За почитателите на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 6

• 57 641
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ок, ще оправя линковете, не е проблем, нито е проблем да се дбавят нови.
Не знам защо е при американските, идея си нямам, или съм забравила да го преместя, или не съм го видяла.

Иначе пиши спокойно. доколкото си спомням май почти единодушно се реши в тази тема да се обсъждат всякакви такива филми. съдейки по отговорите в анкетата реално тук четат повече хора отколкото се разписват, така че не мисля за необходимо разделянето им.

# 676
Тази анкета нова ли е? Аз сега я виждам Crazy.

# 677
  • София
ми... от началото на темата Simple Smile

# 678
Ауууу, много съм зле Laughing. ГласувАх, в тон съм с болшинството (с едно разминаване).

# 679
Гърците цензурирали Аби-то
http://www.bbc.co.uk/news/entertainment-arts-19975607

# 680

.
П.П. Тъй като ти си един от основните ползватели на старата тема за "историческите" филми и много трудолюбив автор на тези теми, затова питам теб - струва ли си да се възражда онази тема, или да си пиша тук за всичко, що има нещо общо с история.
Защото съм на път да изгледам едни филми за американската история и да знам, тук ли да ви информирам за тях или да ровя за "историческата" тема?
Филмите са художествени, а не документални. Дори единият имаше няколко номинации за ЕМИ тази година...
mia4iк, кои филми за американската история гледаш? Че съм голям фен Simple Smile Не само на американската история, изобщо на историческите. В тази връзка- явно имам големи порпуски, но да питам- има ли я още темата за историческите филми? Ако да- да ми пратиш линк, ако не звучи много мързеливо?! Embarassed Hug

# 681
  • 221B Baker Street

Joy Joy Joy Голям смях  Laughing А иначе по шоупрограмите си от сутрин до вечер си развяват любовните истории - кой с коя спал... Whistling

# 682
Хм, ами те тогава и  древната си история трябва да цензурират.

# 683
Ване, не знам дали си струва напомнянето, но се оказа, че за Devil's Whore е имало линк в първи пост, но от Мастърс, а аз дадох от Замунда и Арена. .......
.
.
.
Аз преди няколко дни го "дръпнах" от Мастерса, защото линка е от там. Е, да, ама там както винаги няма сийд, а в Замунда не мога да го открия, явно не е под точно това заглавие ли, не зная. Ване, къде си дала линк към Замунда?

# 684
  • 221B Baker Street
Четвърта серия на Рай излезе в Пиратите... Party Peace

# 685

thumbsup

# 686
  • Варна

thumbsup

Балкански нрави.

# 687
  • София
mia4iк, кои филми за американската история гледаш? Че съм голям фен Simple Smile Не само на американската история, изобщо на историческите. В тази връзка- явно имам големи порпуски, но да питам- има ли я още темата за историческите филми? Ако да- да ми пратиш линк, ако не звучи много мързеливо?! Embarassed Hug

отдавна умря темата, защото се "сля" с тази реално, обяснила съм го точно под този пост. няма по - различни филми от обсъжданите тук.

Джулиет, някъде назад е даден линка.

# 688
Ване, не знам дали си струва напомнянето, но се оказа, че за Devil's Whore е имало линк в първи пост, но от Мастърс, а аз дадох от Замунда и Арена. .......
.
.
.
Аз преди няколко дни го "дръпнах" от Мастерса, защото линка е от там. Е, да, ама там както винаги няма сийд, а в Замунда не мога да го открия, явно не е под точно това заглавие ли, не зная. Ване, къде си дала линк към Замунда?

Juliet, в Замунда е без субтитри, ето ти линк , ако все пак ти трябват субтитри в Арена го има.

# 689
  • в сърцето на един мъж...
В повечето случаи филмите, в които има апостроф, в замунда не изписват апострофа, затова и не ги намирате.

Общи условия

Активация на акаунт