За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 558
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
Втора серия на "Абатството"(3 сезон) ме разочарова много сериозно Confused За миг да го спра. То, бива сервилност, бива класа, ама майка ти да мре, ти да свестяваш слугите и да се хилиш с полу-идиотска физиономия ooooh! Да живеят бабите, струва си да ги гледаш до последен миг, еле пък, вдовстващата графиня Simple Smile
Чия майка мре? Аз явно гледам друг филма или харда ми ептен не помни  Laughing Ей сега чак прецъках оттук оттам ама не видях мрящи.

И аз това не го разбрах newsm78.

# 466
  • срещу двата комина :)))
и аз така, да не би да гледаш 2 сезон  newsm78 само там помня майка да мреше

# 467

Коя майка, аз не се сещам? Rolling Eyes

# 468

Коя майка, аз не се сещам? Rolling Eyes

Кора, нали беше болна

# 469
  • Пловдив
Да де, ама то е казано за 2 серия, 3-ти сезон. Аз не се сещам да мре някой там.

# 470
  • София
Да, грешката е моя за сезона Laughing
Така е, като го излапах за 4 дни ooooh!

# 471
красота

# 472

Истинска красота!!!! I 'm  In love with Darcy  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes forever and ever !!!!

# 473
  • Пловдив
Свалих третата серия на Абатството и от зор го гледам с руски субтитри. Как братушките са готови още след няколко часа, а ние имаме чак след 4-5 дни Sad

# 474
изгледах и аз серията
Скрит текст:
голяма мъка , голямо нещо Confused стана ми много криво за Едит, милата тя... но самата история ми става все по-интересна.А май наистина ще ни убеждават, че Бейтс е виновен  newsm78

# 475
  • на кого му пука
mu_ry,трети еп. ли коментираш?Да не развалят сватбата?

# 476
  • Пловдив
Доизгледах я серията снощи. Разбрах почти всичко на руски с много малки изключения.

Скрит текст:
И на мен ми стана много жал за Едит.
Не разбрах много точно за Бейтс какво каза приятелката на Вера, но схванах май общия смисъл. Ще видя и българския превод като излезе.

# 477
  • София
Изгледах "Тес от рода Дърбървил". По скучноват, по бозав и стерилен филм не бях гледала. Чудесен замисъл, чието развитие някак беше спирано през цялото време от нескончаемите драми на главната героиня Thinking Не знам, не съм привикнала на жанра или просто филма не става, но останах много разочарована. Финалните сцени ги превъртях, защото не ги изтраях Confused
Такава боза съм зяпала единствено, под  формата на полска анимационна версия на "Спящата красавица".

# 478
Изгледах "Тес от рода Дърбървил". По скучноват, по бозав и стерилен филм не бях гледала. Чудесен замисъл, чието развитие някак беше спирано през цялото време от нескончаемите драми на главната героиня Thinking Не знам, не съм привикнала на жанра или просто филма не става, но останах много разочарована. Финалните сцени ги превъртях, защото не ги изтраях Confused
Такава боза съм зяпала единствено, под  формата на полска анимационна версия на "Спящата красавица".

аз пък много го харесах този филм, а да ти кажа в сравнение с книгата , драмите са доста спестени  Mr. Green

# 479
За коя от всичките екранизации става дума  newsm78
http://www.imdb.com/character/ch0024966/

Аз съм гледала само тази с Настася Кински и помня, че филма много ми хареса  Heart Eyes Blush
http://www.imdb.com/title/tt0080009/

Сега чак видях, че режисьорът не е случаен  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт