Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 22 тема

• 19 611
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Лойърче, много ти благодаря, че намери време така хубаво и подробно да ни разкажеш за раждането си!  Hug Радвам, че си запазила такъв светъл и хубав спомен за цялото преживяване и всичко е минало толкова добре:) Дано и нас такива раждания да ни чакат  Praynig Продължавай мила да ни пишеш как сте с малката Алекс  Heart Eyes 
Лаленце, всички сме за психо диспасера... ще ни мине, на някои след седмица, на други след малко повече  Wink

# 181
  • Стара Загора
Мила lawyer добре си ни дошла отново при нас с такъв подробен и позитивен разказ, страхотен късмет си извадила с екипа,радвам се че всичко е минало така безболезнено.Радвайте се сега една на друга,обичайте се, бъдете здравички и безкрайно щастливи  и пак да наминаваш  Hug Hug Hug   bouquet
Аз днес си получих поръчката от Англия.. сташно много неща със страхотно качество за тази си цена  Heart Eyes Crazy,взехме спално комплектче от айко намалено на 39 от 59  Crazy и така днес съм много развълнувана на първите си покупки  Party
Пък за мъжете,явно няма мама която да не е напрегната от някой индивид от мъжки пол,аз изобщо няма да започвам да се оплаквам,защото вече съм без думи.Добре че от мама съм се понаучила че човек трябва да разчита на само себе си.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 182
Минавам да се разпиша, че днес съм много несериозна  Simple Smile
Лойър, тенкю мила за разказа относно раждането  Hug подготвяш ни за предстоящото по уникално позитивен начин. Пожелавам ти само приятни емоции с малката кукличка  Hug
Преди малко се върнах от Дунава, бяха ме завели на едно много хубаво плажче, но аз разбира се, не посмях да се намокря по-нагоре от глезените  Mr. Green Въпреки това беше голям кеф, сега да видим каква ще я мъдрим, защото пак ми е голяма скукааа  smile3516
За тези хормони, където всички ни тресат просто нямам думи, чудя се кога ли ще изляза от това състояние  newsm78 Дано да се ставам все по-непоносима.
Честити седмички с 3 на Деси и Ина, стистаме палци да стигнете до терминче  Praynig

# 183
Жени, от кой сайт поръча неща от Англия?

# 184
  • Стара Загора
от asda Попи http://direct.asda.com/george/baby-clothes/D5,default,sc.html само от него поръчах всичко,на скоро в matalan имаше много намалени. А доставката ми излезна 8 лева  Laughing и комисионната и тя беше супер символична  Party
Забравих и аз да поздравя Деси и Ина  Hug желя ви от все сърце смело да навлезете и в девети месец  Heart Eyes Hug

# 185
Имам 7 бодита пакет на Джордж, страхотна материя са, много са им качествени дрешките наистина  newsm10

# 186
Благодаря на всички за куража, дай боже всички ни такава радост като на Лойърчето:)
Жени в сайта има супер сладки неща и наистина не са скъпи, а за колко време доидоха ?

# 187
  • Стара Загора
моите се забавиха много заради атентата в Бургас, дойдоха за около 10,12 дни иначе до сега не са имали такова забавяне
една приятелка пък ми е купила от някакъв праимарк това като всичките боденца с късия ръкав са били 4 паунда
явно само в България да имаш дете е лукс  Sad

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 21:44 от Sunny07

# 188
моите се забавиха много заради атентата в Бургас, дойдоха за около 10,12 дни иначе до сега не са имали такова забавяне
една приятелка пък ми е купила от някакъв праимарк това като всичките боденца с късия ръкав са били 4 паунда
явно само в България да имаш дете е лукс  Sad

Primark ги продават в Dunes Stores. Евтинки са и са много качествени материи. Аз имам доста такива бодинца за по 1 евро, които са от много хубаво трико.

И аз не мога да си обясня как е възможно нашите тук толкова да се изсилват с цените...

# 189
Супер, ще взема и аз да поръчам, дрешките са супер сладурски и съм сигурна са и качествени. И 10 -12 дни даже не е много, действително си заслужава чакането, тук надуват изкуствено цените, чак на някои места прекаляват.

# 190
Добро утро, сладурки! Май още спинкате? newsm78 Вече пийнах кафенце и чакам солидна закусчица. Joy
Лойър, браво за чудесните преживявания около раждането. Дай Боже, всяка от нас да остане с такива положилени емоции! Praynig Ще имам някаква представа, защото ще раждам в "Селена". Щом си имала време за толкова дълъг пост, значи малката е много послушно момиченце.  bouquet
Ина, Деси, честити седмички с 3! Hug
Лаленце, мина ли ти депресията? Simple Smile
Жени, честити ти покупки!  bouquet
Дрън, оправихте ли сглобката на гардероба? newsm78
Стеф, топването до глезените е по-добре от нищо. bowuu
Попи, ти как си?  bouquet

# 191
  • Стара Загора
Добро утро Лали  Hug
няма ги нещо другите мами  newsm78

# 192
Мацки,да ви почерпя!!!! Сина ми излезе от болницата. Много съм щастлива!!!!!

# 193
Dобро утро и от нас Heart Eyes!
Мая,много се радвам че синчето ти си е вече в къщи,бързо възстановяване и без такив а преживявания вече Hug
Жени,честити ти покупки  bouquet
Нещо Аера ми зачезна newsm78.И още някои ми се губи newsm78
На всички лека,успешна и без болки седмица Heart Eyes Hug

# 194
Добро утро, пупенца!

Мая, страхотни новини! Радвам се, че детенцето ти е вече у дома! Ох, ние имаме кученце и много му треперим да не хване кърлеж...постоянно го обезпаразитяваме, но тези гадини са такава напаст ужасна!

Лалинце, добре съм, мила! Чакам Минев да ми отпусне режима и да тръгна да обикалям -трябва да поръчам матрак за кошарата, протектор за матрака, чаршафи искам и аз да си ушия, че нещо не ми харесват тези, които се продават - много шарения!

Деско, Жени   love001

Общи условия

Активация на акаунт