Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 8

• 29 760
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Паси ама то форума има много теми.Сигурна съм , че масово не се знае кой е Джордж Бърнард Шоу или Орхан Кемал  Joy Joy JoyТака ,че да пишат каквото знаят , иначе няма как утре на закуска да се посмея ама с кеф  hahaha hahaha hahaha

# 151

Шатци  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes чакай да ми кажеш нещо .
Днес не съм те питала за нищо ,но сега да ми кажеш ако знаеш това оранжевото в краката на Кенан панталана на пижамата  му ли е hahaha hahaha hahaha

# 152
  • София
Ох пак намери начин да ме ядосаш  Joy Joy JoyЗащото не знам  HugНа мен на пижама ми прилича Heart Eyesама ако ти знаеш Себи по онова време дали са ходили с оранжеви гащи  Whistling Joy Joy Joy Ама вероятно не. Grinning

# 153

Е , добре не се ядосвай  де Шатци hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Нали знаеш, че много държа на твоето мнение  Laughing Laughing Laughing
Приемам че са оранжеви панталаните на пижамата му,макар  че до мен не е  спал мъж с такъв цвят през онези години hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Но Кенан е от артистичните среди - всичко може , а моите все доктори бяха и белият цвят бе с предимство Joy Joy Joy Joy Joy

# 154
  • София
Себи   bouquet  bouquet  bouquet а мръдна и на йота , я виж какво ще ти се случи  Joy Joy Joy

# 155

Оооо.... WinkШатци , де късмет  hahaha hahaha hahaha
  Няма и да мръдна Joy Joy Joy

# 156

И тъй като Кенан не успя да ме улучи отивам да спасявам фамилията от гладна смърт Laughing Laughing Laughing

# 157
  • София
Е като Кенан не можа Себи Joy Joy Joy да пробваме с Решат  newsm78Я колко е готин , между салатката докато приготвяш може да го видиш  Whistling доказан сваляч Stop

# 158
Шатци докато правех салатата си мислех за предложението ти  newsm78 newsm78 newsm78

Решат не е мой тип- да извиняваш Laughing Laughing Laughing

# 159
  • София
И мой не е .Сега на кой да го подарим  newsm78На тези дето ги няма .Като Римини ,Снежка,Гави,Паси,Кали и така hahaha hahaha hahahaЗа нас Кенан .Само две сме  Wink
Лека нощ на всички   bouquet  bouquet  bouquet

# 160
Ааааа, аз съм тук и не искам Решат. Mr. Green

Лека нощ,Shatzi. Hug

# 161
По однос на годините за мене е Бегот изгледа  smile3511 а единствената фаца која вреди
сепак е Кенан......со сиот респект од мене  newsm10

# 162
  • София
добра вечер, момичета,

аз да ви попитам, има ли вече превод на серията на англ. ез?

# 163

Последна редакция: нд, 29 юли 2012, 22:16 от sebilMM

# 164

А аз с Дон Базилио ви пожелавам -ЛЕКА НОЩ!

Общи условия

Активация на акаунт