Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 619
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте куклички. Честито на влизащите в 9 месец и браво за детенцето на Мая.
Явно вече сме на диета, минаваме без сутрешна консумация (с Лали ще заслабнеме)  Laughing Mr. Green

ПП стискайте ми палци за утре сутринта на прегледа

# 211
Фея, мен най - много ме е страх да не разваля пищната си фигура. Joy Joy Joy До последната ЖК бях качила 16,5 кг., сега в сряда на ЖК ще видим, докъде съм я докарала. Преди да забременея бях 55 кг., а сега съм заприличала на малко морско свинче. hahaha
Фея, успех на прегледа! Praynig
Попи, ти от тази двуфазната помпа ли имаш? Имам предвид тази, която струва 298 лв.? newsm78 Гледам ти лентичката и понеже пише 35 г.с. и 4 дни, не трябва ли след два дни да влезеш в 9-ти месец? Вие с Ф-Деси сте в еднакви седмички.  bouquet Мерси за мъфинчето! Hug
Лаленце, радвам се, че вече си в настроение. Hug
Manjunja, аз се чудя, защо казаха по новините, че климатиците по магазините са намалели.  Joy
Инче, после ще купуваме с теб. Peace

# 212
Тук съм, Лаленце! Точно се наядох и така ми се доспа, мисля да легна:) тук при нас се заоблачи и да ви кажа се диша, даже е много приятно.
Фейчке, стискаме палци:)
Лали, живи и здрави, да си гушнем бебенцата и ще отслабваме, аз за сега вървя добре, поне така мисля, ама има още време:) здраве да е:) иначе и аз като Попи си смятам месеците, по датата на термина се ориентирам, а не по седмици!

# 213
Попи, ти от тази двуфазната помпа ли имаш? Имам предвид тази, която струва 298 лв.? newsm78

Помпата, която имам е Мини електрик плюс Медела. Купихме я за около 90 евро, ако не се лъжа, че беше отдавна. Да, лато гледам тук са на 298 лв  Shocked

# 214
Инче, приятна следобедна дрямка! [smilie=smile3524.gif
Попс, сега ще ги видя по-обстойно тези безбожни цени. Ти откъде я взе на такава изгодна цена? newsm78

# 215
Инче, приятна следобедна дрямка! [smilie=smile3524.gif
Попс, сега ще ги видя по-обстойно тези безбожни цени. Ти откъде я взе на такава изгодна цена? newsm78

Дебнах в Амазон и Ибей  Wink Мисля, че и Медела Мини Електрик, която е към 160 пак върши страхотна работа. Четох много хубави отзиви.

# 216
Привет милички, благодаря ви, че ме мислите.  Hug
Попче, честито 9-то месече.   bouquet
Деска, Ина честита "3" в лентичките и смело напред към 9-тия.  Hug Hug
Аз да ви кажа честно такива ядове имах този уикенд, че още ме държи. Първо ми го сговняса бившия, който взе детето и го върна с голямо закъснение. Междувременно мъжо се опита да каже нещо, което естествено беше не на място и познайте какво последва. Та двата дни минаха в скандали и сръдни. Отделно, трябваше да се купи бански на детето, защото заминава на море с майка ми, хайде търчане. Междувременно и Михова ме викна за шийката, поне там нещата за сега са добре. В  неделя вечерта бях на рожден ден на сестричката ми, но честно казано бях като парцал и със страшно главоболие. От толкова емоции естествено и контракции си докарах.  Confused Та днес гледам да го давам по-лежерно, само дето още не ми е минало.  Close

Лойърче, много се радвам, че намина да ни пишеш. Радвам се, че всичко е минало добре. Много да се гушкате с малкия бонбон.

На всички останали момичета - много  Hug Hug  bouquet

# 217
  • на земята
Aera  Hug,ако си прочела малко назад темата ще видиш ,че май всички ни тресат яко хормоните,депресия,рев,смях..)))И все половинките ни криви  Joy Не се ядосвай,мисли за бебчето да е спокойно,ти като си спокойна и на него му е добре,почивай си,и много много не обръщай внимание,колкото и да трудно,аз се научих вече как става ..)))) Момичета мечтая си за един хубав дъжд,да вали ,да вали и да не спира ако може до окотмври  Joy тук малко се заоблачи,ще правя молитви за дъждец..))) ИНКА  Hug,ДРЪН-ДРЪН КЪДЕ СЕ ИЗГУБИ ДНЕС ТИ ???????????????

# 218
ДРЪН-ДРЪН КЪДЕ СЕ ИЗГУБИ ДНЕС ТИ ???????????????

Да нямаме бебе?

# 219
Ей ,аз се завърнах!Първо да честитя за новите бебчета-да са живи и здрави и много да ви радват.Поскитах по морето и да ви кажа и там няма прохлада.Поздрав от мени се връщам да ви поизчета

# 220
Завърнах се най накрая да ме бръкнат и мен за тази МБ само страховете ми бяха,та днес изядах и двете клечки и отпред и отзад  Joy
Сега дано резултатите в четвъртък да са хубави,че заради по силното течение ми изписа глобули Полижинакс,май бяхте коментирали за тях ама не помня вие за какво сте ги слагали

# 221
Shyny хиляди  Hug Hug Hug Hug Hug
Ох тук май идва дъжд и разхлаждане  Party

# 222
  • на земята
 Shyny  Hugрадвам се че си добре и си изкарала почивката ..))))ПОПЧЕЕЕЕ,ДРЪН-ДРЪН ме съмнява,изчезна и това си е  Laughing Да не се е отдала на пазар  Laughingнапоследък много пазари..)))Ще я чакаме все ще дойде ..))     f_desi ,тук е заоблачено ама нема засега дъждец,ако има при теб ,моля те прати ми  Joy

# 223
Много мило посрещане...ама дъжда явно аз ще го докарам:)

# 224
Шайни   love001 Радвам се, че се върна! Звучиш свежо  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт