвай ми.  Laughing Изобщо не обичам хората до мен да са нещастни и за това винаги се опитвам да ги развеселя, дори се стига до това да ми се ядосат, но... такава съм си, съжалявам.  Laughing

Дана,  Hug аз също мисля, че няма проблем момичетата в темата ни, които гледат Облака, да го коментират в скрит текст.  newsm10 Peace Аз съм съгласна. Peace

МаргиHug писали сме по едно и също време.
Вие с Дъга  Hug ме запалихте и по Рафет и по Юсуф. Чудя се да ви се сърдя ли, че аз веднъж ''запаля'' ли се по нещо, откъсване няма -  Naughty..   hahaha Joy
Благодаря ви за всички музикални ''атаки'', винаги си ги слушам с удоволствие.  Heart Eyes

До после!  Kissing Heart

# 37
Привет на всички Simple Smile отново .. Hug

А за ръста пак съм се объркала,както често ми се случва,говоря преди да мисля  Grinning

Ето офицялния сайт на певеца-актьор :

www.rafetelroman.com

# 38
Офф,хора...Не ми стига да гледам Истанбул на снимкииии...Ходи ми се там....Искам да отида навсякъде,където са снимани филмите,които съм гледала....И да видя някоя звездичка от тях най-вече.........Grinning

# 39
Офф,хора...Не ми стига да гледам Истанбул на снимкииии...Ходи ми се там....Искам да отида навсякъде,където са снимани филмите,които съм гледала....И да видя някоя звездичка от тях най-вече.........Grinning
И аз толкова много искам.  Heart Eyes
Има една екскурзия скоро (мисля, че беше септември месец) до снимачната площадка на Пепел от рози в Ълдър. Това градче толкова много ми харесва и толкова искам да отида.  Heart Eyes Но няма да стане.  Rolling Eyes

# 40
Ето малко снимчици.  Heart Eyes

Скрит текст:

Стягам багажа и дим да ме няма.  Laughing

# 41
Ивка, много интересни неща има в тоз сайт, май не съм го виждала преди, или съм...то, вече се обърквам... newsm78 Joy

Ивка, Ани, да ви кажа мен например не ме вълнува толкова къде и как е снимано, не знам, някак ми се разваля магията от сериала. newsm78
Може би и затова много, много не се интересувам от живота на артистите извън образите им, не знам. newsm78
Е, само малко...колкото да не е без хич... Joy Joy Joy

Ани, а иначе местата са наистина красиви. Peace Laughing

Такава хубава програмка съм си спретнала...на компа в темите, сериалите, клипчета, песнички, не знам, като трябва да влезна в нормален режим, как ще стане това... newsm78 Joy

Днес съм подкарала и още един любимец/и той не е много хубавец, ама пее хубаво/...Ferhat Gocer! Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:7d6eb6aa93  Ferhat Gocer - Ayrilsak Oluruz Biz - Разделени ще погинем

# 42
Ивка, много интересни неща има в тоз сайт, май не съм го виждала преди, или съм...то, вече се обърквам... newsm78 Joy

Ивка, Ани, да ви кажа мен например не ме вълнува толкова къде и как е снимано, не знам, някак ми се разваля магията от сериала. newsm78
Може би и затова много, много не се интересувам от живота на артистите извън образите им, не знам. newsm78
Е, само малко...колкото да не е без хич... Joy Joy Joy

Ани, а иначе местата са наистина красиви. Peace Laughing

Такава хубава програмка съм си спретнала...на компа в темите, сериалите, клипчета, песнички, не знам, като трябва да влезна в нормален режим, как ще стане това... newsm78 Joy

Днес съм подкарала и още един любимец/и той не е много хубавец, ама пее хубаво/...Ferhat Gocer! Heart Eyes

http://www.vbox7.com/play:7d6eb6aa93  Ferhat Gocer - Ayrilsak Oluruz Biz - Разделени ще погинем

Марги,а при мен е точно обратното - нали "малко" съм се вкарала във филма/а и не само в този,де Grinning/та ако отида там вече сигурно ще съм Фатмагюл в Бг вариант Grinning Grinning Grinning....Само дето "Керимчо" няма да има нищо общо с мен Grinning Grinning Grinning

# 43
Ивка и аз съм като теб.  Peace Laughing
Ако отида там ще имам чувството, че съм част от сериала. Joy

# 44

Общи условия

Активация на акаунт