София МЛАДОСТ (19)

• 76 533
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте!
Намъквам се при вас Simple Smile Аз съм от съседната "дружбенска" тема, но планираме покупка на жилище в Младост.
Включвам се с надеждата да открия някой, който има апартамент за продаване / двустаен /.

Моля, пишете ми на лични ако продавате подобен имот. Благодаря!

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 21:43 от Danito_d

# 631
  • София
Danito_d, не мога да помогна с информация, но ти пожелавам скоро да се преселиш при нас. Wink

Подарявам ваучер за 6 занимания по избор в новата спортна зала на Овергаз. Валиден е до 20 ноември. Който го иска, да ми пише двете си имена и имейл на лични.

# 632
  • Sofia
Danito_d, не мога да помогна с информация, но ти пожелавам скоро да се преселиш при нас. Wink

Подарявам ваучер за 6 занимания по избор в новата спортна зала на Овергаз. Валиден е до 20 ноември. Който го иска, да ми пише двете си имена и имейл на лични.

Данито, би ли ми написала, какво включват тези занимания по избор в залата? Благодаря

# 633
  • София
Извинявам се, забравих да дам линк към ваучера.

# 634
  • Sofia

Благодаря за предложението, аз съм пас, някоя др мама може да се възползва. Интересува ме ако знаете има ли водна аеробика в басейна там и има ли накъде график онлайн да се види кога и колко? Мерси за инфото предварително.

# 635

Благодаря за предложението, аз съм пас, някоя др мама може да се възползва. Интересува ме ако знаете има ли водна аеробика в басейна там и има ли накъде график онлайн да се види кога и колко? Мерси за инфото предварително.

Има - да! Но не знам подробности.
Колкото до ваучера - горещо ви препоръчвам занятията.  Peace Особено при Руми и Вержи

# 636
Здравейте,имам една питанка-къде в Младост мога да запиша сина ми( 4г и половина) на някакво бойно изкуство,но през събота и неделя? В градината за съжаление няма,а той много иска карате примерно или нещо от сорта,и отказва твърдо всички занимания в детската,а аз много искам да ходи на нещо.

# 637
  • София
  Мисля че в клубчето до нас Тайгърспорт имаше тайекуондо за деца, но дали е ок нямам представа. Все пак може да провериш. Става въпрос за блок 438.
  В училището на каките 145 то има айкидо и някакъв вид карате, предполагам че има възможност да ходят и деца извън училището, може и там да попиташ.

# 638
  • София

unforgiven, занимания по бойни изкуства има в читалище Бъднина в Младост 2 и Chowa (пак в Младост 2). Някъде по училищата- също, но не помня къде точно...можеш да провериш 39-то, 128-о, 10-то. Peace

Последна редакция: вт, 13 ное 2012, 21:46 от sweetkids_mama

# 639
  • France
От скоро пак съм в квартала, след няколко годишно отсъствие. И имам нужда от съвет: т.к. трябва да освежа косата си, препоръчайте ми фризьорка, която прави кичури с фолио. От полза ще са координатите й.
Благодаря предварително.

# 640
  • Sofia

Има - да! Но не знам подробности.
Колкото до ваучера - горещо ви препоръчвам занятията.  Peace Особено при Руми и Вержи

Момичета, намерих графика на водните занимания в Овергаз Арена: http://vodnaaerobika.com/%D0%B3%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BA-%D … BE%D1%81%D1%82-2/ (незнам как линка се прави да е активен само като една думичка, сори)

# 641
  • София

Ваучерът все още е свободен.

# 642
Благодаря за отговорите,ще проверя на всички места ,да видим къде ще ни устройва.

# 643
Здравейте!

Тъй като и аз от скоро съм горд член на МЛАДОСТ започнах да търся подходящ фитнес. Така преди секунди попаднах на вашата темичка.
Ще попълня профила си и ще се ориентирам в обстановката по-късно, но с предварително извинение сега искам спешенн жокер  Mr. Green

Препоръчайте ми фитнес в  Младост 3 или 4. Интересуват ме предимно кардио уредите(но не само), приемлива цена за карта за неогграничен достъп(месечна) или пък 1 месец - 6-10 посещения. Нямам претенции дали е женски или смесен.

Благодаря предварително и обещавам да се включа подобаващо   bouquet

# 644
  • с/у ОколоМръсТното
selfishish - фитнеса в сградата на Спорт-Депо-то. Работно време 06 - 23 (нещо такова)
М/у 14.30-16.30ч. е много приятно, почти безлюдно. Тогава имаше и някаква хубава промоция, но съм ползвала фитнеса поне преди 1г. и половина и сега не знам дали е така.

Когато е пълен с мъже, не е за моя нос  Sick
Освен това си нагласяш уредите и веднага някой след теб ги нагласява по мъжки виждания и те гледа под ъгъл.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт