МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 11

• 62 389
  • 721
  •   1
Отговори
# 120

Нито единия, нито другия.
Само зда внетна, че Гаомишев е спукал пикочния мехур на една родилка, докато й правил секциото и го зашил сам, без да извика друг хирург уролог... Жената доста ходи по мъките след това.
Ще помоля момичетата, които са раждали секцио при Гамишев и Драгнева ако може за коментар.Приказки от рода "На баба Злата шурея" ми звучат повече като градски легенди. Мерси Hug
И аз искам мнения за Гамишев от първо лице, добри неща чета и чувам за него, но все от 3 лице. tsangel мерси за успокоението   bouquet

# 121
  • Бургас

Нито единия, нито другия.
Само зда внетна, че Гаомишев е спукал пикочния мехур на една родилка, докато й правил секциото и го зашил сам, без да извика друг хирург уролог... Жената доста ходи по мъките след това.
Ще помоля момичетата, които са раждали секцио при Гамишев и Драгнева ако може за коментар.Приказки от рода "На баба Злата шурея" ми звучат повече като градски легенди. Мерси Hug

Мели, когато аз раждах, момичето на съседното легло беше секцио при Драгнева.Беше си доволна , идваше да я вижда всеки ден, вечер се обаждаше по телефона до изписването.Това пред очите ми беше, не са градски легенди.Дано не се е променила след влизането на ЗК.

На Гамишев му се носи слава, че прави чудесни шевове - 3 приятелки минаха през него.
Горги, мерсаж Hug Ти беше при Ризова, нали? Баси, ако Добрева там, нямаше да се чудя изобщо. Дала съмс и срок до края на седмицата да се реша дали Драгнева или Гамишев и ще се органайзна за час, че не остана Peace

# 122
# 123
  • Burgas, Bulgaria
Гамишев прави моето секцио  и шапка му свалям .... бая се е постарал доктора . В интерес на истината много ми действаше отрезвително. Нямам проблеми от страна на операцията , много бързо ми се прибра всичко що е за прибиране и така ....Много съм му благодарна ,защото ме пое в последният момент и докато всички ми казваха колко трудно секцио ще бъде ,той без да коментира ми назначи дата и така .....Наблюдавах го и в родилна зала - нямам какво да кажа , наистина е лекар този човек .....

# 124
А да попитам за мами, раждали със секцио в Девата- пак ли ти дават бебето още веднага след реанимация, или чак на 2-3 ден?
Дават го на 3-я ден, но ако се чувстваш добре, можеш да помолиш и по-рано да ти го оставят. Лично аз не се усещах достатъчно силна.

# 125
  • Пловдив
А да попитам за мами, раждали със секцио в Девата- пак ли ти дават бебето още веднага след реанимация, или чак на 2-3 ден?
Дават го на 3-я ден, но ако се чувстваш добре, можеш да помолиш и по-рано да ти го оставят. Лично аз не се усещах достатъчно силна.

На мен ми го донесоха след реанимация, но само да го видя и подържа.На втория ден вече си беше при мен по цял ден.Зависи от това колко бързо ще се раздвижиш и как ще си като цяло.

# 126
  • Бургас
Мелии, то не останало.  Hug Лек финал ти пожелавам !  Hug
Да споделя за д-р Драгнева! Секциото ми беше при нея. Бързо се възстанових, не ме болеше чак толкова, белега почти го няма, а тя е много внимателна! Дори и да е изморена или нещо такова винаги се е отнасяла добре и никога не е имало претупване.
На следващите два дни след секциото, тя не беше на работа, но ми взела телефона от регистратура и всеки ден звънеше да ме пита как се чувствам и всичко ли е наред.

Някой ден, живот и здраве, като дойде време за второ пак съм при нея, в която и болница да работи !

Момичета, истината е че за всеки доктор може да прочетете и нещо лошо и нещо добре. Нормално е.  Peace

# 127
  • у дома
Съни, Когато, ние раждахме болницата беше на 2-3 месеца... Нещата от тогава са много променени...

# 128
  • Бургас
Съни, Когато, ние раждахме болницата беше на 2-3 месеца... Нещата от тогава са много променени...
Със сигурност е така.

# 129
  • Бургас
Марийчето е права, ама нямам и кой знае какъв избор Whistling Трябва да се делна между ОБ или ДМ (тази в Меден Р едва ли ще е реди фоР мИ Laughing).
Мадам тиква, ти като най-скоро раждала у Деваа как ти се видя като обслужване? Лошото е, че аз ще имам да сравнявам с това което беше преди, в самото начало на откриването на ДМ smile3521

# 130
Мели Джи, аз бих ти препоръчала Гамишев! Раждах секцио при него почти преди година. Малката ми принцеса ще прави годинка на 26-ти този месец Simple Smile Изключително съм доволна от него, и това което казват за белезите е вярно - моя изчена напълно, нямам следа да съм рязана. Супер готин лекар! Успех и на финала едно прекрасно бебче! Hug  bouquet

# 131
Марийчето е права, ама нямам и кой знае какъв избор Whistling Трябва да се делна между ОБ или ДМ (тази в Меден Р едва ли ще е реди фоР мИ Laughing).
Мадам тиква, ти като най-скоро раждала у Деваа как ти се видя като обслужване? Лошото е, че аз ще имам да сравнявам с това което беше преди, в самото начало на откриването на ДМ smile3521

Относно питането за д-р Драгнева, родих 2 пати секцио при нея септември 2009г. и близнаци февруари 2012г. много съм доволна, бързо се възтанових. Бременноста с близнаците ходих при нея на консултации. Много внимателна и усмихната. Моя много близка благодарение на нея живее втори живот спаси нея, бебето и успя да спаси и матката й. А относно обслужването в началото беше доста по добре, но все пак когато аз раждах нямаше много родилка, а вторият път нямаше места в отделението. И е загрижена за пациентките си в деня на изписването ми с близнаците ми звънна от чужбина да пита как сме тримата. Вторият път много ми липсваше Гери.

Последна редакция: пт, 10 авг 2012, 22:15 от triniti0

# 132
И аз раждах при Драгнева, също съм доволна! Бих ти казала това, което и на мен ми бяха написали мами от форума, докато бременеех - ти сама ще усетиш най-добре на кой да се довериш! В Девата всички са професионалисти и ще си доволна от всички - важното е само едно ти и бебето да сте живи и здрави - всичко останало са "капризите на времето". Честно казано не разбирам много от мамите пишещи тук и плюещи по лекарите, които са ги дарили с най-важното същество в живота им, но всяка си знае за себе си. Не разбирам и тези, които недоволстват от цените - хора никой не ни слага примка на врата, никой не ни задължава да раждаме където и да било - това си е личен избор! Мир Peace 

# 133
И аз раждах при Драгнева, също съм доволна! Бих ти казала това, което и на мен ми бяха написали мами от форума, докато бременеех - ти сама ще усетиш най-добре на кой да се довериш! В Девата всички са професионалисти и ще си доволна от всички - важното е само едно ти и бебето да сте живи и здрави - всичко останало са "капризите на времето". Честно казано не разбирам много от мамите пишещи тук и плюещи по лекарите, които са ги дарили с най-важното същество в живота им, но всяка си знае за себе си. Не разбирам и тези, които недоволстват от цените - хора никой не ни слага примка на врата, никой не ни задължава да раждаме където и да било - това си е личен избор! Мир Peace 

много точно казано

# 134
Здравейте момичета! Някой може ли да ми каже д-р Веселин Ангелов само в Дева Мария ли преглежда или има и друг кабинет? Благодаря предварително   newsm03
Хубав уикенд на всички!

Общи условия

Активация на акаунт