Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 11

• 37 189
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Жаки° , като си тръгнала да се показваш, ще може ли да ми покажеш Earthshine на МАС  Praynig

О, сега прочетох какво си написала за устните ти..........според мен са си много добре.....не знам какво толкова не им харесваш

# 736
Жаки, пак ли те изпуснах? Никъде не я виждам тази снимка... сигурно за трети път качваш и все изпускам...

# 737
Еее Жаки изпуснах те Sad не ми излизат снимките ти поне.Но пък видях една предишна  Heart Eyes

Само на мен ли ФБ не ми позволява изобщо да пратя рикуест на Жаки  Mr. Green

# 738
  • в 1001-та нощ
е, нееее, последната и аз я изпуснах, докато сложа малкия да спи и край  Crossing Arms (аз поне съм я виждала на живо, но снимките са си снимки  Heart Eyes )

# 739
Здравейте,
да попитам докога е срока за изпращане на снимки за предизвикателството Simple Smile
Благодаря Hug

# 740
Алена, виждала си я последната. Това е тази с дългата коса и много бялото лице.

B & C, ето го Earthshine  (дясното)
Скрит текст:

Поли, до 12 август включително

# 741
  • в 1001-та нощ
Ааааа, добре, спокойна съм   bouquet ще спя добре  Heart Eyes

определено обаче гримът ти на срещата беше много по-хубав  Embarassed Blush

иначе много ми харесва косата ти на предната снимка с дифузера, много харесвам начупена коса  Heart Eyes

# 742
Аз се вдъхнових от снимката на lepidopteria и по никое време са намазах с Impassioned  Mr. Green
Не съжалявам, че си го купих това червило, но съм го носила само веднъж и се съмнявам, че ще се осмеля втори път  Confused Цял ден ме питаха какво съм си сложила на устата  Laughing , а на мен това не ми харесва  Naughty

Жаки°, аз съм виждала тази снимка, но ми се искаше да видя как стои на по-светъл човек. В Интернет съм виждала снимки, но дамите са били все с по-тъмна кожа.

# 743
  • София
ох, хич не се харесвам бяла ( от 2005 съм все с тен) даже не знам сега как ще оцелея 5 месеца без солариума , но уви при лазерни корекции солариума е забранен  Sad
както се казва знам ,че е вреден и всеячески се опитвам да си овлажнявам и подхранвам кожата

# 744
Няма да успея да го хвана на снимка. Аз не мога да покажа сегашните ми тъмни сенки, пък за скинфиниша кой знае. Но утре ще пробвам. Искаш да знаеш как седи като сенки или на самата кожа?

Лепи, и аз бях така. Изобщо не можех да си представя какво ще правя без тен. Но като се появи това пигментно петно така хубавичко се стреснах, че моментално спрях. Лошото е, че не се знаят какви ще са последствията. Надявам се да ми резнат малко кожа и да е само това Confused

# 745
  • в 1001-та нощ
Lepi  Rolling Eyes какво коригираш  Rolling Eyes

ето една поне не негърска снимка с Earthshine

Скрит текст:

# 746
На самата кожа
Притеснява ме, че е тъмничък и за това не съм си го купила до сега, а  Light Year отдавна изчезна  Rolling Eyes
Ето тук ми харесва как стои, но моята кожа е доста по-светла  Rolling Eyes

# 747
  • София
Скрит текст:
ако не се лъжа са кандиломи или брадавици (имам на едно място под мишницата и ме влудяват)

# 748
Да, тази много се доближава. Аз също съм си я свалила. Но на живо свети просто уникално, не може да се хване на снимка.
А като бронзант седи също много готино. Нанасям го с 187 на MAC и по лицето се виждат червеникави, златни и кафяви диамантчета.

За жалост не е до подхранване....ето аз всеки път съм се мазала като побъркана преди и след солариум. Давах луди пари за хубава козметика и сега ето ти...

# 749
  • в 1001-та нощ
B & C, може да се ползва в зоните за затъмняване - по очната линия, външния ъгъл на окото и сгъвката към костта  Peace

основните видими цветове във вътрешния ъгъл и клепача може да са по-светли, разбира се - зависи къде ще носиш грима  Peace

Общи условия

Активация на акаунт