София МЛАДОСТ (19)

• 76 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз попаднах наскоро на това- Fitnessplace, води се в жк. Младост 4, намира се някъде на бул. Малинов. Цените са повече от добри- 20 лв. за неограничен достъп за един месец, като за жени има промоция- 15.99лв. Wink Но не съм ходила на място и нямам представа какви са условията за тренировка. Rolling Eyes

# 646
  • Sofia
Аз попаднах наскоро на това- Fitnessplace, води се в жк. Младост 4, намира се някъде на бул. Малинов. Цените са повече от добри- 20 лв. за неограничен достъп за един месец, като за жени има промоция- 15.99лв. Wink Но не съм ходила на място и нямам представа какви са условията за тренировка. Rolling Eyes

Като го гледам в бг мапса, това се пада точно в Принцес Аутлета, може и в самата сграда някъде да е...някой посещавал ли го е и ползвал ли е персонален фитнес инструктор?

# 647
това се пада точно в Принцес Аутлета,

Аз мисля, че е в блока с магазините отдолу. Не му знам номера, до този на Крит се пада. Има Ролпласт, паркети, после на ъгъла осветителни тела и по-нататък в посока към Аутлета е и фитнеса. Веднъж минах случайно и го видях, ако е същия. Не съм влизала, отвън нямаше никой.

В Младост 4 има фитнес в новият блок до ЦДГ 64, нещо за 2лв на час ми се върти в главата.

# 648
Според мен това е блока с високата кула до него - предполагам, че е някъде в новата част отзад, защото отпред няма къде да е. Мисля, че е 458 блок

# 649
Това е в блок Ксения (винен). Фитнесът е на два етажа и изглежда много голям, на първия етаж е Немски център. Това място май го бяха гласили за поредния МОЛ.

# 650
  • София
Не е в сградата на Принцес Аутлет. Naughty До 458 блок е (така поне ми излиза на картата). В задната част на блока е отбелязан търговски център.

Машонка, струва ми се, че говориш за друг блок на ул. Атанас Москов. newsm78 Той е ново строителство и от улицата се вижда лъскав фитнес център, но названието му е друго- Top Fit и....цените също са други. Mr. Green

# 651
Машонка - това е блока от другата страна на улицата и там има фитнес, но са му малко кофти условията с картите.

# 652
Фитнес има и в Овергаз Арена, Младост 2.
40 лв. на месец - неограничен достъп.

# 653
Аха, сори, не знаех, че наблизо има и друг фитнес.

# 654
  • София
Да се включа и аз за фитнес Fitnessplace Simple Smile, намира се в един нов зеленикав блок, залепен до бл. 458 (оранжев, срещу Ксенията, където също има фитнес).

Мъжът ми ходи от време на време там, както и други съседи, до колкото разбирам от тях не е лошо мястото още повече за цента си, но и няма някои екстри като в по-големите фитнеси. Лятото нямаха климатик и знам че беше страшно, в момента незнам как е, скоро не е ходил мъжът ми.

Аз всъщност имам въпрос. Скоро очакваме бебе и се чудя при кой педиатър да се запишем. Сега дъщеря ми е при Валентина Неделчева, в 25-та, доволни сме много от нея, но големия проблем е чакането  ooooh! Случвало се е да чакаме буквално часове с болно дете, доста пъти съм се отказвала да чакам и съм я водила на платен прием или от фонда.

Не ми се иска сега и с бебето да продължаваме тази практика, освен чакането, всички са в един кабинет - бебета, големи деца, възрастни.

Изчетох темите, разпитала съм познати,  но нещо не мога да се спра окончателно. Като че ли клоня към Азади, имате ли идея при нея чака ли се много?
Също ако от някой друг педиатър сте доволни, при който не се чака прекалено, ще се радвам да споделите.

Благодаря  Hug

# 655
  • София
verolina, за съжаление при всички добри и търсени лекари опашките са неизбежни. При нашата педиатърка, д-р Ранева, също се чака около час, ако отидем на общ преглед. Иначе детските ежемесечни консултации  до 1 година са в отделни дни и са с предварително записан час, така че поне за тях не се чака заедно с останалите болни.

# 656
Аз съм много доволна от нашата за "обикновени" работи. За спешни важни неща ходим в Токуда. (Слава Богу не е имали много от тях.) Много рядко съм чакала повече от 5мин. Като беше по-малък даже по телефона се уговаряхме кога да отидем. Подкрепя кърменето, захранването след 6м., не бърза с антибиотици. Не е в поликлиниката, а в блока до Била.

# 657
verolina, за съжаление при всички добри и търсени лекари опашките са неизбежни. При нашата педиатърка, д-р Ранева, също се чака около час, ако отидем на общ преглед. Иначе детските ежемесечни консултации  до 1 година са в отделни дни и са с предварително записан час, така че поне за тях не се чака заедно с останалите болни.

Точно казано! И ние сме при Ранева, не бих я сменила за нищо на света, но понякога опашките ме убиват  Twisted Evil

# 658
  • София
Да, много сте прави че за добрите лекари обикновено има опашки, но при нас ми се струва нечовешко чакането, а и самата лекарка си работи бавничко.

Имам още малко време да поумувам, ако още някой добави нещо ще съм благодарна.

# 659
Веролина с две ръце за Азади! Ние сме при нея,консултация за бебчета до 1г. са само в събота,дава ти час,отиваш и влизаш,болни и възрастни няма,адекватно реагира ако има нещо .Аз вече 5-та година нямам забележка.Но тя е само педиатър,не е джипи,но като родиш и ако и се обадиш да дойде у вас,тя ще ти разясни как седят нещата .

Общи условия

Активация на акаунт