За обучението с любов! - петъчна

• 9 226
  • 226
  •   1
Отговори
# 75
  • на кого му пука
но пък наказанието звучи интересно....може ли да излъжа, че бях аз. Rolling Eyes

Е ти сега ще искаш да пуснеш и ЛС/лични сеанси/на Професора.

# 76
  • Galaxy 13197853088
Еднознаковите упражнения са тези в които обучаващ и обучаван са от един пол.

# 77
Ама после за завършилите тези обучения каква е професионалната реализация? Дава ли Брюксел пари за разни проекти, така де, за културно и расово многообразие? Особено за по-расовите...

# 78
Биха ми били полезни, теоретичните ми познания са добри, но изоставам с практиката. А и съм сигурна, че един професор винаги има на какво още да ме научи. Обещавам да съм прилежна ученичка, даже ще си облека униформата. Flutter Но се опасявам, че директорката на академията (Богинята) ще ми се скара, че искам тайно да се явявам на частни уроци.
О, значи еднознаковите упражнения не са за мен, по-скоро бих ги трансформирала в занимание за трима.

Последна редакция: пт, 27 юли 2012, 16:03 от Sellene

# 79
  • на кого му пука
О, практиката.Да-аа.Откакто се родиха децата обираме от време на време паяжините в класната стая ,но къде останаха редовните занимания.Какви учители имаше едно време еййй.

# 80
Да, имаше и свободно избираема извънкласна дейност...

# 81
  • Варна
: Но се опасявам, че директорката на академията (Богинята) ще ми се скара, че искам тайно да се явявам на частни уроци.

Да, много правилно мислите, колега. Знанието не бива да е тайна. Все пак не сме в Средновековието. Обличайте си униформата и се строете за семинарни упражнения.
Колегата Лабрадор тъкмо подбира правилния дрес-код за сбирката.

# 82
  • Galaxy 13197853088
Направих справка в канцеларията и за упражненията по конспекта са останали само ей тези униформи.
Скрит текст:

# 83
Ако ИрПуц е решила пъзела, тези униформи ще й се видят като развлечен анцуг в сравнение с дрес кода на онези, ваниловите.

# 84
О, а аз тъкмо щях да питам в подходящ вид ли се явявам за занятия?
Скрит текст:

# 85
  • Варна
Селен, вижте горния линк. Не сте според правилата.
П.С. Очилата можете да ги оставите.

# 86
Да, щото без очила може да не се вижда какво става...

http://www.youtube.com/watch?v=Bue1AchaxQI

# 87
  • на кого му пука
Ами ако се напукат при някой лабораторен опит?

# 88
  • София
Като стигнете до емпиризма, може да ме потърсите....А и Девиатора също Mr. Green
Факултативните занятия са загуба на време сред академиците в тази област...

# 89
Ще си нося резервни Mr. Green Въпреки, че зрението ми е перфектно и нямам нужда, но пък придават по-академичен вид.
Така по-добре ли е?
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт