За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 619
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Малвина Laughing Hug

# 406
Джой,  Hug

Ване, аз срам не срам, ама Абатството го извъртях цялото пак тази седмица. Придумах мъжа ми да го гледа, а то най-вече аз исках да го гледам пак.  Blush  Grinning

Може би днес ще изгледам новия епизод. Heart Eyes  

# 407
  • в сърцето на един мъж...

# 408
  • Резерват "Северозапад"
Прекрасна тема  bouquet!
Гледала съм много от филмите и сериалите, препоръчани и обсъждани тук и сега са записвам Blush.
Абатството го гледам с английски субтитри - нямам търпение за българските, спирам ги на пауза, там където не успявам да прочета и така Laughing.

# 409
  • срещу двата комина :)))

ах, колко са хубави  Heart Eyes а не ви ли се струва напълнял Матю този сезон  newsm78

# 410
  • София
Да, като че ли налко е качил...нищо тя Мери ще му стопи лагерите  Crazy

Пък моят мъж онзи ден ме пита какво гледам и аз с две думи му разказах, че става въпрос за аристократично семейство в началото на века, ама що ли не си траях за аферата на Мери с турския дипломат и той каза, че много перверзни филми гледам Joy

# 411

ах, колко са хубави  Heart Eyes а не ви ли се струва напълнял Матю този сезон  newsm78

Да, лейди Сибил също.

# 412

Да, лейди Сибил също.
Wink

СпойлеРРР  Naughty Crossing Arms
Скрит текст:

# 413

Да, лейди Сибил също.
Wink

СпойлеРРР  Naughty Crossing Arms
Скрит текст:

Аз туй го знам  Laughing, ама в ръцете доста наедряла ми се вижда Peace.

# 414
  • UK

Да, лейди Сибил също.
Wink

СпойлеРРР  Naughty Crossing Arms
Скрит текст:

Аз туй го знам  Laughing, ама в ръцете доста наедряла ми се вижда Peace.

Е, то не е спойлер, нали в края на 2-ри сезон се спомена в писмото newsm78

# 415
MissDreamy , права си, ама може някой още да не е гледал 2 сезон Wink.

# 416
Момичета, като чета за превода на "Кранфорд", да питам- нещо друго на Е. Гаскел има ли преведено, издадено, нещо по антикварни книжарници? Безнадежден фен съм на "Севера и Юга"  /едва ли ще учудя някого с това Laughing/  
Знам, че тук почитателите на Ричард сме много  Heart Eyes, та и за него да питам Grinning- пред 1-2 години по неговите фенски сайтове бях чела за някакъв филм с негово участие- за Втората световна война, той трябваше да играе английски офицер и...до тук помня newsm78 Някой да е чел нещо такова? Има ли такъв филм или пък снима ли се?

# 417
Изгледах и втория сезон на "Кристи". Непонятно ми е все още защо така са го оставили по средата на нищото. Но както и да е, краят е предвидим. Започнах да гледам и първата част на екранизацията на Холмарк - не струва.  Confused Не и след мини сериите.

# 418
  • в сърцето на един мъж...
Трейлър от Клетниците с Хю Джакман и Ръсел Кроу

# 419
Трейлър от Клетниците с Хю Джакман и Ръсел Кроу

Ааааааах, нямам търпение Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт