Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
maiagi страхотна новина  Hug
Попи аз се каня да видя спалното бельо на Белотекс Златоград,не отдавна четох че мамите от август- ската отчетна го коментираха,че е с много добро качество на много ниски цени  Crazy
Деси–ая  Hug Hug Hug Hug
а Ф-Деси и Аера къде изчезнаха  newsm78 ами пак ще се редактирам и бъдещата ни младоженка я няма  Whistling някой събота и неделя май се е отдал на хоцкане

# 196
Жени,тука в София,до блока ни има магазин на Белотекс.Наистина имат хубави неща и като качество,и като дизаин,в Самоков съм с техни спелни комплекти.Дори за новата спалня смятам пак от там даси взема.
ИИИ Heart Eyes

# 197
Аз също съм на линия, тенкс че ме мислите  Hug Тази сутрин ми звъннаха да заместя за няколко часа колега и сега ви пиша от работа. После ще пообиколя по магазините и непременно ще ви пиша като се върна.
Майче, браво, че вече сте се оправили от този кърлеж. Милият той, сигурно доста време ще изпитва ужасен страх от кърлежи
Жени, честити покупки! Вчера ги гледах и какво е купила твоята приятелка, мноооого са сладурски  Heart Eyes Твоята малка принцеса ще се чувства добре в тях

# 198
Майче, честито изписване!Дай Боже, да няма вече подобни неприятни емоции! Praynig Мерси за почерпката! Hug
Попи, мисля, че като влезнеш в 38 г.с. и ти свали серклажа, док ще ти отпусне юздите. Ако умееш да шиеш, няма по-хубаво от това да ушиеш чаршафчетата на беба. Аз съм една схваната в шева и кройките и изобщо не се захващам.
Момичета, да ви кажа не съм купила абсолютно нищо за беба и не възнамерявам скоро да го правя. Само си набелязвам някои неща. Има ли някой впечатления от електрическата помпа за кърма на "Медела" и стерилизатора на "Томи типи"? Харесах си и електрическо кантарче за бебина, само че не му запомних марката. Simple Smile

# 199
Попи, мисля, че като влезнеш в 38 г.с. и ти свали серклажа, док ще ти отпусне юздите. Ако умееш да шиеш, няма по-хубаво от това да ушиеш чаршафчетата на беба. Аз съм една схваната в шева и кройките и изобщо не се захващам.

Аз не мога да шия, Лали, но ще дам да ми ги ушият някъде. Ще огледам магазините за домашен текстил и ще намеря нещо подходящо.
Аз съм с ел. помпа на Медела и имам стерилизатор Томи Типи. Живи и здрави, като започна да ги позлвам, ще ти дам отзиви веднага. Дано да имам кърма  newsm17

# 200

Момичета, днес вече съм в девети месец и затова ви черпя по един хубав мъфин!  newsm44 newsm44 newsm44 Живи и здрави, пожелавам на всички да стигнете до моите седмици и даже до термин, да се радваме на едни хубави бебета!
Ф_Деси, Честито и на теб! Нали вървим заедно и ще се сродяваме  newsm62

# 201
  • Стара Загора
Честито Попиии   bouquet дишай по-спокойно вече  Heart Eyes не остана ей ... ама Попи искам си го сега мъфинаааа мммм
Лали аз за тази помпа слушам само позитивни отзиви,аз обаче ще изчакам да видя как ще са нещата с кърменето живот и здраве и тогава бих я купила,че е и доста парички тук в България

# 202
Жени, тихо, че и на мен ми се прияде   tooth tooth

# 203
Здравейте сладурки,два дена не съм се включвала не съм родила още  Laughing
Попи честит ти 9 мес и на теб неостана  Hug
А с тези вкусотии където качвате ще ви дърпам ушите hahaha
В събота ми беше най смотаната вечер откакто съм бременна ревах на 2 тура и 2 пъти неможех да се спра,такъв рев чак останах без въздух,така се притесних за бебчо,но трябваше да избие отнякъде
Оф сега в най голяма жега трябва да ходя на консултация #Cussing out дано вече ми пусне тази МБ че ще го хвана за гушата вече
Чета че много мами прокървяват след проверка за разкритие и взимане на МБ така ме е шубе
Честити 3 на всички мами и при вас неостава много  Hug
Сега ви изоставям мили мой до после

# 204
  • Стара Загора
и аз днес съм на последна консултация преди отпуската и,мисля да си искам кръвните изследвания но МБ и мен вече ме е страх,последната ми е от 19сти и е чиста.А като ме пребърка преди 2 седмици за разкритие бая ме заболя, и аз не искам вече на ме бърка 
Хайде Деска да се отчетеш след консултацията  Peace

# 205
Мен за разкритие ме гледат с вагиналния, иначе док ми проверява серклажа с ръката дали е на място. Не е от най-приятните прегледи, още повече имам чувството, че с тази ръка ми стига до сливиците  Embarassed Embarassed Embarassed, но бих казала, че е много внимателен и досега не ме е боляло. Малко брутално се изказах, ама точно така се чувствам върху магарето...

# 206
Здравейте момичета!Как сте? Днес е малко по - студено LaughingИ от днес ние имаме в къщи климатик newsm44, толкова е хубаво newsm10.
Мая браво на сина ти!!!! Hug
lawyer честито малка принцеса!!! newsm51  love001
poppy-fayry честит 9 месец!! Hug Hug Hug
Приятен и прохладен ден на всички   Hug Hug Hug

# 207
manjunja Hug Hug Hug честито за придобивката!

Някой ме беше питал нямаме ли в друга стая, за да пускам там и да не спя точно под климатика в спалнята. Имаме и в трите стаи, че с това се отопляме зимата, не ги усещам ако са включени в съседната стая. Такива вълни ме обливат тази година, че направо....а други лета си спя само на отворен прозорец...хормонът бушува, та пушек се вдига....

# 208
Ето ме и мен момичета, аз докато се включа вие колко сте изписали:)
Мая, браво, добри новини, дано всичко е наред с вас!
Попи, честит девети месец, мила! Скоро ще препускаш из магазините! Благодаря за пожеланието, дано:)
Лали, и аз нищо не съм купувала още, ама гледам в онлайн магазините и набелязвам за по натам. А за помпата и стерелизатора незнам нищо, но съм се спряла на шишета Томи, така че може и за стерелизатора да помисля.
Ф-Деси, май тези дни на всички ни е смотано, важното е бързо да минава:))) Пиши след консултацията.
Аз утре ще ходя да пусна една МБ и пак да видим шийката, дано се е все още дълга:)
Жени, Деси, Стефи  Hug Hug Hug
Manjunja, това е най-любимия ми уред в нас, оценявам ползата му, без климатика незнам как ще се издържа, още не съм станала и го пускам, нашият е само в хола и се опитвам да охладя и спалнята, но нищо не се получава!

# 209
  • на земята
Ей мамчета, ПОПЧЕ ,честит ти девети месец,пожелавам си и аз да стигна до там без проблем  Hug ЛАЛИ,мина ,мина депресията  Hug   manjunja,друго е на климатика..))))  МАЯ,мерси за почерпката,еадвам се че синчето ти е добре вече  Praynig    Sunny07, f_desi ,stefi_sv , desi_aia  Hug Губят ми се val,iii,ina,ДРЪН-ДРЪН,къде сте бе?

Общи условия

Активация на акаунт