Аватарно - водно-подводна / Тема No 5

• 15 575
  • 797
  •   1
Отговори
# 45
Ох, аз с тази олимпиада се побърках, ужас. Не мога да се помръдна от телевижъна, ставам и лягам с олимпиада. Laughing

ПП: Извинявам се за спама

# 46
  • В Космоса
˘Galeto˘, не разбрах с това, с което си сега ли ще участваш или още не се знае. Аз вчера те запаметих, но май с друга комбинация. Та, като решиш окончателно - свиркай. Grinning
Всички съм ви сейвнала с първоначалната комбинация, която сте си сложили, така че ако има промени, казвайте.
За сега сте 18 преоблекли се, като смятам и пламито, която още не е представила състезателния си екип.

Остават ми още 46 МВ и силно се надявам да устискам да не ги изхарча до сряда, че ще видя зор иначе.

# 47
Аз не съм сигурна  Blush Довечера ще кажа с кое ще съм-нещо ми дойде в повече идеята...пък реалното остана назад   bouquet

# 48
  • КиТ
Плами, щом нема да има обратна захапка по снимките, ще си помисля Mr. Green

Ще видя  Mr. Green Flutter Flutter Flutter

Пф отивам да се обличам,ужастни сте,утре таман ще сложа любимия  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 49
  • Бургас
Geraldine, мноооого обичам Спондж Боб, чудесна идея !  Hug

Поли, мерси за новата тема !  Hug

# 50
Акаша, ти започна ли да ги събираш? Аз от 2 дни се меня, че много комбинации имам, но в играта ще участвам с това. Мога ли утре да го облека, да не стане объркване Grinning

# 51
  • София
Geraldine, мноооого обичам Спондж Боб, чудесна идея !  Hug

Сигурно това ще ти хареса тогава, аз много се смях  Mr. Green

# 52
  • КиТ
Готава съм  Flutter Flutter Flutter

Geraldine  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 53
Ето и аз съм в кюпа, както винаги не устисках. Много интересни интерпретации, много красоти.

# 54
  • Once there was a Hushpuppy...
Ейй, че хубаво е в темата Heart Eyes
Поли, благодаря за новата ни хубава тема   newsm51
Скрит текст:
Нещо, не се видях след чудесата...но, няма значение, може и да не съм ги разгледала, като хората Peace

Момичета, много, ама много сте готини и тази игра! Шашнах се, честно казано.....
Дори мисля, че няма да мога да се приготвя за участие, но ще опитам малко поне.....хич нямам време, и нета ме беше зле и компютъра нещо.....както и да е Wink

А, Джери - Спондж Боб е приказен, много ми е сладък, добре че го гледа Криско, та и аз покрай него го заобичах Heart Eyes
Но, всички сте толкова хубави, че не знам как ще се гласува, само за 5.....и как 1вото място да е само едно Mr. Green

# 55
  • София
Признавам си едвам ви изчетох  Whistling, 25 страници от миналата тема, то и нова имало....нямате спирка  Laughing.

Акаша, честита победа. И страхотна тема.

Много ми се участва и ако довечера намеря малко време ще се преоблека и аз, че изобщо нямам време, даже съм си още зимна. Ако знаех, че ще е такава темата щях да снимам една доста голяма медуза, която видях на морето преди няколко дни  Mr. Green.

# 56
  • ...край Дунава
За Поли един огромен букет   Heart Eyes

# 57
  • В Космоса
-нещо ми дойде в повече идеята...пък реалното остана назад   bouquet

Хаха, верно този път така се получи. Laughing

loca, започнала съм да ги събирам, да. Който е тематичен съм го запазила, така че пак казвам, ако има промени да ме информирате. С теб се разбираме утре да те добавя, така ли?

Мишчица, благодаря! Hug

# 58
  • КиТ
Ти ме добави,че до вечерта любовта ми е по-силна и няма да устискам  Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 59
  • Once there was a Hushpuppy...
Учудващо бързо си харесах картинки, и също така с немалката и безценна за мен помощ на Плами и Евридика станах готова за игра Party Party Party
Акаша - ще участвам с тези дрешки, може да ме впишеш Hug
Много се радвам на тези костенурки, защото моя Криско много ги обича...... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт