За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 643
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Да ни е честита новата тема момичета!   bouquet  bouquet  bouquet Аз много се впечатлих от това, че Джонатан ще играе Дракула. Освен това едва познах Александра Мартинес (Фантагиро), която е направо неузнаваема. Разбира се, няма как годините си казват думата. Това ми беше най-любимата приказка навремето.Имах 2 от частите й на касетки и ги гледах всеки ден, по няколко пъти.Много я харесвах!А тя е и доста красива жена, лично според мен  Simple Smile Знам имената на актьорите, режисьорите и до днес, знаех репликите наизуст, всичко  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И отново започва голямото чудене какво да се гледа днес  newsm78

# 16
  • София
Бръм! Мерси Мячик, че си почела Краля! Спаси ме от дръвника...  Heart Eyes

Ние с него тамън приключихме празненствата в честа на победата му във Франция...
И айде вече да свършва, че Олимпиада има за гледане!
Като приключа ще се отчета със сериозно голямо експертно мнение по темата  Blush

Не знам как ще преживея Дракула и Крал 2 в 1...  Whistling

# 17
Аз съм  сигурна, че като Дракула ще е великолепен. А преполагам, доколкото успях да прочета за предстоящия проект си мисля, че ще е много зрелищна продукция Simple Smile Ще чакам с нетърпение.

# 18
Ване  newsm51
нещо не ми излизат точките за гласуване вероятно пак някакъв дефект в нета (или в мамата)  Mr. Green

# 19
  • София
И нашите хора са на Олимпийскте игри!

# 20
  • в сърцето на един мъж...

Много тематичен албум Mr. Green
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151009170223705&se … =1&permPage=1

# 21
Вчера гледах Los Borgias  Simple Smile но ми се доспа много и така и не го догледах,та го оставих за днес. Иначе, хареса ми, но не съм очарована от каста  Simple Smile Папата не прилича на папа, такава мръснишка и долна физиономия докарваше, че откровено се възмутих съвсем по Каролингски  Mr. Green
Да ви попитам вие имахте ли проблеми вчера със замундата?От два дни чного трудно свалям оттам, дори само  една кратка серия ми я сваля по 5 часа  Rolling Eyes

# 22
Каролайн, радвам се, че е бил с такова лице, друго не му се полага. Ако го е нямал на живо, в което се съмнявам - би трябвало да му личи какъв е, ако лицето е огледало на човека - то поне на филм да си личи, както следва. От него не очаквам да прилича на папа, защото той няма нищо общо с Йоан Павел ІІ, например.
Ване, съжалявам много за отишлия на вятъра труд - случвало ми се е и си е зя бяс. Нещо обаче ми липсва по отношение на Джейн Остин - нещо сякаш се е загубило. Не мога да го определя точно - сякаш го няма духът и... характеристиките, които важат за нея? Натам вървяха нещата, то се виждаше и не съм особено изненадана... но ми липсва, и то сериозно.
За Дракула - аз няма и да се опитам да го преживея  Simple Smile. Ни най-малко не се съмнявам, че ще е убийствен, но вместо него ще гледам пак "Север и юг". 

# 23
Ако евентуално успея да си го сваля за днес съм приготвила Amazing Grace  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Очаквам да е много хубав, дано не се разочаровам.

# 24
  • София

Ване, съжалявам много за отишлия на вятъра труд - случвало ми се е и си е зя бяс. Нещо обаче ми липсва по отношение на Джейн Остин - нещо сякаш се е загубило. Не мога да го определя точно - сякаш го няма духът и... характеристиките, които важат за нея? Натам вървяха нещата, то се виждаше и не съм особено изненадана... но ми липсва, и то сериозно.

Мисля, че тук мнозинството има значение.
А то определено беше за по - обширно разискване. Тази тема провървя по този начин и не ми се иска да я възпирам, отделяйки нещата и поставяйки граници. Надявам се, че няма да те загубим като съфорумка, както се надявам, че в сегашния формат повече хора ще се включат с впечатления.  Hug

Аз приключих с Тюдорите... и имам много какво да кажа, ще видя под каква форма ще го направя.

# 25
Темата вече е далеч от Остин....и въпреки това си остава интересна. Но като цяло съм съгласна със Suriyotay Simple Smile Обзело ме е едно настроение в момента нищо не ми се гледа. А филмите си чакат, ли чакат-Тес, Борджите-втори сезон и редица други  Simple Smile

# 26
Супер темичка!   bouquet  bouquet

# 27
Vanya_I, благодаря за темата  Hug новото заглавие много ми харесва  Peace както и "рубриката" "В очакване на"  Heart Eyes

сега тегля "Дориан Грей" (2009 г.), книгата я обожавам, не знам как не съм гледала тази екранизация, добре, че сте я записали на първа страница   bouquet

# 28
  • София

Прекрасна дама!

# 29
Прекрасна дама е лейди Мери.На последната снимка изглежда много хубава,нежна, естествена. Има едно характерно строго изражение, което винаги ми е харесвало.Айде да идва вече време за Абатството, че ми липсва и Маги Смит Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт